Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: این دانشگاه با داشتن بیش از 25 رشته تخصصی سرآمد دانشگاه‌های پزشکی در حوزه بالینی است.
به گزارش خبرگزاری آریا، دکتر علیرضا زالی در مراسم تجلیل از رتبه‌های برتر دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متنوع‌ترین سبد را در رشته‌های پزشکی و فوق تخصصی دارد و رتبه اول کشوری را در رتبه‌های برتر کسب کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: اخلاق پزشکی مهمترین الگوی رسیده از پزشکانی، چون زنده یاد دکتر محمد قریب برای دستیاران امروز است و باید با توجه به اسوه بودن پزشکان گذشته، در این مسیر فعالیت خود را ادامه دهیم.
دکتر زالی با اشاره به اینکه امروز اگر 7 ماه از برنامه‌های علمی دور باشیم از مرجعیت و به روز بودن علم جامانده ایم ادامه داد: ارتباط مطلوب با حوزه فناوری و صنعت‌های مرتبط با پزشکی بسیار مهم و ضروری است تا خلاقیت در رشته‌های پزشکی و جراحی حفظ شود.
وی افزود: نیاز‌ها باید توسط شما دستیاران ترسیم و با بخش‌های فناوری همکاری‌های لازم انجام شود.
دکتر زالی گفت: نخستین فلوشیپ پزشکی فناورانه با ثبت نام 350 نفری اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همراه شده است که دوره خوبی برای توانمند سازی اعضای هیأت علمی است.
وی در خصوص بهبود وضعیت دستیاران گفت: برای تبدیل دستیاری به شغل موفق شدیم دو درصد جزء حرفه‌ای را برای دستیاران به 5 درصد و پایه حقوق را به بیش از 3 میلیون تومان افزایش دهیم.
رییس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: دانشگاه شهید بهشتی با دارا بودن بیش از 25 رشته تخصصی سرآمد دانشگاه های پزشکی در حوزه بالینی است.
دکتر علیرضا زالی در مراسم تجلیل از رتبه های برتر دانشنامه تخصصی و فوق تخصصی گفت: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی متنوع ترین سبد را در رشته های پزشکی و فوق تخصصی دارد و رتبه اول کشوری را در رتبه های برتر کسب کرده است.
وی ادامه داد: اخلاق پزشکی مهمترین الگوی رسیده از پزشکانی چون زنده یاد دکتر محمد قریب برای دستیاران امروز است و باید با توجه به اسوه بودن پزشکان گذشته، در این مسیر فعالیت خود را ادامه دهیم.
دکتر زالی با اشاره به اینکه امروز اگر 7 ماه از برنامه های علمی دور باشیم از مرجعیت و به روز بودن علم جامانده ایم ادامه داد: ارتباط مطلوب با حوزه فناوری و صنعت های مرتبط با پزشکی بسیار مهم و ضروری است تا خلاقیت در رشته های پزشکی و جراحی حفظ شود.
وی افزود: نیازها باید توسط شما دستیاران ترسیم و با بخش های فناوری همکاری های لازم انجام شود.
دکتر زالی گفت: نخستین فلوشیپ پزشکی فناورانه با ثبت نام 350 نفری اعضای هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همراه شده است که دوره خوبی برای توانمند سازی اعضای هیأت علمی است.
وی در خصوص بهبود وضعیت دستیاران گفت: برای تبدیل دستیاری به شغل موفق شدیم دو درصد جزء حرفه ای را برای دستیاران به 5 درصد و پایه حقوق را به بیش از 3 میلیون تومان افزایش دهیم.
دکتر علیرضا زالی همچنین با اشاره به اشباع در برخی رشته های پزشکی افزود: مشوق های تعرفه ای در تورم هضم شد و از بین رفت.
وی گفت: در عرصه سلامت می شود از متخصصان اورژانس بهره برد اما بعلل معیشتی شرایط عوض شد و نتوانستیم از طب اوژانس به درستی استفاده کنیم.
وی افزود: در ظرفیت های رشته های پزشکی باید نیاز سنجی مبتنی بر شواهد انجام شود و گرنه در برخی رشته های تخصصی الان اشباع هستیم .

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: پزشکی شهید بهشتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی رشته های پزشکی اعضای هیأت علمی برای دستیاران رتبه های برتر فوق تخصصی دکتر زالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۰۱۱۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان

ایسنا/لرستان بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان استان لرستان برپا شد.

بهرام دلفان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان در این رابطه گفت: به مناسبت هفته سلامت، بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران با حضور پزشکان متخصص در رشته‌های قلب، چشم پزشکی، داخلی، اطفال، اورولوژی، پوست، مغز و اعصاب، روانپزشکی، زنان و زایمان، متخصص تغذیه، جراح عمومی، دندانپزشک و پزشک عمومی، با همکاری سپاه حضرت ابوالفضل(ع)، سپاه ناحیه مقاومت بسیج شهرستان دلفان، دانشگاه علوم پزشکی لرستان، بسیج جامعه پزشکی استان، شبکه بهداشت و درمان، هلال احمر و بخشداری میربگ، روز جمعه هفتم اردیبهشت ماه به منظور ارائه‌ی خدمات تخصصی به مردم این منطقه برپا شد.

وی افزود: در این اقدام جهادی علاوه بر ارائه‌ی خدمات تخصصی و ویزیت رایگان، خدمات رادیولوژی، بینایی سنجی، تغذیه، روانشناسی، تزریقات، آزمایشگاه، مشاوره خانواده، مشاوره تخصصی جوانی جمعیت و خدمات داروخانه‌ای ارائه می‌شود.

دلفان با بیان اینکه ارائه‌ی خدمات تخصصی در مناطق محروم وظیفه‌ی ماست، گفت: امروز شاهد افتتاح بیمارستان تخصصی صحرایی با حضور کلیه رشته‌های تخصصی با همکاری سپاه ناحیه استان، بسیج جامعه پزشکی، برخی دستگاه‌های اجرایی و همکاری خوب آنان با دانشگاه علوم پزشکی هستیم تا خدماتی در شان و منزلت مردم منطقه به آنان ارائه شود.

وی افزود: این اقدام جهادی در راستای انتقال خدمات تخصصی از سطح شهرها و مراکز بیمارستانی استان به مناطق کم برخوردار روستایی و به منظور گرامیداشت هفته سلامت صورت گرفت و ارائه‌ی اینگونه خدمات، نیز تداوم دارد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • دکتر طهرانچی: اقتصاد سلامت در دانشگاه آزاد اسلامی، اقتصاد تلاش و تدبیر است
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی هوشمند منصوب شد
  • رشته دندانپزشکی کودکان در قم راه‌اندازی می‌شود
  • «پزشکی» دانشگاه آزاد اهواز به ترم مهرماه می‌رسد؟
  • آغاز انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی
  • انتخاب رشته داوطلبان دکتری تخصصی دانشگاه آزاد اسلامی تا ۱۰ اردیبهشت
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی در شهرستان دلفان
  • برپایی بیمارستان تخصصی صحرایی شهدای عملیات حاج عمران در شهرستان دلفان