Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی هرمزگان با تاکید بر اینکه امنیت اشتغال ساکنین مناطق زلزله‌زده بندرعباس در دستور کار وزارت مردم است، یکپارچگی صنایع در کمک‌رسانی را نشان از متعهد بودن به مسوولیت‌های اجتماعی عنوان کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا در هرمزگان، هادی ابراهیمی در حاشیه بازدید از مناطق زلزله استان اظهار کرد: از آغاز وقوع زلزله در استان هرمزگان، به دستورعبدالملکی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، همان شب وقوع زلزله، کلیه مراکز در اختیار وزارت تعاون در شهر بندرعباس اعم از ورزشگاه ها و مجتمع های فرهنگی جهت اسکان مردم مهیا و تعدادی از مردم شهر بندرعباس در این اماکن اسکان یافتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ابراهیمی افزود: یک روز بعد از وقوع زلزله، به همراه با سایر نهادها به خصوص جبهه انقلاب فرهنگی در بندرعباس در مناطق زلزله زده هرمزگان اعم از فین، رضوان و روستاهای اطراف حضور یافتیم و ۳ محموله شامل مواد غذایی (کنسروجات) و آب معدنی به منطقه ارسال و بین زلزله زدگان توزیع شد.

وی ادامه داد: با توجه به ضرورت توزیع غذای گرم بین زلزله زدگان، آشپرخانه ای در منطقه زلزله زده تجهیز و پشتیبانی جهت طبخ و توزیع روزانه ۱۰۰۰ پرس غذا صورت گرفت.

ابراهیمی گفت: به منظور تسریع در امر کمک رسانی به زلزله زدگان استان هرمزگان، برخی بنگاه های اقتصادی استان از جمله شرکت صبا فولاد پای کار آمدند. اداره کل آموزش فنی و حرفه ای استان نیز به منظور بازسازی منازل آسیب دیده از زلزله، برای اعزام مربی و نیروها اعلام آمادگی کرد.

وی ادامه داد: همچنین از طریق شرکای اجتکاعی اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان هرمزگان، به ویژه انجمن صنفی کارفرمایی شن و ماسه، کلیه شن و ماسه مورد نیاز منطقه زلزله زده بر حسب نیاز به صورت رایگان در اختیار تیم های بازسازی منازل قرار خواهد گرفت.

ابراهیمی ابرازداشت: از همه مهمتر، قرارگاه مردمی وزارت مردم با همکاری جبهه انقلاب اسلامی در مرکز ورزشی شهر فین تجهیز شد و آمادگی کمک رسانی به تمامی مناطق روستایی آسیب دیده از زلزله استان است.

وی با بیان اینکه با جدیت پای کار هستیم و امروز نیز برای چندمین بار در منطقه زلزله زده حضور یافتیم، اذعان داشت: پس از اتمام بازسازی منازل زلزله زدگان، موضوع اشتغال و توسعه کسب و کار از دیگر برنامه هایی است که توسط وزارت مردم در دستور کار قرار خواهد گرفت تا ساکنین این مناطق را بهتر از گذشته، با توانمندی در حوزه اشتغال و کسب و کار، بتوانند مشکلات ناشی از زلزله را با کسب درآمد مرتفع سازند.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کمک رسانی زلزله زدگان زلزله زده کمک رسانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۱۹۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود

معاون صنایع دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی گفت: به دنبال ایجاد و تقویت بازارهای عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در پایتخت و نقاط مختلف ایران هستیم. - اخبار استانها -

مریم جلالی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان ضمن قدردانی از تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه ایران اکسپو اظهار کرد: تولیدات صنایع‌دستی زنجیره‌هایی به‌ هم پیوسته هستند که نباید صرفاً در حالت فرهنگی و ویترینی بمانند؛ بلکه باید با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات جهادی هماهنگ، به ادبیات توسعه و کسب و کار نزدیک شود و در سطح ملی و بین‌المللی نقش‌آفرین باشد.

وی افزود: استان سیستان و بلوچستان نیز عزم جدی را آغاز کرده و امیدواریم از طریق صنایع‌دستی، گردشگری، شیلات و لنج‌سازی و آبزیان و سایر ظرفیت‌ها و دارایی‌هایی که این استان دارد بتوانیم یک عنصر هویتی ویژه‌ای را به وجود آوریم.

معاون صنایع‌دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی ادامه داد: ما نیز در معاونت صنایع‌ دستی وزارتخانه در تلاش هستیم تا زنجیره اقتصادی صنایع‌ دستی و معیشت عزت‌آفرین را برای تک تک فعالان حوزه صنایع‌دستی در کشور و فعالان این حوزه در استان سیستان‌ و بلوچستان به وجود آوریم.

جلالی تأکید کرد: یکی از اقداماتی که دنبال انجام آن هستیم ایجاد بازار ثابت عرضه و فروش محصولات صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در تهران و اقصی نقاط کشور است که پیگیر تحقق آن هستیم و در حال حاضر نیز وجود دارد اما نیازمند تقویت و گسترش است.

معاون صنایع‌ دستی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی افزود: ضرورت دارد محصولاتی که در اقلیم خاص خودش تولید می‌شود زیست بوم آنها نیز کامل و در سایر نقاط عرضه شود.

انتهای پیام/

 

 

دیگر خبرها

  • پرداخت حق بیمه بیش از ۲ هزار زن سرپرست خانوار هرمزگانی
  • فروش صنایع‌ دستی سیستان و بلوچستان در کشور تقویت می‌شود
  • یک قلب بزرگ پشت این چهره؛ دیگو کوستا در نقش قهرمان سیل‌زدگان برزیل / عکس
  • وزارت رفاه: تا هفته آینده، برنامه دولت برای نحوه تداوم طرح کالابرگ اعلام می‌شود
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت رسانی
  • خبر مهم وزارت رفاه درباره ادامه طرح کالابرگ / جزئیات برنامه دولت برای تداوم طرح فجرانه
  • اعزام ۳۶۰ گروه جهادی به مناطق هدف خدمت‌رسانی در سیستان و بلوچستان
  • هوشمند سازی در سند تحول جهت تسریع خدمت‌رسانی به مردم است
  • فریاد «مرگ بر اسراییل» در قلب اروپا بیانگر نابودی استکبار است
  • تسهیل خدمت‌رسانی به مردم با هوشمندسازی امور قضایی