Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از قم، سید موسی حسینی کاشانی امروز در گفت و گو با خبرنگاران با اشاره به برگزاری جشنواره مطبوعات دینی به میزبانی استان قم، اظهار کرد: با توجه به فعالیت مجموعه های گوناگون حوزوی و نهادهایی در همین راستا؛چند سالی می شود که این دغدغه بوجود آمده که جشنواره ای با عنوان مطبوعات دینی به صورت ملی و به میزبانی قم برگزار کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه قم در مقوله نشریات دینی ظرفیت های فراوانی دارد، تصریح کرد: برگزاری جشنواره مطبوعات دینی می تواند تاثیر بسزایی در کیفیت تولیدات رسانه های دینی داشته باشد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم بیان کرد: پس از پیشنهاد برگزاری جشنواره مطبوعات دینی به صورت ملی و به میزبانی قم با توجه به ظرفیت های بالقوه و بالفعلی که در قم وجود دارد با پیگیری های مستمر توانستیم به نتیجه برسیم.

حسینی کاشانی با اشاره به تایید وزارتخانه مبنی بر برگزاری جشنواره مطبوعات دینی به میزبانی قم گفت: براساس سیاست گذاری های انجام شده مقرر شد این جشنواره در سه محور برگزار شود که یک محور به بخش حرفه ای اختصاص دارد که شامل موضوعات و شاخص هایی که در جشنواره های مطبوعات وجود دارد می شود.

وی با اشاره به وجه تمایز سایر جشنواره ها با جشنواره مطبوعات دینی گفت: در این جشنواره به موضوع دین به صورت شاخص توجه شده و بهترین تیتر، بهترین گزارش، بهترین محتوا و ... با موضوع دین مورد ارزیابی جدی قرار میگیرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم اضافه کرد: هر اثری که با محتوای دین توسط خبرنگاران در عرصه های مختلف چه برخط و چه مکتوب منتشر شده باشد می تواند در این جشنواره شرکت کند.

وی با اشاره به دیگرمحور برگزاری این جشنواره عنوان کرد: نشریاتی که به صورت ویژه در بخش دین فعالیت می کنند که معمولا این نشریات بیشتر شامل ماهنامه ها و فصلنامه ها می شود نیز مورد ارزیابی قرار می گیرند.

حسینی کاشانی اضافه کرد: مطبوعات دینی نیز قرار است سه نسخه از آخرین شمارگان نشریات خود را در اختیار دبیرخانه جشنواره قرار بدهند تا بهترین نشریات دینی معرفی بشوند.

وی با بیان اینکه بخش دیگری از این جشنواره نیز به موضوعات مرتبط با دین اختصاص دارد که به صورت ویژه در نظر گرفته شده است، گفت:عفاف و حجاب ،فرهنگ شهروندی، فرهنگ وقف و... از جمله موضوعاتی است که به صورت ویژه دیده شده است.

حسینی کاشانی خاطرنشان کرد: این جشنواره می تواند کمک شایانی به وضعیت نشریات دینی داشته باشد و همچنین در ارتقاء کیفیت موضوعاتی که در نشریات دینی سراسر کشور منتشر می شود، موثر است.

وی اضافه کرد: دستگاه های مختلفی مانند جامعه المصطفی، شهرداری، دفتر تبلیغات و چند نهاد دیگر اعلام آمادگی کردند در این جشنواره حضور داشته باشند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان قم از پیشنهاد برگزاری جشنواره بین المللی مطبوعات دینی خبر داد و گفت: با توجه به ظرفیت های المصطفی در قم امیدواریم بتوانیم این جشنواره را در سال های بعدی نیز به صورت بین المللی دنبال کنیم.

انتهای پیام/۷۸۰۲۳

منبع: فارس

کلیدواژه: دین جشنواره فرهنگ قم برگزاری جشنواره مطبوعات دینی مطبوعات دینی حسینی کاشانی نشریات دینی استان قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۰۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد

مرکز مطالعات و پاسخ گویی به شبهات حوزه‌های ‌علمیه، در راستای مأموریت اصلی خود در فراهم‌سازی گفتمانی فعال در شبهه‌پژوهی و پاسخگویی به‌روز، دقیق و مؤثر و همچنین ایجاد زمینه مناسب هم‌افزایی تجارب و اطلاعات علمی، ایده پردازی، اثربخشی و فرهنگ گستری رصد و پاسخ به شبهات دینی، سومین جشنواره پاسخ برتر را با هدف تکریم و تقدیر از فعالان و پیشگامان در عرصه پاسخگویی به شبهات دینی و حمایت حمایت مالی و معنوی از آثار برتر برگزار می‌کند.

موضوع جشنواره:

تقدیر از فعالان و مراکز پاسخگو به شبهات دینی و حکمرانی اسلامی به همراه با اعطای جوایز به آثار برتر و حمایت از برگزیدگان است.

قالب‌های جشنواره:

پژوهشی: کتاب، مقاله، پایان‌نامه، ادبی: شعر، داستان، داستانک، ناداستان، رمان، چندرسانه‌ای: فیلم، فیلم کوتاه، مستند، کلیپ، پادکست، موشن، پویانمایی، تجسمی: عکس، عکس نوشته، اینفوگرافی، کاریکاتور، نقاشی، بین‌الملل و بخش‌ویژه: رویکرد تهاجمی در مواجهه با شبهات می باشد.

معیارهای انتخاب اثر در این جشنواره:

پاسخگویی تخصصی و تحلیل محتوا، استفاده از شیوه‌های نوین پاسخگویی و ارائه الگوهای صحیح پاسخگویی به شبهات

شرایط آثار:

آثار پژوهشی نگاشته و چاپ شده در سال ۱۴۰۱، عدم ارسال آثار ارسالی در جشنواره‌های قبلی.

علاقه مندان می‌نوانند تا پایان اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۳ آثار خود را به دبیرخانه این جشنواره به نشانی https://jpb.pasokh.org/ ارسال کنند و یا برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۹۰۷۶۷۰۸۹۱ تماس بگیرند.

گفتنی است، اختتامیه سومین جشنواره «پاسخ برتر» پاییز ۱۴۰۳ برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • برگزاری اختتامیه چهارمین دوره جشنواره خودنویس در نمایشگاه کتاب
  • ارسال ۴۳۴ اثر به دبیرخانه جشنواره فصلی رسانه‌های گیلان
  • ساخت فیلم «عشق آباد» با محوریت امام رضا (ع) و فرهنگ رضوی
  • فرهاد قائمیان تکلیف ساخت فیلم درباره امام رضا(ع) را روشن کرد
  • نشست خبری اولین جشنواره بین المللی فیلم دینی رضوان
  • توجه ویژه جشنواره «رضوان» به جوانان صاحب ایده/ توسل به فرهنگ رضوی
  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • معرفی اعضای شورای سیاست‌گذاری و دبیر جشنواره فیلم کوثر
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان