Web Analytics Made Easy - Statcounter

سیدمانی میرصادقی، مستندساز نام آشنای حیات وحش مهمان جدیدترین قسمت برنامه «نردبان» است. او نخستین مستندساز ایرانی است که به قطب جنوب سفر کرده است.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، شصت و نهمین قسمت از برنامه تلویزیونی «نردبان» جمعه ۲۸ آبان ماه روی آنتن شبکه مستند می‌رود. این برنامه اختصاص به پرونده «محیط زیست» داشته و مستند‌های محیط زیستی را بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سیدمانی میرصادقی مستندساز و فعال محیط زیستی، مهمان ویژه این قسمت از برنامه «نردبان» است. او در گفتگو با حامد شکیبانیا درباره فیلم‌های مستند خود و تجربیاتش از ساخت مستند درباره چالش‌های محیط زیستی صحبت می‌کند. وی هم‌چنین درباره تلخ و شیرینی‌های مستندسازی از حیات وحش ایران صحبت می‌کند.

سیدمانی میرصادقی از مستندسازان فعال در عرصه محیط زیست ایران است که با تولید مستند‌های متنوعی در دو دهه گذشته، به تبدیل به منبعی مهم برای پژوهشگران و مورخان طبیعت ایران شده است. از جمله مستند‌های ساخته شده او می‌توان به «حیات وحش ایران» با صدای پرویز پرستویی، «نگین تتیس»، «جان مرجان»، «تا به بیرجند» و ... اشاره کرد. این مستندساز دارای تجربیات بین‌المللی زیادی نیز هست. او به عنوان اولین مستندساز ایرانی پای به قطب جنوب گذاشت و مستند «جنوبگان» را تولید کرد.

در بخش ثابت برنامه با عنوان «گفت‌وجو»، محمد حدادی و سیاوش جمالی درباره امکان و فرصت‌های عرضه فیلم مستند در عرصه بین‌المللی صحبت می‌کنند. هم‌چنین در «کارگاه تجربه» این هفته «نردبان»، میزگرد «کلوزآپ» و انتخاب سوژه با بهره‌گیری از نظریات تنی چند از مستندسازان مطرح بین‌المللی برگزار می‌شود.

همزمان با هفته کتاب، برنامه نردبان با یک آیتم متفاوت به استقبال کتابخوان‌ها رفته است. برشی از کتاب «ایل راه تاراز»، مجموعه یادداشت‌های فرهاد ورهرام از دو سال کوچ همراه چند خانوار از ایل بختیاری به شکلی متفاوت تصویرسازی شده و به نمایش درمی‌آید. هم‌چنین کتاب «مباحثی در سینمای مستند» نوشته کریم قربانزاده در برنامه معرفی می‌شود.

«مستندباز» با حضور فیلم مستند «دی‌پالما» اثری میلاد شفایی و پیشنهاد تماشای فیلم‌های مستند محیط زیستی «اگر درختی بیفتد» و «خلیج کوچک» از دیگر بخش‌های نردبان این هفته است.

«نردبان» مجموعه برنامه تلویزیونی شبکه مستند است که تلاش می‌کند به فیلم و عکس مستند با نگاهی تخصصی توجه کند. این برنامه با اجرای محمد (حامد) شکیبانیا، کارگردانی و تهیه‌کنندگی اصغر احمدپور و فاطمه بوربور با آیتم‌هایی متنوع جمعه‌ها ساعت ۱۸:۳۰ روی آنتن شبکه مستند می‌رود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: برنامه نردبان شبکه مستند سفر به قطب جنوب محیط زیست حامد شکیبانیا شبکه مستند محیط زیستی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست خبری بزرگداشت حکیم ابوالقاسم فردوسی ساعتی پیش با حضور سید جواد موسوی، مدیرکل سازمان میراث فرهنگی و گردشگری استان خراسان رضوی، محمد حسین زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی و محمود شالویی، رئیس انجمن آثار و مفاخر فرهنگی و دکتر سعدخان رییس موسسه فرهنگی اکو در انجمن آثار و مفاخر فرهنگی برگزار شد.

شالویی در ابتدای این نشست عنوان کرد: توجه به مفاخر، فرزانگان و فرهیختگان از برنامه‌های دولت مردمی است، چه آنها که ارامگاهشان در ایران است و چه آنها که در ایران آرامگاه ندارند، اما متعلق فرهنگ ما هستند. از بزرگترین مفاخر ما حکیم ابوالقاسم فردوسی است که نقش او بر کسی پوشیده نیست و شاهنامه هم گواه صادق ایران اسلامی است.

وی با اشاره به اینکه فردوسی بزرگترین حماسه سرای تاریخ ما و منادی صلح و وحدت و پیوند ملت‌های مختلف است، گفت: هر چه برای فردوسی آیین برگزار شود باز هم جا دارد که شخصیت، منش، روش، دانش و اثرش شناخته شود. وزارت فرهنگ و انجمن آثار برنامه هایشان را برای این مهم به یک هفته تا ده روز تسری دادند.

جزئیات برنامه‌های بزرگداشت حکیم طوس\ چاپ نسخه‌های ساده‌تر شاهنانه فردوسی برای نوجوانان و جوانان

شالویی با اشاره به دستگاه‌های همکار بزرگداشت فردوسی گفت: برنامه‌ها بیست و یکم اردیبهشت در مشهد آغاز و منادیان بزرگداشت فردوسی با اعلامی مردم را از آیین بزرگداشت مطلع می‌کنند، در ادامه هم در تهران بیست و چهارم اردیبهشت برنامه از سوی میراث فرهنگی و بیست و پنجم اردیبهشت هم برنامه در دانشگاه فردوسی مشهد و بیست و ششم همین ماه هم همایش علمی در این رابطه برپا می‌شود. جمع قابل توجه اندیشمندان بیش از چهل سخنران علمی در این برنامه‌ها سخنرانی خواهند داشت. بیست و هفتم اردیبهشت هم نشست بین المللی مجازی برپا خواهد شد.

وی توضیح داد: از ۲۵اردیبهشت تا سوم خرداد هم برنامه‌ها همزمان با فتح خرمشهر درباره بزرگداشت حکیم فردوسی ادامه خواهد داشت. امسال چاپ نسخه‌های شاهنامه را در دستور کار انجمن قرار دادیم و تلاش داریم با توضیحات اشعار و ابیات گرانسنگ زمینه استفاده ساده و روان را بویژه برای جوانان و نوجوانان هموار کنیم. برای درست انجام شدن برنامه‌ها کارگروه حکیم طوس را تشکیل دادیم که از همین امروز کارشان را شروع کردند که انشالا با پیگیری‌های وزارت فرهنگ به زودی بنیاد حکیم طوس در شورای فرهنگ عمومی به تصویب برسد.

شالویی یادآور شد: برنامه بزرگداشت‌ها قرار نیست در مراسم‌ها محدود شود بلکه ساخت فیلم و سریال و مستند در دستور کار ما است و انشالا بزودی در یک نشست دیگر درباره ان صحبت می‌کنیم.

این خبر در حال تکمیل است...

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • «قلیچ» به مستندات یکشنبه خانه هنرمندان ایران رسید
  • فیلم| ادعای مضحک مجری BBC و واکنش مهمان برنامه
  • بنیاد حکیم طوس راه اندازی خواهد شد/ ساخت فیلم و مستند درباره فردوسی در دستور کار است
  • هفته‌ای پر از مستند‌های جذاب در شبکه افق
  • مستند کوتاه ایرانی «با قید محرمانگی» در اوبرهاوزن آلمان
  • نگاه خلاقانه در ساخت مستند رادیویی تاثیرگذار است
  • خبر‌های رسانه شانزدهم اردیبهشت
  • مجموعه مستند «پا به ماه» از شبکه ۲
  • خبر‌های رسانه - ۱۵ اردیبهشت
  • تندیس‌های طلایی در دست راویان حقیقت