Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره تبلیغات اسلامی کاشان با بیان اینکه نباید در جامعه فرصت سوزی بلکه باید فرصت سازی کرد، گفت: یک سال کاشان، پایتخت کتاب بود ولی نتوانست از این فرصت بطور مطلوب بهره ببرد.

به گزارش خبرنگار ایمنا، حجت الاسلام و المسلمین مهدی بصیرتی در آئین آغاز به کار مجدد کتابخانه آیت الله مدنی سازمان فرهنگی، اجتماعی و ورزشی شهرداری کاشان و مراسم بازگشایی کتابخانه تخصصی مدیریت شهری، با بیان اینکه هم اکنون هم برای دو سال، کاشان پایتخت ملی نهج‌البلاغه است، اظهار کرد: باید از فرصت‌های به دست آمده در راستای تأمین زیرساخت‌های لازم استفاده کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید به لزوم همکاری و هم‌افزایی دستگاه‌های خدماتی و اجرایی کاشان در سطح شهر افزود: انسجام شهری در تأمین زیرساخت‌های لازم در حوزه کتاب ضروری است.

شایان ذکر است با توجه به شیوع ویروس کرونا، امکان حضور علاقه‌مندان به کتاب و کتابخوانی در کتابخانه آیت الله مدنی کاشانی فراهم نبود که هم اکنون این موضوع میسر شده و همزمان با آن، کتابخانه تخصصی مدیریت شهری در کنار کتابخانه آیت الله مدنی گشایش یافت.

کد خبر 536882

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهر کاشان مدیریت شهری سازمان تبلیغات اسلامی كتاب و كتاب خواني شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۳۸۳۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ایلام گفت: زیرساخت‌های لازم در سه بازارچه چیلات، چنگوله و مهران فراهم شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، شهریار عباسی امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در نشست بررسی وضعیت بازارچه‌های مرزی چیلات و چنگوله و هلاله شمالی اظهار کرد: سال گذشته با دستور استاندار ایلام برای توسعه زیر ساخت‌های بازارچه‌های مرزی استان ۴۲۰ میلیارد ریال تخصیص داده شد.

وی با اشاره به عزم جدی استانداری ایلام برای فعال‌سازی بازارچه‌های مرزی استان، افزود: ۷ تعاونی مرزنشینی در استان با عضویت ۲۲۷۰۰۰ نفر در قالب ۷۴۰۰۰ خانوار فعالیت دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری ادامه داد: با تصمیم استاندار ایلام رایزنی‌هایی با طرف عراقی انجام شده تا این بازارچه‌ها پس از سال‌ها به چرخه مبادلات تجاری کشور بازگردند.

عباسی افزود: با پیگیری استاندار ایلام تمامی زیرساخت‌های لازم در سه بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شده تا مرزنشینان از ظرفیت‌های اقتصادی مرزها بهره‌مند شوند.

وی از تهیه طرح توجیهی بازارچه مرزی مهران خبر داد و گفت: امید می‌رود در جلسه هفته آینده کمیسیون اقتصادی دولت با تصویب این طرح گام بلندی در راستای ارتقای وضعیت معیشتی مرزنشینان استان برداشته شود

کد خبر 747689

دیگر خبرها

  • جریان حکمت عراق ۲هزار نسخه کتاب به کتابخانه‌های عمومی اهدا کرد
  • امنیت شغلی کارگران در کاشان تامین شود
  • کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • قرنطینه‌شدن کتاب‌های مشکوک به آرسنیک در کتابخانه ملی فرانسه
  • طرح نور با رعایت ظرافت ها و مراقبت های لازم استمرار یابد
  • اقدامات لازم جهت حفظ اموال فرهنگی در بروجرد ضروری است
  • پیگیری و اجرای پروژه‌ها بر اساس زمان‌بندی در اولویت مدیران باشد
  • توجه به زیرساخت‌های حوزه امنیت غذایی یک ضرورت است
  • وحدت و انسجام، نیاز ضروری و مهم امروز جهان اسلام است
  • زیرساخت‌های لازم در ۳ بازارچه مرزی چیلات، چنگوله و مهران فراهم شد