Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@07:38:12 GMT

آیا طب سنتی چین درمانی برای کووید ۱۹ ارائه کرده است؟

تاریخ انتشار: ۳۰ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۳۴۹۹۷

آیا طب سنتی چین درمانی برای کووید ۱۹ ارائه کرده است؟

ایسنا/خراسان رضوی تحقیقی جدید در حال ارزیابی این موضوع است که آیا قارچ‌های دارویی و گیاهان چینی مزایای درمانی در درمان عفونت حاد کووید ۱۹ را دارد یا خیر.

به نقل از نیوز، هدف اصلی تحقیق MACH-۱۹ که توسط دانشکده پزشکی سن دیگو و دانشگاه کالیفرنیا رهبری می‌شود، درک کارایی درمانی قارچ‌ها و گیاهان چینی برای درمان کووید ۱۹ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این تحقیق اولین موردی است که رویکردهای پزشکی یکپارچه خاص را با استفاده از استاندارد طلایی پزشکی غربی یعنی کارآزمایی بالینی تصادفی، دوسوکور و کنترل با دارونما ارزیابی می‌کند.

در حال حاضر سه نوع کارآزمایی برای بیماران ۶۶ تا ۸۰ سال که آزمایش سارس کوو ۲ مثبت و علائم خفیف تا متوسط ‌دارند و در خانه قرنطینه هستند، انتخاب شده است. ۲ مورد آزمایش‌های ایمنی بالینی فاز یک مورد تایید سازمان غذا و دارو(FDA) به‌ عنوان تحقیقاتی برای درمان کووید ۱۹ حاد هستند.

دکتر گوردون ساکس محقق اصلی تحقیق MACH-۱۹(قارچ‌ها و گیاهان چینی برای  کووید ۱۹) است.

وی بر استفاده از غذا به‌عنوان دارو تمرکز دارد.

تحقیق «محصول مبتنی بر قارچ برای کووید ۱۹» از دسامبر ۲۰۲۰ آغاز شد و قرار است تا دسامبر ۲۰۲۲ اجرا شود. در این تحقیق ایمنی و امکان‌پذیری ترکیب ۵۰/۵۰ قارچ آگاریکون(Fomitopsis officinalis) و دم بوقلمون(Trametes versicolor) را به صورت کپسول آزمایش می‌کند.

تحقیق «فرمول گیاهی چینی برای کووید ۱۹» در جولای ۲۰۲۱ آغاز شد و پیش‌بینی می‌شود در دسامبر ۲۰۲۲ به پایان برسد. محققان در این تحقیق نیز ایمنی و امکان‌سنجی فرمولاسیون ۲۱ گیاه چینی از تایوان به نام Qing Fei Pai Du Tang را آزمایش می‌کنند که به طور گسترده به‌ عنوان درمان گیاهی کووید ۱۹ در چین مورد استفاده قرار می‌گیرد.

گوردون ساکس، محقق اصلی این تحقیق و مدیر تحقیقات مراکز سلامت یکپارچه در دانشکده پزشکی سن دیگو، گفت: ما امیدواریم این درمان‌ها نیاز به بستری شدن در بیمارستان را کاهش دهد.

به گفته وی این قارچ‌ها به دلیل سابقه طولانی استفاده و شواهد اخیر از اثرات تقویت‌کننده سیستم ایمنی و ضد ویروسی انتخاب شده‌اند.

در یک مطالعه پیش بالینی که در شماره مارس ۲۰۱۹ مجله Mycology منتشر شد، آگاریکون ویروس‌هایی از جمله آنفلوآنزای نوعA(H۱N۱)، آنفلوآنزایA (H۵N۱)(عامل آنفلوآنزای مرغی) و تبخال را مهار می‌کند.

ساکس معتقد است قارچ‌های دارویی از تکثیر ویروس‌ها جلوگیری می‌کند. این نظریه‌ای است که وی قصد دارد در آزمایش فاز دوم علیه سارس کوو ۲ آزمایش کند.

وی افزود: یکی از مزایای قارچ‌ها این است که با ما تکامل یافته‌اند؛ بنابراین با باکتری‌ها، ویروس‌ها و سایر قارچ‌ها درست مانند انسان‌ها رفتار می‌کنند. قارچ‌ها دفاع‌ بسیار خوبی در برابر آفات ایجاد کرده‌اند. ما معتقدیم که با مصرف آن این عملکرد دفاعی به ما منتقل می‌شود.

سومین کارآزمایی در حال انجام پروژه  MACH-۱۹ تحقیق RCT  «محصول طبیعی مبتنی بر قارچ» است که افزایش پاسخ ایمنی به واکسیناسیون کووید ۱۹ را اندازه‌گیری می‌کند یعنی قارچ‌های دارویی که در زمان واکسیناسیون اولیه کووید ۱۹ در کپسول داده می‌شوند و می‌توانند آنتی‌بادی‌ها و سایر موارد را افزایش دهند. اقدامات پاسخ ایمنی در ژوئن ۲۰۲۱ آغاز شد و قرار است در ژوئن ۲۰۲۲ تکمیل شود.

ساکس گفت: گروه وی در حال راه‌اندازی چهارمین آزمایشی است که بررسی می‌کند آیا قارچ‌های دارویی می‌تواند به‌ عنوان ماده‌ای کمکی که پاسخ ایمنی را مشابه دوز تقویت‌کننده کووید ۱۹ تقویت می‌کند، استفاده شود.

ساکس گفت: واکسن‌ها منجر به تولید آنتی‌بادی‌هایی می‌شوند که می‌تواند ویروس را در خون از بین ببرد. قارچ‌ها نه تنها ممکن است تعداد این آنتی‌بادی‌ها بلکه ایمنی سلول‌های تی را در برابر سلول‌های آلوده به ویروس افزایش دهد.

علاوه بر این از آنجایی که قارچ‌ها به گیرنده‌های سلول‌های ایمنی انسان متصل می‌شود، می‌تواند ایمنی ما را تعدیل کند و از جهاتی آن را تقویت و در برخی موارد آن را آرام نماید. این خاصیت قارچ ممکن است عوارض جانبی مرتبط با واکسن را نیز کاهش دهد.

وی خاطرنشان کرد که گیاهان دارویی به پزشکان چینی کمک کرد ۳۰۰ بیماری همه‌گیر ثبت شده را مدیریت کنند. همچنین داروشناس یونانی، پدانیوس دیوسکوریدس نیز آگاریکون را برای درمان عفونت‌های ریوی ۲۳۰۰ سال پیش تجویز کرد. قرن‌هاست که داروهای طبیعی برای درمان بیماری‌های عفونی استفاده می‌شود.

اگرچه طب غربی هنوز بسیاری از درمان‌های طب یکپارچه را فاقد شواهد تجربی و مبتنی بر شواهد می‌داند اما برخی از ایده‌های آن مانند طب سوزنی برای درمان درد و عصاره گیاهی آرتمیزینین برای درمان مالاریا در حال پذیرش گسترده‌تر است.

 MACH-۱۹ به عنوان یک ایده توسط ساکس در طول یک کنفرانس تحقیقاتی در آغاز همه‌گیری پدیدار شد و فرصتی برای ارائه شواهد بیشتر فراهم می‌کند.

ساکس می‌گوید: اگر ما بتوانیم موفقیت این طرح را نشان دهیم ممکن است علاقه به بررسی فرمول‌ها و رویکردهای گیاه‌شناسی دیگر را ایجاد کنیم.

انتظار می‌رود اطلاعات ایمنی اولیه از آزمایش‌ها تا پایان سال جاری ارائه شود و داده‌های اثربخشی طی یک سال آماده شود.

وی اظهار کرد: از دریافت تاییدیه  سازمان غذا و دارو(FDA) خوشحالم و نشانه‌ای از گسترش ذهن‌های علمی غربی به سمت داروهای گیاهی است.

در مجموع FDA در سال‌های اخیر از طب مکمل و یکپارچه آگاه‌تر شده و تمایل بیشتری برای یافتن راه‌هایی برای مطالعه این رویکردها نشان داده اما همچنان برای داروسازی با سختگیری عمل می‌کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی کرونا در ایران کرونا در جهان همه باهم علیه کرونا طب سنتي طب سنتی چین قارچ گياهان دارويي آنفلوآنزا واکسن کرونا قارچ های دارویی برای درمان کووید ۱۹ قارچ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۴۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟

تاکنون، محققان شاهد حیواناتی بوده‌اند که از گیاهان برای خوددرمانی استفاده می‌کنند، اما چنین مشاهداتی نادر بوده است. میمون‌های بزرگ از گیاهان برای درمان عفونت انگلی و درد عضلانی استفاده می‌کنند. به‌تازگی مشاهده شده که شامپانزه‌ها حشرات را به زخم خود می‌مالند. بااین‌حال، درمان زخم با یک ماده فعال زیستی تاکنون دیده نشده بود. جزئیات بیشتر را می‌توانید در گزارش «بروز یک رفتار انسانی، برای اولین‌بار در اورانگوتان‌ها» بخوانید.

به گزارش خبرآنلاین و به نقل از ایسنا، زیست‌شناسان شناختی و تکاملی به‌تازگی یک اورانگوتان سوماترایی نر وحشی را در حال درمان زخم فعال روی صورت خود در یک مکان تحقیقاتی در اندونزی مشاهده کردند.

کارولین شوپلی (Caroline Schuppli) و ایزابل لامر (Isabelle Laumer) در مشاهدات روزانه خود از ۱۵۰ اورانگوتان سوماترایی که به‌شدت در معرض خطر انقراض قرار دارند، متوجه شدند که یکی از نرها به نام «راکوس»، خود را با برگ‌های گیاه آکار (Fibraurea tinctoria) درمان می‌کند که به داشتن خواص دارویی معروف است. راکوس، زخمی روی صورت برداشته بود که به‌احتمال‌زیاد طی دعوا با نری دیگر ایجاد شده است.

جزئیات خوددرمانی اورانگوتان

راکوس پس از جویدن این گیاه، مایع حاصل را به مدت حدود هفت دقیقه روی زخم گونه خود قرار می‌داد. سپس آن را با برگ‌ها می‌پوشاند و به خوردن گیاه ادامه داد. زخم طی ۵ روز بسته شد و در عرض یک ماه، کاملاً بهبود یافت.

جالب اینجاست که راکوس هنگامی‌که زخمی بود، بیش از حد معمول استراحت می‌کرد. خواب به‌طور مثبت بر بهبود زخم تأثیر می‌گذارد، زیرا ترشح هورمون رشد، سنتز پروتئین و تقسیم سلولی در طول خواب افزایش می‌یابد.

کل فرآیند، زمان قابل‌توجهی را به خود اختصاص داد. ازآنجایی‌که راکوس از آکار به‌طور خاص برای مراقبت از زخم استفاده می‌کرد، محققان می‌توانستند بفهمند که او قصد دارد خودش را معالجه کند و روش او کارآمد است.

انسان‌هایی که در جنگل‌های استوایی جنوب‌شرقی آسیا زندگی می‌کنند، از آکار برای اثرات ضددرد و تب‌بُری استفاده می‌کنند. این گیاه در طب سنتی، بیماری‌های متنوعی را درمان می‌کند. بررسی‌ها وجود موادی را در آن نشان می‌دهد که می‌دانیم دارای فعالیت‌های ضدباکتریایی، ضدالتهابی، ضد قارچی، آنتی‌اکسیدانی و سایر فعالیت‌های زیستی مرتبط با بهبود زخم هستند.

این اولین درمان فعال زخم با یک ماده فعال زیستی است که تاکنون مشاهده شده و محققان پیش‌ازاین هرگز شاهد چنین رفتاری نبوده‌اند، زیرا برخورد با حیوان زخمی آن هم در محیطی که حاوی گیاهان دارویی است، اتفاق بسیار نادری است.

پژوهشگران نمی‌دانند که آیا راکوس پیش‌ازاین نیز چنین عملی را انجام داده است یا خیر. آن‌ها همچنین نمی‌توانند تأیید کنند که آیا او این روش را از دیگرر اورانگوتان‌های مقیم زادگاهش آموخته است یا خیر. نرهای اورانگوتان پس از رسیدن به سن بلوغ، مسافت‌هایی طولانی را می‌پیمایند تا خانه جدیدی پیدا کنند. شوپلی فرض می‌کند که سایر اورانگوتان‌ها نیز می‌توانند رفتار مشابهی از خود نشان دهند.

آنچه به‌طورقطع شناخته شده است؛ این است که راکوس اولین مدیریت فعال زخم را با ماده فعال زیستی نشان داده است.

رفتار غریزی؟

اولین شواهد مستند از درمان زخم توسط انسان در نسخه خطی پزشکی متعلق به ۲۲۰۰ سال قبل از میلاد ظاهر شده است. میمون‌های بزرگ آفریقا و آسیا نیز از زخم‌های خود مراقبت می‌کنند، بنابراین شاید ما عملکردی غریزی داریم که به ما امکان می‌دهد تا گیاهان و قارچ‌های دارای خواص دارویی را بشناسیم و خود را درمان کنیم.

اما راکوس چگونه می‌دانست که باید به سراغ آکار برود و چنین درمانی را انجام دهد؟ او فرآیند نسبتاً پیچیده‌ای را انجام داد که سؤالات بسیاری را به وجود می‌آورد. ما ممکن است به‌طور طبیعی به سمت گیاهانی که دارای مواد مغذی یا خواص درمانی هستند، جذب شویم.

۵۴۵۴

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1902521 ذوالفقار دانشی

دیگر خبرها

  • خواص گیاه معجزه گر شنگ و روش مصرف آن
  • درمان سریع سرماخوردگی با بادکش | آیا بادکش با حجامت تفاوت دارد؟
  • تفاوت بین بادکش و حجامت + فیلم
  • مردم نمی‌دانند در چه حوزه‌هایی وقف کنند
  • (ویدئو) اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست (فیلم)
  • اصول درمانی طب سنتی برای زیبایی پوست
  • آیا طب سنتی ریشه در غریزه انسان و دیگر انسان‌تباران دارد؟
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال‌احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند 
  • ۷۰۰ زنجانی از نذر سلامت هلال احمر خدمات درمانی رایگان دریافت کردند