Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه گفت: ۸ملک دستگاه‌های اجرایی استان کرمانشاه مجوز فروش را از هیئت وزیران دریافت کردند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمانشاه ، 25 مهر ماه امسال معاون اول رئیس جمهور در بخشنامه‌ای فروش اموال تملیکی و اموال مازاد را به دستگاه‌های اجرایی مشمول قانون مدیریت خدمات کشوری با مهلت یک ماهه ابلاغ کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این بخشنامه استانداران موظف شدند با تشکیل کارگروه نسبت به شناسایی اموال و املاک مازاد در اختیار دستگاه‌های اجرایی و فروش آن اقدام کنند.

حیدریان مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان کرمانشاه اظهار داشت: مستند این بخشنامه قانون بودجه 1400 تبصره 12 است که مجوزی را به دولت و دستگاه‌های اجرایی داده تا املاکی را که مازاد و بلااستفاده است و بهره‌برداری از آن نمی‌شود با دریافت مجوز از هیئت وزیران به فروش آن اقدام کنند.

2500 ملک مازاد دولتی به ارزش 17 هزار میلیارد تومان آماده فروش مجوز فروش اموال مازاد دولت در استان کردستان صادر شد

وی عنوان کرد: بعد از ابلاغ این بخشنامه دبیرخانه کارگروه مولدسازی تشکیل شد و علاوه بر این از ابتدای سال 14 جلسه توسط این کارگروه برگزار شده است و تاکنون هشت ملک مازاد دستگاه‌های اجرایی به کارگروه معرفی شده و مجوزهای لازم از هیئت وزیران برای فروش آن‌ها دریافت شده است.

وی با اشاره به اینکه این هشت ملک مربوط به منابع طبیعی، جهاد کشاورزی، فنی و حرفه‌ای، شرکت برق منطقه‌ای و آموزش و پرورش است عنوان کرد: این فرایند تا پایان سال ادامه دارد و دستگاه‌های اجرایی املاک مازاد خود را به کارگروه معرفی کنند که روال اداری انجام شد.

حیدریان با اشاره به مشکلات موجود بر سر راه فروش املاک مازاد گفت: فروش املاک و اراضی که در محدوده روستاها قرار دارد دشوار است و مشتری برای آن وجود ندارد و گاهی دستگاه‌ها چندین بار مزایده برای فروش آن‌ها برگزار می‌کنند.

وی افزود: شرط اولیه فروش املاک مازاد دستگاه‌های اجرایی داشتن سند تک برگی است که در صورت فروش مشکلی برای خریدار ایجاد نشود اما روند صدور سند تک برگی بسیار طولانی و زمان‌بر است.

انتهای پیام/832/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: جلسات هیئت دولت جلسات هیئت دولت دستگاه های اجرایی استان کرمانشاه املاک مازاد دستگاه ها فروش آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۸۱۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از سازمان بورس، نوید خالقی اظهار داشت: از زمان اجرایی شدن دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری از اواخر خرداد ماه ۱۴۰۰ تاکنون، تعداد ۱۹ موافقت اصولی تأسیس شرکت کارگزاری در بازار سرمایه، صادر شده که ۱۱ مورد توانستند با احراز شرایط دستورالعمل، به مرحله تاسیس و ثبت شرکت نزد مرجع ثبت شرکت‌ها رسیده و ۱۰ شرکت کارگزاری، مجوز فعالیت خود را از سازمان بورس دریافت کرده‌اند.

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار افزود: مطابق دستورالعمل، شروع به فعالیت شرکت‌های کارگزاری طی ۴ مرحله صورت می‌گیرد و شرکت کارگاری پس از «دریافت موافقت اصولی، تأسیس شرکت کارگزاری، دریافت مجوز‌های فعالیت شرکت کارگزاری و عضویت نزد ارکان بازار سرمایه» می‌تواند خدمت رسانی و فعالیت خود را آغاز کند.

وی با بیان این که اکنون با توجه به شرایط بازار درخواست‌ها برای تاسیس شرکت کارگزاری در نوسان است، گفت: بعد از کارگزاری‌های جدیدالتاسیس «پویان، هامرز، آسمان، اعتبار تابان، راهین، یزدان و آرتان» اخیرا سه شرکت جدیدالتاسیس به مرحله دریافت مجوز فعالیت رسیده‌اند.

خالقی تصریح کرد: مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «پاداش و پویش» در بهمن ماه ۱۴۰۲ صادر شد که عضویت نزد ارکان بازار سرمایه را هم گذرانده شده و فعالیت خود را آغاز کرده اند.

وی افزود: در روز‌های آینده نیز مجوز فعالیت شرکت جدیدالتاسیس «ایده آل» صادر خواهد شد و این کارگزاری پس از طی مراحل اداری می‌توانند فعالیت خود را آغاز کنند. همچنین شرکت کارگزاری «خردمند» نیز مجوز تاسیس کارگزاری را از سازمان دریافت کرده است و نزد مرجع ثبت شرکت‌ها و سازمان به عنوان نهاد مالی به ثبت رسیده است.

خالقی با تاکید بر این که در حال حاضر هیچ‌گونه درخواست باز بلاتکلیف، برای تاسیس شرکت کارگزاری وجود ندارد، گفت: در حال حاضر در صنعت کارگزاری هیچ صفی برای دریافت مجوز وجود ندارد و متقاضیانی که برای تاسیس کارگزاری درخواست می‌دهند پس از تکمیل مدارک خود وفق دستورالعمل صدور مجوز تأسیس و فعالیت کارگزاری و گذراندن تشریفات قانونی و مقرراتی مندرج در همان دستورالعمل نتیجه به متقاضیان اعلام می‌شود و متقاضیانی که موافقت اصولی از سازمان دریافت می‌کنند باید تأییدیه‌های لازم را برای اعضای هیات مدیره و مدیر عامل پیشنهادی وفق دستورالعمل تأیید صلاحیت حرفه‌ای مدیران نهاد‌های مالی مصوبه شورای عالی بورس، دریافت کنند.

وی با اشاره به این که حدود ۸ درخواست برای تاسیس کارگزاری در جریان است، تاکید کرد: برخی از این درخواست‌ها نواقصی داشته که برای تکمیل پرونده به متقاضیان بازگردانده شده، برخی در حال تکمیل توسط متقاضیان بوده و برخی دیگر در مرحله مصاحبه هستند.

تشخیص کارگزاری‌های مجاز

رئیس اداره امور کارگزاران سازمان بورس و اوراق بهادار در پایان گفت: هر شخصی اعم از مشتریان، سهامداران و بانک‌ها که با شرکت‌های کارگزاری در ارتباط هستند، می‌توانند اطلاعات مربوط به لغو و صدور مجوز‌ها را با مراجعه به سامانه نهاد‌های مالی دارای مجوز به نشانی CFI.SEO.IR با جستجوی نام شرکت کارگزاری مدنظر از حوزه فعالیت شرکت کارگزاری و معتبر بودن مجوز‌های آنها اطمینان حاصل کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دو کارگزاری جدید مجوز فعالیت گرفتند
  • امسال هم صعود بازی دراز از راه رسید/ آمادگی دستگاه های اجرایی برای این صعود باشکوه
  • اعلام حمایت قاطع دستگاه قضایی استان کرمانشاه از طرح نور فراجا
  • تقویت ارتباط مدیران با مردم
  • از سرگیری صادرات دام زنده مازاد در کشور
  • مدیران ارتباط خود با مردم را تقویت کنند
  • مشکلات ۷ بنگاه اقتصادی استان بوشهر رسیدگی شد
  • ۷۰ درصد پروژه‌های سازمان ثبت مربوط به حدنگاری است
  • همایش حدنگاری برای تسهیل اجرای کاداستر برگزار شد
  • برخورد جدی با دستگاه‌هایی که مرتکب ترک فعل شوند