Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شانا، در سومین ماه فصل پاییز سال جاری، ۶۰ لیتر سهمیه بنزین ماهانه کارت‌های هوشمند سوخت به اضافه ۱۰ لیتر سهمیه ویژه آذر ماه مصوب هیئت وزیران به‌منظور جبران هزینه وارده در دوره دسترسی نداشتن به سامانه هوشمند سوخت، امشب به کارت‌های هوشمند سوخت واریز خواهد شد.

ماهانه ۶۰ لیتر سهمیه بنزین به کارت هوشمند سوخت خودروهای شخصی و ۲۵ لیتر بنزین به کارت سوخت موتورسیکلت‌ها با قیمت ۱۵۰۰ تومان واریز می‌شود که این سهمیه با احتساب سهمیه ویژه آذرماه که تنها برای یک بار و در آذرماه به کارت‌های هوشمند سوخت تعلق خواهد گرفت، به ترتیب به ۷۰ لیتر و ۳۰ افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سهمیه جبرانی برای انواع خودروها در آذرماه با کاربری‌های مختلف به شرح زیر است:

۱۰ لیتر بنزین برای خودروهای سواری شخصی و مدل بالا، سواری و مدل بالا جانبازان و معلولان، مسافربر شخصی، آموزشگاه‌های رانندگی، آژانس و دستگاه‌های عمومی، وانت کم‌مصرف، وانت پرمصرف (دوگانه‌سوز و گاز مایع) و کامیون (دوگانه‌سوز و گاز مایع).

۵ لیتر برای موتورسیکلت

۲۰ لیتر بنزین برای خودروهای سواری عمومی (دوگانه‌سوز و گاز مایع)، تاکسی و تاکسی‌ون (دوگانه‌سوز و گاز مایع)، خطی بین‌شهری (دوگانه‌سوز و گاز مایع)، وانت پرمصرف و کامیون (بنزین‌سوز).

۳۰ لیتر بنزین برای خوردوهای سواری عمومی (بنزین‌سوز)، تاکسی (بنزین‌سوز)، خطی بین‌شهری (بنزین‌سوز)، آمبولانس (بنزین‌سوز، دوگانه‌سوز و گاز مایع).

۴۰ لیتر بنزین برای اتوبوس، تاکسی‌ون (بنزین‌سوز) و مینی‌بوس (بنزین‌سوز)

هیئت وزیران، وزارت نفت را موظف کرد به‌منظور جبران هزینه وارده به دارندگان کارت سوخت بنزین در دوره دسترسی نداشتن به بنزین سهمیه‌ای به‌دلیل بروز اشکال در سامانه هوشمند سوخت از طریق شرکت تابع ذی‌ربط، سهمیه جبرانی بنزین با قیمت هر لیتر ۱۵ هزار ریال را به سهمیه ماهانه خودروها در آذرماه ۱۴۰۰ تنها برای یک بار اضافه کند.

سقف ذخیره سهمیه بنزین کارت‌های هوشمند سوخت برای مالکان خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها ابتدا ۶ ماه بود که به‌دنبال گسترش ویروس کرونا در کشور و شرایط ویژه اعلام‌شده برای مقابله با گسترش آن، شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی در اطلاعیه‌ای این سقف را به ۹ ماه تغییر داد، بنابراین سهمیه واریزی ماهانه خودروهای شخصی و موتورسیکلت‌ها در صورت استفاده نکردن، حداکثر تا ۹ ماه در کارت‌های هوشمند سوخت قابل ذخیره خواهد بود.

انتهای پیام/ب

منبع: فارس

کلیدواژه: سهمیه بنزین سهمیه جبرانی دوگانه سوز و گاز مایع کارت های هوشمند سوخت لیتر بنزین سهمیه بنزین لیتر سهمیه بنزین سوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۵۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی

تین نیوز

تمدید مدرک زیر دیپلم ( سیکل، سوم راهنمایی، پایان متوسطه اول ) برای دریافت کارت هوشمند رانندگی کامیون با انتقاد شماری از رانندگان کامیون با سابقه مواجه شد.

به گزارش تین نیوز، آرش جلیلی که خود دانش آموخته مهندسی و سال ها در شغل رانندگی مشغول فعالیت  است، حداقل مدرک مورد نیاز برای دریافت کارت هوشمند رانندگی کامیون برای رانندگان جدید الورود و تازه کار را دیپلم ذکر کرد.

او در توضیح این موضوع گفت: در حال حاضر شرایط تحصیل مانند گذشته سخت  نیست و به گونه ای است که اخذ مدرک دیپلم برای اقشار مختلف امکان پذیر است و دانش آموزان با امکانات کمک آموزشی و اینرتنت و گوشی و ... اگر حداقل هوش و ذکاوتی داشته باشند قادر به دریافت حداقل مدرک دیپلم هستند.

وی افزود: البته این موضوع را قبول داریم که درس هایی که در دوران تحصیل خوانده می شود در مهارت رانندگی تاثیر ندارد، اما برای ورود به هر حرفه ای یک حداقل هایی لازم است که نباید نادیده گرفته شود و اگر فردی این حداقل ها را برای ورود به حرفه رانندگی نداشته باشد باید در مورد صلاحیت وارد شدنش به این حرفه فکر کرد.

این فعال بخش حمل و نقل جاده ای کالا با تاکید بر این که تاکید بر مدرک تحصیلی برای افراد جوان مد نظر است نه رانندگانی سابقه کار دارند و قبلا در این حرفه مشغول فعالیت کرده اند،  عنوان کرد: اگر  یک جوان با این همه امکانات نتوانسته است دیپلم بگیرد باید بیشتر در زمینه توانمندی های او دقت کرد.

جلیلی افزود: اگر شرط مدرک دیپلم برای فعالیت در رانندگی ناوگان سنگین جاده ی اعمال نشود، افرادی که امکان فعالیت و جذب در هیچ حرفه دیگری را نداشته اند، وارد این حرفه می شوند.

او این موضوع را در افزایش تصادفات  موثر و فعالیت در جاده با وجود چنین رانندگانی را خطرناک توصیف کرد.

به گزارش تین ینوز، سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای مدرک مورد نیاز را برای دریافت کارت هوشمند رانندگی ناوگان عمومیرا برای اخرین بار زیر دیپلم شامل سوم راهنمایی، سیکل، پایان دوره اول متوسطه و یا معادل آنها آعلام کرده است.

به گزارش تین نیوز، بر اساس بخشنامه تاریخ ۱۰ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای که به امضای داریوش امانی رئیس این سازمان رسیده، مدرک مورد نیاز برای دریافت کارت هوشمند رانندگی، به مدت یک سال از تاریخ ابلاغ این بخشنامه و برابرای آخرین بار،  سوم راهنمایی، سیکل، پایان دوره متوسطه اول و یا معادل آن اعلام شده است.

 

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • معمای بنزین در ایران
  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • اظهار نظر یک نماینده؛ سهمیه بنزین در کارت ملی شارژ می‌شود؟
  • توقیف اتوبوس حامل گازوئیل قاچاق در ریگان
  • ◄ رفع مسدودی ۶۰۰۰ کارت سوخت کامیون و اتوبوس
  • ◄ انتقاد رانندگان کامیون با سابقه از حذف مدرک دیپلم برای دریافت کارت هوشمند رانندگی
  • ۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سمنان کشف شد
  • بنزین در امارات گران می‌شود
  • استاندارد پایین خودروهای داخلی عاملی در بروز ناترازی بنزین
  • کشف ۱۸ هزار لیتر سوخت قاچاق در سمنان