Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان،علی‌اصغر امامیون مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان گفت: با کاهش کشت زعفران ، حمایت‌های لازم برای توسعه کشت زعفران در دامغان انجام می‌شود.

او اظهار داشت: شهرستان دامغان ۱۷ هکتار سطح زیر کشت محصول زعفران دارد و مناطق کشت شده زعفران در شهرستان حومه فرات امیرآباد و رودبار است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر جهاد کشاورزی دامغان اضافه کرد: این محصول ارزشمند شهرستان از لحاظ کیفی دارای ویژگی‌های ممتاز و مسئول تولیدی دامغان از لحاظ طعم و رنگ منحصربه‌فرد است و در تمام مناطق شهرستان از کیفیت مطلوب برخوردار است.

او خاطرنشان کرد: امسال از طریق حمایت‌های بانکی، اعطای تسهیلات کم‌بهره و بلندمدت زمینه توسعه این گیاه ارزشمند با نیاز آبی کم فراهم شده است که با توجه به فصل رویش «پاییز و زمستان» و شرایط گیاهی قابلیت کشت و کار در مناطق مختلف شهرستان دامغان فراهم شده است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان دامغان تصریح کرد: با توجه به عملکرد این محصول و اشتغال‌زایی آن از گونه‌های اولویت‌دار جهادکشاورزی دامغان است و حمایت‌های لازم برای توسعه آن در برنامه قرار دارد.

انتهای پیام / ن 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی کشت زعفران شهرستان دامغان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۰۸۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد

علی جورابلو مدیر جهاد کشاورزی گرمسار گفت: در بیشتر از ۸۰۰ هکتار از اراضی شهرستان گرمسار اکنون عملیات کشاورزی حفاظتی شامل کم‌خاک‌ورزی و بی خاک‌ورزی اجرا می‌شود.

وی یادآور شد: طبق برنامه پیش بینی می‌شود سطح خاک‌ورزی حفاظتی در این شهرستان در سال‌های آتی افزایش پیدا کند و به بیش از یکهزار هکتار برسد.

وی گفت: افزایش رطوبت ذخیره شده در خاک مهم‌ترین عامل تولید درمناطق خشک وکم‌بارش است و باقی ماندن بقایای گیاهی بر روی سطح خاک و همچنین افزایش مواد آلی خاک، کاهش نیروی کار و انرژی و هزینه‌های سرمایه‌گذاری از مهمترین مزایای خاک ورزی حفاظتی است.

این مسئول بیان کرد که کاهش تردد ادوات خاک ورزی در مزرعه و صدمه کمتر ساختمان خاک از مزایای اجرای خاک ورزی حفاظتی است. در خاک ورزی مرسوم ۶ تا هفت بار تردد در مزرعه برای کشت، علاوه بر تخریب ساختمان خاک هزینه بسیاری دارد و این در حالی است که در خاک‌ورزی حفاظتی رایج در گرمسار فقط ۲ یا حداکثر سه بار ادوات خاک ورزی به سطح مزرعه می‌روند.

مدیر جهاد کشاورزی گرمسار افزود: کشت محصول در بقایای گیاهی سال قبل با دستگاه‌های مستقیم کار، حذف شخم عمیق در خاک و جایگزینی شخم سبک و استفاده از ادوات کم‌خاکورزی از روش‌های متداول خاک‌ورزی حفاظتی توصیه شده به کشاورزان است.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • تولید زعفران ۷۰ درصد افت پیدا کرده است/صادرات با نام دیگران
  • یادواره ۵۲ شهید کارگر دامغان برگزار شد
  • فرمانده جدید سپاه دامغان معرفی شد
  • آغاز آبرسانی به وحوش منطقه حفاظت شده پروند سبزوار
  • کاهش پرشدگی مهمترین منبع آبی دامغان
  • کشاورزی حفاظتی در گرمسار به هزار هکتار افزایش می‌یابد
  • مسکن مهر دامغان نیازمند ۲ مدرسه است
  • آغاز برداشت خوشه‌های طلایی از مزارع کازرون از فردا
  • روستاها آغازگر جهش تولید با مشارکت مردم هستند
  • شور و هیجان وصف ناشدنی در مسابقات کشتی نونهالان استان سمنان