Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس از اجرای طرحی برای حمایت بیشتر از بانوان خانه‌دار در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، اهمیت خانه و خانواده در جامعه بر هیچ‌کس پوشیده نیست، قطعا سنگ بنای همه جوامع از خانواده است و در این میان بانوان نقش مهم و اساسی در این بنیان کوچک اما مهم دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 در همین راستا در هر استانی ذیل استانداری اداره‌کل امور بانوان و خانواده وجود دارد که فعالیت درست و به‌جای آن می‌تواند نقش زنان را به عنوان یک عنصر موثر و کارآمد در جامعه بیشتر و پررنگ‌تر کند.

مدیرکل جدید امور بانوان و خانواده استانداری فارس معرفی شد و زهرا یقطین در نخستین گفت‌وگوی مطبوعاتی خود با خبرنگار تسنیم، با اشاره به اولویت‌های کاری‌اش در حوزه بانوان و خانواده اظهار داشت: نخستین مسئله‌ای که باید مورد توجه قرار گیرد، این است که نظام مسائل زنان در استان تاکنون دقیق نبوده یعنی به‌صورت علمی که منتج به راهکار عملی شود مباحث این حوزه مورد بررسی قرار داده نشده است.

وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب در دیدار با نخبگان درباره مبنای علمی‌داشتن راهکارها و اقدامات گفت: بناست که شورای مشورتی در حوزه بانوان تشکیل شود که با مبانی علمی به راهکارهایی در این حوزه دست پیدا کنیم.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با بیان اینکه قوانین بسیاری در حوزه خانه و خانواده وجود دارد، افزود: خانواده‌ها و بدنه جامعه از بسیاری قوانین مطلع نیستند که از جمله آن‌ها قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت است، در همین راستا برنامه‌هایی برای آشنایی خانواده‌ها در استان فارس با این قوانین در نظر گرفته شده است.

یقطین با بیان اینکه راه‌اندازی میز خدمت مرتبط با خانواده یکی دیگر از اولویت‌هایی است که باید در استان دنبال شود، بیان کرد: این ظرفیت در استان فارس وجود دار‌د که نخستین میز خدمت مرتبط با حوزه بانوان و خانواده را راه‌اندازی کند و مباحث مورد نیاز را به خانواده‌ها ارائه دهد.

وی با بیان اینکه آموزش به‌ویژه در بحث سلامت روان و جسم برای دختران جوان و نوجوان همواره مدنظر بوده است، عنوان کرد: این آموزش‌ها منحصر به محیط‌های آموزشی مثل مدرسه و دانشگاه بوده اما به‌نظر می‌رسد که نیاز است مرحله جدیدی از ورود دختران جوان به عرصه خدمات اجتماعی نیز دیده شود.

شورای مشورتی جامعی مربوط به حوزه بانوان در استان فارس تشکیل شودمعاون رئیس‌جمهور در امور بانوان: طرح کسب و کار‌های پایدار "خانواده‌محور" به زودی رونمایی می‌شود

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با تاکید بر نقش دختران جوان در امور مربوط به این قشر از راه‌اندازی هیئت اندیشه‌ورز دختران خبر داد و تصریح کرد: این هیئت هدفش دنبال‌کردن نیازها و رفع مشکلات دختران از دیدگاه خودشان است فارغ از اینکه دستگاه دولتی در این امر ورود کند یا نکند.

یقطین با بیان اینکه در حوزه نوجوانان و جوانان نیز باید هویت دینی و ملی رشد و ارتقاء پیدا کند، اظهار داشت: احساس هویت زمانی شکل می‌گیرد که جوان و نوجوان در اجتماع موثر واقع شوند و این احساس مفید و موثر بودن را باید با روش‌های مختلف ارتقا داد.

وی با بیان اینکه استان فارس به لحاظ تعداد و عملکرد گروه‌های جهادی دارای رتبه است، گفت: با این وجود گروه‌های جهادی که در خدمت خانواده و بانوان باشد کم است که با توجه به ظرفیت استان و بستری که فراهم است، باید این مهم نیز بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با بیان اینکه زنان خانه‌دار اولویت دیگر است افزود: صحبت درباره زنان خانه‌دار زیاد شده اما عملیاتی نبوده است و به همین دلیل طرحی برای حمایت و حال خوب بانوان خانه‌دار نوشته شده که تلاش می‌شود با اجرای آن حال این قشر نیز بهتر از گذشته شود.

وی با بیان اینکه بسیاری از بانوان خانه‌دار احساس محدود‌بودن می‌کنند و همین سبب شده حال خوبی نداشته باشند، گفت: در این طرح ضمن ارج نهادن به مقام مادری و همسری و تبیین اهمیت این جایگاه تلاش شده مواسات و همدلی مادرانه به صورت محله محور شکل بگیرد تا احساس بهتری به زنان خانه‌دار القا شود.

یقطین با بیان اینکه مواسات و همدلی مادرانه با انجام کارهای کوچک سعی در بهتر کردن حال بانوان خانه‌دار دارد، بیان کرد: اجرای این طرح از اولویت‌های مهم در حوزه بانوان و خانواده است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس با اشاره به ظرفیت زیاد تشکل‌های غیردولتی و سمن‌ها گفت: این حوزه با وجود ظرفیت در امور اجرایی مشارکت داده نمی‌شوند یا اینکه کمتر از ظرفیت آنها استفاده شده که در مدیریت جدید تلاش داریم از این ظرفیت بیشتر استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه توزیع عادلانه حمایت‌ها برای سمن‌های حوزه خانواده و زنان از دیگر اولویت‌ها است، افزود: استعدادیابی در حوزه زنان، کادرسازی و ارتقای توانمندی‌های بانوان در راستای تربیت مدیران زن در تراز انقلاب اسلامی از دیگر اولویت‌ها است که به صورت جدی دنبال می‌شود.

انتهای پیام/424/ ز

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری فارس بانوان خانه دار استان فارس حوزه بانوان اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۲۳۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه های عملیاتی عدلیه  کرمان در سال۱۴۰۳ تشریح شد

حجت الاسلام ابراهیم حمیدی در جلسه تبیین برنامه های عملیاتی دادگستری استان کرمان در سال ۱۴۰۳ که با حضور روسای حوزه های قضایی و دادستان های سراسر استان برگزار شد،  با بیان اینکه بیش از ۶۸۷ هزار و ۹۸۹ پرونده در عدلیه کرمان طی یک سال اخیر رسیدگی شده است ،گفت: مجازات های جایگزین حبس در استان کرمان با رشد ۵۲ درصدی مواجه شده اند.

وی افزود: با هدف دستیابی به اهداف سند چشم انداز قوه قصائیه، تکالیف روسای حوزه های قضائی و دادستان های سراسر استان تشریح شد.

رئیس دادگستری کرمان گفت: امیدواریم بتوانیم با بررسی برنامه های عملیاتی و  با همکاری قضات و کارمندان به اهداف مدنظر طی امسال  برسیم.

وی بیان داشت: در سال ۱۴۰۲ با تلاش قضات و  کارمندان اداری موفق شدیم برنامه های ابلاغی قوه قضائیه را اجرایی کنیم.

عالی ترین مقام قضائی استان کرمان افزود: روسای دادگستری و دادستان ها در شهرستان ها نقش اصلی را در اجرای برنامه های مورد نظر داشتند و سیستم قضائی استان طی پارسال با هماهنگی های انجام شده به موفقیت های خوبی دست یافت.

وی بیان داشت: بایستی سیاست های ابلاغی قوه قضائیه را از روزهای ابتدای  امسال اجرایی کنیم و اقدامات را با جدول زمانبندی هفتگی و ماهانه پیش ببریم.

نماینده عالی قوه قضائیه در استان کرمان افزود: نسخه جدید سند تحول و تعالی قوه قضائیه به استان ها ابلاغ شده است، این سند، نقشه راه سیستم قضائی می باشد و لازم است تمامی قضات و کارمندان اداری با این سند آشنایی لازم را داشته باشند.

وی  ادامه داد: مدیران دستگاه قضایی استان، بایستی تسلط کامل بر سند تحول داشته باشند و تمام تصمیم گیری ها، پیگیری ها و دستورات منطبق با سند باشد.
 و این یک سند علمی می باشد و بایستی این سند به نخبگان قضائی و دانشجویان آموزش داده شود.

این مقام ارشد قضایی هدف این نشست را اعلام برنامه های سند تحول دانست و گفت: ۸ هدفی که معاونت راهبردی قوه قضائیه از سند چشم انداز قوه قضائیه ابلاغ کرده است بایستی در سال ۱۴۰۳ اولویت حوزه های قضائی قرار بگیرد.

وی  تصریح کرد: ۱۲ کارگروه ذیل اهداف ابلاغی معاونت راهبردی قوه قضائیه تشکیل شده است تا بر نحوه اجرای هر هدف نظارت کنند.

حجت الاسلام حمیدی بیان داشت: کمک دستگاه قضائی به تحقق شعار سال مورد تاکید می باشد، در قوه قضائیه ظرفیت هایی در مسیر جهش تولید وجود دارد و طی پارسال  به واحدهای تولیدی کمک های زیادی شد که آثار و برکات فراوانی داشته است.

وی بیان داشت: بسیاری از مشکلات واحد های تولیدی در ستاد اقتصاد مقاومتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و موانع زیادی از جلوی پای بنگاه های اقتصادی برداشته شد و مسئولان  استانی بایستی موانع تولیدی را رفع کنند و لازم است از افرادی که قصد سرمایه گذاری دارند حمایت شود.

عالی ترین مقام قضائی استان بیان داشت: با توجه به تحقق شعار سال امسال بهترین فرصت می باشد تا موانع از جلوی راه تولیدکنندگان برداشته شود و سرمایه گذاران بتوانند اشتغال آفرینی کنند.

این مقام ارشد قضائی گفت: با استفاده از شورای حفظ حقوق بیت المال و ستاد اقتصاد مقاومتی در سال پیش رو مشکلات واحدهای صنعتی و تولیدی بررسی می شود و راهکارهایی ارائه می شود. 

وی ادامه داد: در سند تحول قوه قضائیه نگاه ویژه ای به بحث زندان و زندانیان شده است، مشکلات و مسائل زندان و زندانیان قابل انفکاک از دستگاه قضائی نیست و لازم است همیشه مسائل زندان و زندانیان مورد توجه قضات قرار بگیرد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان ادامه داد: یکی از مسائلی که باعث افزایش آمار زندانیان می شود، صدور قرار تامین می باشد، برای مجرمینی که لازم است سخت گیری شود و برخورد جدی صورت گیرد؛ اما افرادی که می شود با قرار التزام در دسترس باشد از این اهرم استفاده شود.

وی افزود: قرار باید متناسب با جرم باشد و برای مجرمینی که نظم و آسایش عمومی جامعه را مختل می کنند، بایستی احکام قضائی بازدارنده صادر شود.

عالی ترین مقام قضائی استان بیان داشت: برای مواردی که ضرورت ندارد حکم حبس داده نشود و اگر امکان داشت می توان از احکام جایگزین حبس در برخی از موارد استفاده کرد و استفاده از پابند الکترونیکی و سرکشی از زندان نیز در کاهش آمار جمعیت کیفری زندانیان موثر می باشد.

رئیس کل دادگستری استان کرمان گفت: همچنین لازم است دادرسی الکترونیکی زندانیان نیز در اولویت قرار بگیرد و بایستی  سیاست این باشد که تمام جلسات رسیدگی زندانیان به صورت الکترونیکی برگزار شود.

وی بیان داشت: در اجرای حکم تعدادی از زندانیان تعلل صورت می گیرد و زمانی که اولیای دم در قصاص محکوم تصمیم واحدی ندارند نباید اجرای احکام تعویق بیفتد و  بایستی فرد زندانی با قرار متناسب از زندان آزاد شود.

حجت الاسلام حمیدی بر ضرورت تکریم مراجعان به دستگاه قضایی تاکید کرد و بیان داشت: شوراهای حل اختلاف زندان ها نیز در کاهش جمعیت کیفری زندانیان موثر بوده اند و لازم است قضات و دادستان ها با شوراهای حل اختلاف همکاری متناسب را داشته باشند.

  ۹۴ درصد آرا و اوراق قضایی الکترونیک به دست مردم می رسد
 
حسن سلطانی نژاد، معاون برنامه ریزی و فناوری اطلاعات دادگستری کل استان کرمان با بیان اینکه خدمت رسانی به مردم، مهم ترین شاخصه یک مسئول انقلابی است، گفت: نتیجه تمام جلسات و برنامه ریزی ها و اقدامات در عدلیه باید منتهی به رضایت مندی عمومی شود.

وی افزود: موجودی پرونده ها در پایان سال ۱۴۰۲ نسبت به ابتدای سال ۱۰ درصد افزایش داشته است.

سلطانی نژاد قوه قضاییه را یکی از دستگاه های پیشگام در حوزه  فناوری اطلاعات دانست و افزود:هم اکنون  بیش از ۹۴ درصد اوراق قضایی به صورت الکترونیک به شهروندان ابلاغ می شود. 

این مقام قضائی تصریح کرد: ۷ هزار و ۵۵۲ نفر طی پارسال  مشمول مجازات های جایگزین حبس شده اند.

وس هدف از اجرای سند تحول قوه قضائیه را، رضایتمندی مردم دانست و گفت: امیدواریم بتوانیم با برنامه های مناسب موفق به کاهش اطاله دادرسی و تعیین و تکلیف پرونده های مسن و کثیرالشاکی  شویم.

 اقدامات دستگاه قضایی باید پیوست رسانه ای داشته باشند 

سید مهدی قویدل، معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان کرمان گفت: در سند تحول و تعالی قوه قضائیه به جای رسیدگی پسینی، فعالیت های پیشگیرانه مدنظر قرار گرفته است.

وی بیان داشت: متاسفانه با برخی از آسیب های اجتماعی در سطح جامعه مواجهه هستیم، با ورود روسای حوزه های قضایی و دادستان ها در جلسات شوراهای پیشگیری از وقوع جرم، آسیب های اجتماعی و مسائل اجتماعی دیگر  حل و فصل خواهد شد و در نهایت منجر به رضایتمندی عمومی می شود.

وی افزود: بایستی در استان کرمان مسائل مختلفی از جمله  پایش تصویری در شهرها و محورهای مواصلاتی استان، مسائل مربوط به اتباع بیگانه غیرمجاز، آسیب های حوزه خانواده مثل طلاق، وجود سلاح غیرمجاز و ضرورت جمع آوری آن ها، رفع نقاط حادثه خیز شهری و راه ها و مسائل و مطالبات حوزه کار و کارگری بایستی بیشتر مورد توجه مسئولان قرار گیرد.

قویدل بر برگزاری نشست های تعاملی مسئولان قضایی با نخبگان جامعه تاکید کرد و گفت:در حوزه رسانه مسئولان قضایی باید نشست های مستمر با اصحاب رسانه داشته باشند و جلسات مهم با حضور اصحاب رسانه برگزار شود.

وی بر توجه بیشتر روسا و دادستان به واحد  روابط عمومی در حوزه های قضایی تاکید کرد و گفت: طبق سند تحول و تعالی قوه قضاییه اقدامات دستگاه قضایی باید پیوست رسانه ای داشته باشند.

معاون قضایی دادگستری کل استان کرمان گفت: کاهش اطاله دادرسی، یکی از مهم ترین هدف های سند تحول قوه قضائیه است.

مسعود امیرمیجانی بیان داشت:  کاهش اطاله دادرسی و ایجاد وحدت رویه در آرا قضائی یکی از اهداف اصلی سند چشم انداز در سال پیش رو می باشد.

کاهش جمعیت کیفری زندانیان در دستور کار عدلیه است  

رضا طالبی زاده، ساماندهی کمیسیون عفو و بخشودگی و کاهش جمعیت کیفری زندانیان را از اولویت های دستگاه قضایی در سال پیش رو دانست و بر زمان بندی مناسب برای بازدید از زندان ها تاکید کرد و گفت: حوزه های قضایی زرند، سیرجان و شهربابک دادرسی های زندان خود را ۱۰۰ درصد به صورت الکترونیکی برگزار کردند.

 حسین روحانی، معاون قضایی دادگستری کل استان کرمان نیز گفت: بایستی در اجرای احکام کیفری اثربخشی لازم وجود داشته باشد و به گونه ای بازدارنده باشد که مجرم دیگر مرتکب جرم نشود.

مختار شمس الدین، معاون نظارت و ارزشیابی قضات دادگستری کل استان کرمان گفت: نیروی کارآمد و باانگیزه، موجب اجرای مطلوب برنامه های سازمان می شود و لازم است همکاران قضائی و اداری در نحوه اجرای برنامه های حوزه قضائی خود مشارکت داده شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • برنامه های عملیاتی عدلیه  کرمان در سال۱۴۰۳ تشریح شد
  • صادرات دست آفریده‌های بانوان تهرانی
  • انسیه خزعلی توضیح داد؛ طرح زیست عفیفانه در حوزه حجاب و عفاف چیست؟
  • ۱۷۶ پروژه عمران شهری طی ۲ سال گذشته در استان زنجان اجرا شد
  • خزعلی ابعاد «طرح زیست عفیفانه» را تشریح کرد
  •  برنامه ریزی و حسن تدبیر را در اولویت قرار دهید
  • ۴ پروژه شاخص شهری بجنورد در اولویت اجرا است
  • زنان عالِم جایگاه ویژه‌ای در خودسازی و جامعه‌پردازی دارند
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • تصفیه‌خانه دوم آب شرب اردبیل ۱۷ درصد پیشرفت فیزیکی دارد