Web Analytics Made Easy - Statcounter

پژوهشگر مسائل بین‌الملل گفت: از اساس در انتخاب مدیر کل آژانس معمولاً دولت‌های غربی و قدرت‌ها بسیار موثر هستند و به شکل خاص در آن اثر دارند. آژانس در واقع اهداف و و پروتکل‌هایی دارد که باید مبتنی بر آن‌ها عمل کند.

مرتضی احمدی در گفت‌وگو با میزان، با اشاره به رفتارها و اظهارات دوگانه مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال ایران، اظهار داشت: آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به شکل چارتی و سازمانی براساس وظایفی که برای آن تعیین شده است، وظیفه نظارت بر برنامه‌های هسته‌ای کشور‌ها را برعهده دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما رفتار سیاسی آژانس در قبال ایران متعلق به امروز نیست؛ بلکه رفتاری است که سابقه دارد.

این پژوهشگر مسائل بین‌الملل ادامه داد: ما مسئله خودمان را با آژانس، نه الان که در سال ۸۶ خاتمه دادیم. ۶ مسئله که ما با آژانس تحت عنوان مسائل باقی‌مانده (outstanding issue) داشتیم، ظرف شش ماه خاتمه دادیم.

وی با تاکید بر اینکه به طور کلی آژانس در مقابله با بحث هسته‌ای ایران بیش از اینکه بخواهد یک رفتار حرفه‌ای داشته باشد، خود را بازوی غرب و آمریکا می‌بیند، گفت: هرچند که در اظهار نظر هم این مسئله را رد کند. اما معمولاً رویه آن‌ها افزایش فشار بر روی ایران است و هدف سیاسی را دنبال می‌کنند تا هدف حرفه‌ای و سازمانی خودشان.

احمدی اضافه کرد: از اساس در انتخاب مدیر کل آژانس معمولاً دولت‌های غربی و قدرت‌ها بسیار موثر هستند و به شکل خاص در آن اثر دارند. آژانس در واقع اهداف و و پروتکل‌هایی دارد که باید مبتنی بر آن‌ها عمل کند.

این پژوهشگر مسائل بین‌الملل با بیان اینکه فردی که معمولاً سر کار می‌آید مبتنی بر نگرش‌ها و گرایش‌ها می‌تواند آن‌ها را به شکل خصمانه اجرا کند و یا اجرا نکند، افزود: اما این به این معنا نیست که کل ساز و کار آژانس ساز و کار سیاسی است. می‌توان گفت آژانس ابزاری است در دست ابرقدرت‌ها برای فشار در باب برخی پرونده‌های خاص.

احمدی با بیان اینکه در واقع ابرقدرت‌ها به شکل خاص آمریکا وقتی نمی‌تواند در میدان نظامی در میدان عملیاتی با یک کشوری مواجه شود، از ابزار جدید استفاده می‌کنند، خاطرنشان کرد: این ابزار‌های جدید که از طریق آن‌ها بر کشور‌ها فشار وارد می‌کنند، یکی از آن‌ها سازمان‌های بین‌المللی است و دیگری اسناد بین‌المللی است که از این طریق، به شکل خاص در پرونده ایران، ما شاهد فشار‌ها و سنگ‌اندازی‌ها هستیم.

 

بیشتر بخوانید: مدیرکل آژانس انرژی اتمی به زودی به ایران سفر می‌کند/ واکنش ایران به احداث سد ایلی‌سو ترکیه

 

انتهای پیام/

برچسب ها: گروسی آژانس بین المللی انرژی اتمی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: گروسی آژانس بین المللی انرژی اتمی بین المللی انرژی اتمی شکل خاص

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۲۹۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل

هم‌زمان با سالگرد فاجعه هسته‌ای چرنوبیل در سال ۱۹۸۶، رئیس‌جمهور اوکراین مدعی «تکرار» این فاجعه شد.

به گزارش ایسنا، «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین در پیام‌رسان تلگرام نوشت: «بزرگترین نیروگاه اتمی اروپا در حوالی زاپوریژیا برای هفتصد و هشتاد و پنجمین روز تحت کنترل روسیه است.»

طبق این پیامی که در تلگرام منتشر شده است، رئیس‌جمهور اوکراین مجددا از جامعه جهانی خواست تا فشاری علیه روسیه اعمال کند و این نیروگاه را به کنترل اوکراین دربیاورند.

ولودیمیر زلنسکی ادعا کرد: «تمامی ابزارهای هسته‌ای در اوکراین از حملات روسیه در امان هستند و این مسئله خود به تنهایی جهان را از یک فاجعه هسته‌ای جدید نجات می‌دهد.»

او در ادامه با اشاره به فاجعه چرنوبیل در ۳۸ سال پیش، نوشت: «ده‌ها هزار نفر به بهای سلامت و جان خود، از گسترش فاجعه چرنوبیل جلوگیری کردند و به زدودن پیامدهای وحشتناک آن در سال ۱۹۸۶ و در سال‌های پس از آن کمک کردند.»

فاجعه اتمی چرنوبیل، حادثه‌ای هسته‌ای بود که در ۲۶ آوریل ۱۹۸۶ اتفاق افتاد؛ حادثه‌ای که در رآکتور هسته‌ای شماره ۴ نیروگاه چرنوبیل، در نزدیکی شهر پریپیات در شمال جمهوری سوسیالیستی اوکراین از اتحاد جماهیر شوروی سوسیالیستی رخ داد.

روسیه و اوکراین مدتهاست یکدیگر را به حمله به نیروگاه اتمی زاپوریژیا متهم می‌کنند. برخلاف آنچه زلنسکی ادعا می‌کند، «سرگئی شویگو» وزیر دفاع روسیه روز جمعه تاکید کرد ادامه حملات نیروهای مسلح اوکراین به نیروگاه اتمی زاپوریژیا می‌تواند منجر به «عواقب فاجعه‌بار» شود و هم‌چنین حملات مداوم نیروهای مسلح اوکراین به این نیروگاه هسته‌ای را «نگران‌کننده» خواند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای
  • عربستان به جای «داووس» میزبان مجمع جهانی اقتصاد شد
  • پیام زلنسکی در سالگرد فاجعه اتمی چرنوبیل
  • هشدار حماس در مورد تعیین هر نهادی بجز سازمان ملل برای نظارت بر آنروا
  • خداحافظی سرد با بلینکن در چین+ عکس
  • خداحافظی سرد از بلینکن در چین/ فقط سفیر آمریکا در چین بلینکن را بدرقه کرد + تصاویر
  • ناامیدی رژیم صهیونیستی از شکست طرح بین‌المللی‌اش برای توقف فعالیت آنروا
  • سازمان ملل و مجامع بین‌المللی موجود، کارآمدی لازم برای دفاع از مظلوم را ندارند
  • آیا دکترین هسته‌ای ایران تغییر کرده است؟
  • اعزام ۲ کاروان ۸۵ نفره از کرمانشاه به حج عمره