Web Analytics Made Easy - Statcounter

فدراسیون فوتبال همچنان رویه طرح ادعای بدون سند را در پیش گرفته است و این رویه از رییس و سخنگو به رییس کمیته داوران هم سرایت کرده است!

خداداد افشاریان، عضو هیات رییسه فدراسیون فوتبال و رییس کمیته داوران، در گفتگو با خبرنگار استانی یک خبرگزاری ادعاهایی را درباره VAR مطرح کرده که فاقد سند و مدرک است و با واقعیت کیلومترها فاصله دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش طرفداری، فدراسیون فوتبال که حالا دیگر به گفته نمایندگان مجلس ثابت شده در پروژه نفوذ گرفتار شده بود، به جای آن که از اشتباه خود درس بگیرد، برای منتقدین شاخ و شانه می کشد و با ترفند فرار رو به جلو می کوشد رسانه های منتقد را مقصر جلوه بدهد.

در ماجرای ورود تجهیزات کمک داور ویدیویی به ایران، فدراسیون فوتبال در حالی که می توانست خیلی راحت با یکی از شرکت های معتبر مورد تایید فیفا کار کند، سراغ یک شرکت مشکوک هنگ کنگی رفت تا احتمالا غلامرضا علیخانی، شریک حمیدرضا مهرعلی و رفیق صمیمی شهاب عزیزی خادم که با رابر دومان وسط قرارداد پوشاک تیم ملی بود و به گفته نماینده آل اشپورت هیچ کمکی هم به این موضوع نکرد، با دینا گروپ وسط قرارداد VAR باشد! مدارک و شواهد که چنین می گوید وگرنه دلیلی نداشت بین شرکت های واجد شرایط، طراح سوپرمارکت و هایپر مارکت وسط کاری که تخصص آن را ندارد، باشد.

همکاری با شرکت مشکوک هنگ کنگی که به هیچ وجه تاییدیه فیفا را ندارد و فقط یکی از شرکت هایی است که تحت بررسی فیفا قرار دارد، با ماهیت اسراییلی و مدیرانی که با رژیم تل آویو در ارتباط بودند، فوتبال ما را به چالش کشید اما حالا فدراسیون به جای آن که توضیح بدهد چرا تنها به این دلیل که شرکت وابسته به اسراییل حاضر شد به دینا گروپ نمایندگی بدهد (و این دقیقا همان کاری بود که شرکت روسی و شرکت بلژیکی دارای مجوز فیفا حاضر به انجامش نبودند) شرکت مشکوک هنگ کنگی را به دو شرکت دیگر ترجیح داد، ادعا می کند رسانه های منتقد این همکاری را به چالش کشیدند..

فدراسیون فوتبال در حالی چنین ادعایی می کند که منابع آگاه در مجلس شورای اسلامی به صراحت می گویند ماهیت اسراییلی شرکت هنگ کنگی تایید شده و حتی یکی از نمایندگان مجلس ادعا می کند فدراسیون گرفتار پروژه نفوذ شده است.

طرح ادعای بدون سند به خداداد افشاریان هم سرایت کرد

در چنین شرایطی خداداد افشاریان در گفتگو با خبرنگار فارس در یاسوج، ادعاهایی را مطرح کرده که هیچ سند و مدرکی برای اثبات آن وجود ندارد.

خداداد افشاریان می گوید:

در خصوص کمک داور ویدئویی از کسانی که آن را به چالش کشانده و نگذاشتند کار خود را انجام دهد سوال این است که اکنون چه باید کنیم؟ وظیفه ما چیست؟ نامه نگاری به فیفا کردیم و با هزاران مشقت یک شرکت آمد و خدمات خود را آورد همراه اول هم کمک کرد بازی اول را هم آفلاین رفتیم و عملاً کمک داور ویدئویی در آزادی بود و می توانستیم داوران خود را با آن آموزش دهیم. اما اکنون سایلنت شده عملا امتیاز از ما گرفته شده و داوران باید با هزینه سرسام آور خودشان و فدراسیون در کشورهای دیگر آموزش ببینند و تاییدیه بگیرند نمی‌دانم چه اتفاقی افتاد اگر اشتباهی رخ داده امیدواریم به مردم گفته شود که اشتباه از کجا و به چه علت بود؟ الان VAR ما سایلنت و داوران هم آماده آموزش هستند و ما هم بلاتکلیف این موضوع شدیم برای VAR کشورمان. حداقل ۳۰ داور می خواهیم که همه باید آموزش دیده و تاییدیه فیفا و ای‌اف‌سی را بگیرند الان چه کاری باید بکنیم؟ به خاطر تیم ملی اجاره کردیم و اگر موفق می‌شدیم باشگاه‌ها هم می‌توانستند با آن قرارداد ببندند. اما نکته مهم در خصوص کمک داور ویدئویی و حاشیه‌هایی که ایجاد شده باید حق را زیر پا نگذاریم آقای دکتر حمید سجادی تنها وزیر از جنس ورزش در وزارت خانه از ابتدا تاکنون بوده‌اند دخالتی در این موضوع نداشته‌ و فدراسیون فوتبال‌ از همان ابتدا پی‌گیر VAR  بوده و بی‌انصافی است هم اکنون ایشان به خاطر کار نکرده به چالش کشیده شود.

نامه نگاری با فیفا؟ مشقت فراوان؟ فکر می کنید با دسته نابینایان طرف شده اید؟

همین پاراگراف سرشار از تناقض است و پر از ادعاهای بدون سند و مدرک...

شوخی اول این پاراگراف نامه نگاری با فیفا است؛ خداداد افشاریان از نامه نگاری با فیفا حرف می زند. یعنی فیفا به شما گفته بودید بروید با شرکت مشکوک هنگ کنگی کار کنید؟ نامه اش کجاست؟ کدام نامه نگاری؟

شوخی دوم ماجرای مشقت فراوان است؛ با هزاران مشقت یک شرکت آمد؟ چرا واقعیت را وارونه جلوه می دهید؟ دو شرکت که مجوز فیفا را داشتند، نامه رسمی به شما دادند ولی شما حاضر نشدید با آنها کار کنید. شوخی سوم آفلاین است؛ بازی اول را آفلاین رفتید؟ یعنی afc تایید کرد که شما سیستم آفلاین داشته باشید؟ چرا جای شب و روز را با هم عوض می کنید؟

شوخی چهارم آموزش داوران با var اجاره ای است. حالا که خداداد افشاریان تصور می کند با دسته نابینایان طرف است، ناچاریم پرده از یک راز برداریم؛

سیستم مورد تایید فیفا را قبول نکردند تا اسباب بازی اجاره کنند!

به گفته یکی از کارمندان ارشد فدراسیون فوتبال قبل از آن که فدراسیون سیستم کمک داور ویدئویی را از شرکت مشکوک هنگ کنگی اجازه کند، یک شرکت ایرانی که نمایندگی یکی از شرکت های مورد تایید فیفا را داشته به فدراسیون فوتبال نامه می زند و اعلام می کند یک دستگاه var مورد تایید فیفا در ایران است و این شرکت می تواند این دستگاه را در اختیار فدراسیون فوتبال بگذارد که نه تنها برای 4 بازی که برای تمام بازی های لیگ برتر و تیم ملی و ... به صورت آزمایشی مورد استفاده قرار بگیرد اما فدراسیون فوتبال با وجود دریافت این نامه و آگاهی از موجود بودن یک دستگاه var در ایران، سراغ شرکت مشکوک هنگ کنگی رفت.

یعنی داور ایرانی را فقط باید با پرداخت 48 هزار دلار از بیت المال آموزش می دادید؟ آموزش با دستگاه مورد تایید فیفا که در ایران بود، انجام نمی شد؟ چرا فکر می کنید تمام اهالی فوتبال ناآگاه هستند و فقط شما می فهمید؟

ماهیت شرکت مشکوک هنگ کنگی مشخص شد

شوخی بعدی سایلنت شدن var است. خداداد افشاریان در مناظره رادیویی اش با سردبیر طرفداری ادعا کرد این شرکت هیچ مشکلی ندارد و ما به همکاری با آن ادامه می دهیم اما حالا می گوید همکاری با شرکت هنگ کنگی فعلا مسکوت مانده است! می شود بگویید چرا مسکوت مانده؟ مگر غیر از این است که ماهیت اسراییلی این شرکت محرز شده است؟ ضمنا مگر همکار شما در واحد حقوقی فدراسیون فوتبال مدعی نبود این شرکت هیچ مشکلی ندارد؟ پس چرا با شرکتی که مشکل ندارد کار نمی کنید؟ 

راستی خبر دارید همکارتان در بخش آی تی ادعا کرده این شرکت مشکوک هنگ کنگی به شما ایمیل زده و پیشنهاد همکاری داده و باز هم یک درصد پیش خودتان فکر نکردید شرکتی که برای ایران فیلتر است و گفته می شود هیچ ایمیلی از فدراسیون فوتبال برایش نرفته، چطور پیشنهاد همکاری ارائه کرده است؟

فدراسیون وزیر را به چالش کشید، نه دیگران!

شوخی پشت شوخی از جناب افشاریان در این گفتگو دیده می شود. شوخی بعدی این است که افشاریان می گوید الان داوران ما بلاتکلیف هستند. ولی نمی گوید چه کسی آنها را بلاتکلیف گذاشته؟ همین الان اگر فدراسیون بخواهد دست کم دو شرکت مورد تایید فیفا (که البته هیچ کدام شان حاضر نیستند نمایندگی به دینا گروپ و غلامرضا علیخانی بدهند) آمادگی دارند امکانات و تجهیزات لازم را در اختیار فدراسیون بگذارند اما فدراسیون فوتبال یک دل نه صد دل عاشق شرکت هنگ کنگی شده و اصلا روی خوش به بقیه نشان نمی دهد.

شوخی جالب تر این است که چهار سطر بالاتر افشاریان گفته بی دلیل این پروژه مسکوت مانده و آخرش می گوید بی انصافی است اگر وزیر ورزش به خاطر این موضوع به چالش کشیده شود! ببخشید اگر اشتباهی رخ نداده و همه چیز طبق روال بوده و هیچ مشکلی وجود نداشته چرا باید سجادی به چالش کشیده شود؟ چرا نمی خواهید قبول کنید اشتباه فدراسیون باعث شده پای وزیر ورزش هم در این ماجرا گیر باشد؟

پشت پرده var به زودی در طرفداری

رسانه طرفداری به زودی پرونده تکمیلی پشت پرده var را منتشر می کند تا اهالی فوتبال بدانند پشت پرده چه چیزی در جریان بوده و چه کسانی دست در دست هم گذاشته بودند که دستگاه 36 هزار دلاری را 200 هزار یورو به باشگاه ها بفروشند. باید مشخص شود چه کسانی با چه بسته پیشنهادی به دیدار نماینده شرکت مورد تایید فیفا رفتند و سعی کردند برای خودشان ایجاد منافع کنند؟ نامه ای که یکی از کارمندان فدراسیون فوتبال در اختیار رسانه طرفداری قرار داده نیز در همین پرونده تکمیلی منتشر می شود تا اهالی فوتبال بدانند آنهایی که ادعا دارند رسانه های منتقد مانع اجرای سیستم کمک داور ویدیویی در ایران شدند، چه پیشنهادی را بی جواب گذاشته اند.

 

 

اخبار داغ 

فیلم ادرار خانم خواننده روی طرفدارش در کنسرت! / زشت ترین اقدام در جهان! بابک مرادی خطاب به فرهاد مجیدی؛ من را نمی خواهید نامه عدم نیازم را بدهید! پرسپولیس - نفت آبادان؛ آخرین حضور آزمایشی هواداران در استادیوم ادای احترام رونالدو و سایر بازیکنان منچستریونایتد به سولسشر تمام برندگان جایزه پسر طلایی اروپا

منبع: طرفداری

کلیدواژه: کمک داور ویدئویی خداداد افشاریان فدراسیون فوتبال مورد تایید فیفا نامه نگاری یک شرکت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tarafdari.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «طرفداری» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۴۹۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران

به گزارش تابناک اقتصادی؛ در روزهای پایانی سال گذشته، خبری مبنی بر واکنش تند سفیر فنلاند به تولید گوشی‌ های تقلبی نوکیا در ایران منتشر شد که به نامه سفیر فنلاند در تهران به وزرای صنعت و امور خارجه کشورمان اشاره داشت.

در بخشی از نامه‌ سفیر فنلاند خطاب به وزیر صنعت، معدن و تجارت ایران آمده بود: با بررسی‌های انجام شده مشخص می‌شود که «شرکت ...» مستقر در استان مرکزی، اقدام به ساخت، تولید، عرضه و فروش گوشی‌های تلفن همراه با علامت تجاری نوکیا می‌نماید که برای مصرف‌کننده عادی تشخیص آن از محصولات واقعی نوکیا غیرممکن است... این در حالی است که شرکت فنلاندی نوکیا و نماینده رسمی آن در ایران به عنوان شاکی، هرگونه اعطای اختیار تولید و فروش محصولات نوکیا به شرکت‌های چینی و ایرانی را رد کرده‌اند."

همچنین در نامه‌ای که از سوی وکیل شرکت نوکیا در ایران به معاون وزیر و رئیس سازمان تنظیم مقررات رادیویی نوشته شد؛ آمده که یک شرکت ایرانی با استفاده غیرمجاز از علامت تجاری مشهور NOKIA اقدام به عرضه گوشی‌هایی با این آرم کرده است. در این نامه اشاره شده بود که «هیچ ارتباطی میان این شرکت و نوکیا وجود نداشته و نتایج آزمایشگاه نوکیا نشان می‌دهد محصولات تقلبی و فاقد استانداردها و تکنولوژی بوده است‌ لذا خارج از خدمات پس از فروش و حمایت‌های نوکیا هستند.»

اما چند روز پس از این نامه نگاری ها، محمدمهدی برادران، معاون وزیر صمت در حاشیه همایشی و در جمع خبرنگاران در رابطه با تولید تلفن همراه به اسم برند نوکیا، اظهار کرد: اگر به هر دلیل، این واحد توانسته باشد طبق استاندارد‌های داخل کشور از وزارت ارتباطات و سازمان حمایت مجوز‌های لازم را اخذ کند، با توجه به شرایط تحریم، الزامی نیست که مدرک معتبر از سایر کشور‌ها تهیه کنند.

معاون وزیر صمت در پاسخ به سوالی در مورد اینکه آیا استفاده از نام برند خارجی تقلب محسوب می‌شود یا خیر، افزود: استفاده از نام برند خارجی در رابطه با این واحد تقلب نیست.

برادران همچنین در پاسخ به سوالی در رابطه با نامه سفیر فنلاند درباره تولید موبایل تقلبی با نام نوکیا، گفت: این الزام وجود ندارد که واحد‌ها رسماً ضمانت‌نامه شرکت خارجی را ارائه کنند. این شرکت‌ها عموماً در حال مونتاژ کالا هستند. حتی اگر کشور مقصد نامه‌ای هم ارسال کرده باشد با توجه به اینکه این کشور‌ها ایران را تحریم کرده‌اند، نظر آن‌ها برای ما مهم نیست و ما تعهدی به آن‌ها نداریم. اگر محصول استاندارد باشد، می‌تواند مجوز تولید دریافت کند و نمی‌توانیم از آن‌ها بپرسیم که چگونه تحریم را دور زده‌اند.

در نهایت با گذشت حدود دو ماه از این اظهارات معاون وزیر؛ امروز عباس علی آبادی وزیر صمت در نشست خبری به این موضوع واکنش نشان داد و گفت: در کشور در خصوص موبایل هنوز برند معتبر و قابل قبولی که صد در صد خوداتکا باشیم نداریم. در وزارت صمت هم در بعد نرم افزاری و هم در بعد سخت افزاری برنامه داریم و جزو برنامه های اولویت دار ماست؛ هر اندازه که خودرو مهم است موبایل هم مهم است.

وزیر صمت تاکید کرد: در صورت محرز بودن تقلبی بودن نوکیا، کالای تقلبی در کشور نهاد مسئول خود را دارد و البته ما هم مسئول هستیم قطعا اگر ثابت شود لااقل به آن خدمت نمی دهیم و به دستگاه های مربوطه و تعزیرات معرفی می کنیم.

علی آبادی افزود: فروش کالای تقلبی در کشور ممنوع است؛ اگر متوجه بشویم جلوی واردات را می گیریم ارز و ریال به آن تخصیص نمی دهیم و به دستگاه های مرتبط معرفی می کنیم. 

این در حالی است که روز گذشته نیز خبری منتشر شد مبنی بر اینکه پس‌ از جنجال‌ها در خصوص تولید موبایل با برند نوکیا در ایران بدون مجوز از شرکت نوکیا، سازمان توسعه تجارت ایران در نامه‌ای به وزارت صمت خواستار توضیح این وزارت‌خانه در خصوص تولید نوکیای تقلبی شده است.

هرجند باید یادآور شد که پیش از این فرشید فرحناکیان عضو هیات‌‌‌مدیرۀ کانون وکلای مرکز در یادداشتی با عنوان "تامل حقوقی در علامت تجاری نوکیا در ایران" بیان کرده بود: «آگهی رسمی ثبت علامت تجاری تحت مالکیت این شرکت در روزنامه رسمی شماره ۲۰۱۶۴ مورخ ۱۳۹۳.۳.۸ منتشرشده است. در این آگهی مدت اعتبار ثبت این علامت ۱۰ سال از تاریخ ۱۳۹۰.۱۲.۶ الی ۱۴۰۰.۱۲.۶ مقرر شده است. در سایت روزنامه رسمی جمهوری اسلامی ایران آگهی دیگری مبنی بر تمدید مدت اعتبار ثبت این علامت منتشرنشده است. آنچه در حال حاضر اِعمال ضمانت اجراهای قانونی مقرر  در زمینه نقض حقوق ناشی از ثبت علائم تجاری را به نفع نوکیا کورپوریشن دشوار می‌‌‌سازد، عدم‌تمدید مدت اعتبار ثبت این علامت از تاریخ ۱۴۰۰.۱۲.۶ است. هر نوع تقاضای اِعمال این ضمانت اجراهای قانونی مقرر منوط به انجام تشریفات مجدد تقاضای ثبت و انتشار آگهی مالکیت علامت تجاری توسط نوکیا کورپوریشن است.»

 

دیگر خبرها

  • واکنش وزیر صمت به ماجرای تولید نوکیای تقلبی در ایران
  • استقلال و یاسین سلمانی، بیرانوند و سپاهان!
  • نامه محمدباقر قالیباف به رئیسی +جزئیات
  • احتمال کاهش عرضه لپ تاپ؛ بازار راکد و متقاضی بلاتکلیف است
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی ایران
  • آماده‌باش فدراسیون برای ال‌کلاسیکوی فوتبال ایران
  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏
  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏ + جزئیات قرارداد
  • جلسه هیات رئیسه فدراسیون دوومیدانی تشکیل شد
  • آرامکوی عربستان حامی مالی فیفا شد