Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از عرب نیوز، وزیر امور خارجه آمریکا مدعی شد انتخابات منطقه‌ای ونزوئلا آزاد و منصفانه نبوده و  به فشار خود بر نیکلاس مادورو، رئیس جمهور ونزوئلا ادامه می‌دهد.

آنتونی بلینکن  با صدور بیانیه ای به بازداشت سران سیاسی، ممنوعیت نامزد‌های مخالف، سانسور رسانه‌ها و دستکاری در ثبت نام رأی دهندگان اشاره کرد و مدعی شد و نیروهای دولت مادورو قبل از انتخابات نتایج آرا  را مشخص کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: مادورو شانس ونزوئلایی‌ها را برای شکل دادن به آینده خود از دست می‌دهد. ما از دولت مادورو می‌خواهیم به ونزوئلایی‌ها اجازه دهد در کشور صلح آمیز، با ثبات و دموکراتیکی که سزاوار آن هستند، زندگی کنند.

بلینکن همچنین بار دیگر حمایت واشنگتن از خوان گوایدو که خود را رئیس جمهور موقت ونزوئلا می‌داند، تکرار کرد.

انتخابات فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها در ونزوئلا که صبح یکشنبه در بیش از ۱۴ هزار مرکز اخذ رای در ونزوئلا آغاز شده بود به پایان رسید و نتایج اولیه از پیروزی جبهه حامی دولت ونزوئلا حکایت دارد.

بر این اساس، نزدیک به ۲۱ میلیون و ۱۰۰ هزار شهروند ونزوئلایی واجد شرایط رای بودند که از این تعداد حدود ۸ میلیون و ۱۵۲ هزار نفر در پای صندوق‌های رای حاضر شدند که این میزان نشان دهنده مشارکت ۴۲ درصدِ کل واجدان است.

نیکلاس مادورو رئیس جمهور ونزوئلا در این باره گفت ما شاهد نتیجه‌ای هستیم که از تلاش‌ها به دست آمد. از ۲۴ مقام فدرالی که وجود دارد، ۲۱ مورد آن در اختیار قطب بزرگ میهن قرار گرفت. نمایندگان اپوزیسیون، کم‌کم نتایج و پیروزی چاویسم را به رسمیت شناختند. صلح پیروز شد. پس از برگزاری این انتخابات که در امنیت کامل سپری شد، دوران جدیدی آغاز می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انتخابات ونزوئلا آنتونی بلینکن نیکلاس مادورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۵۳۰۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند

وزیر امور خارجه چین در دیدار با وزیر امور خارجه آمریکا در پکن، با او به بحث و رایزنی درباره چالش‌های روابط دوجانبه پکن-واشنگتن، راه‌های بهبود آن و برخی مسائل منطقه‌ای پرداخت.

به گزارش ایسنا، "وانگ یی" وزیر امور خارجه چین در دیدار با "آنتونی بلینکن" همتای آمریکایی خود که به پکن سفر کرده است، گفت که گزینه‌های روابط چین و آمریکا بین ثبات و "چرخه‌ای نزولی" است.

شبکه سی‌ان‌ان در این باره گزارش داد که سفر بلینکن به چین که دومین سفر او به این کشور در بازه زمانی یک ساله است، در شرایطی انجام شده که این دو قدرت جهانی به دنبال گسترش ارتباطشان، ایجاد ثبات در روابط پرتنش خود و رسیدگی به مسائلی از جمله حمایت پکن از روسیه در جنگ اوکراین و اقدامات آن در دریای چین جنوبی و در قبال تایوان هستند.

وانگ یی با اشاره به این که روابط آمریکا-چین "رو به ثبات می‌رود"، به بلینکن گفت: آیا چین و آمریکا باید به مسیر درست به سمت ثبات ادامه بدهند یا به چرخه‌ای نزولی بازگردند؟ این مسئله مهمی پیش روی کشورهای ما است و صداقت و توان ما را محک می‌زند.

وزیر امور خارجه چین همچنین به همتای آمریکایی خود گفت: آیا کشورهای ما باید یک همکاری بین‌المللی در قبال مسائل جهانی را رهبری کنند و به نتیجه دو سر برد برای همه برسند؟ یا به دشمنی و تقابل بپردازند و حتی وارد یک درگیری شوند که نتیجه آن دو سر باخت برای همه است؟

او همچنین بیان کرد: ما امیدواریم که آمریکا عرضه موشک‌های میان برد زمین‌ به زمین به منطقه آسیا-اقیانوسیه، آسیب زدن با منافع چین در زمینه امنیت راهبردی و تضعیف صلح و ثبات منطقه را که به سختی حاصل شده است را متوقف کند.

اظهارات وانگ در پی برآشفتگی مقامات چینی از اقدامات واشنگتن تحت عنوان امنیت ملی مطرح می‌شود که پکن آن را ابزاری برای ممانعت از پیشرفت خود می‌داند. از جمله این اقدامات،  کنترل صادرات محصولات هایتک چین است که کاربرد نظامی نیز دارند. همچنین شامل ممنوعیت سرمایه‌گذاری آمریکا در برخی از بخش‌های  هایتک چین است.

بلینکن نیز در این دیدار به "مسئولیت مشترک" دو کشور در "اطمینان یافتن از شفاف بودن در زمینه تمامی حوزه‌های مورد اختلاف و پرهیز از سوء تفاهم‌ها و اشتباهات محاسباتی" اشاره کرد.

خبرگزاری روسی اسپوتنیک نیز در این باره گزارش داد که بلینکن همچنین به وانگ یی گفت: آمریکا سیاست چین واحد را دنبال می‌کند و استقلال تایوان مورد حمایت آن نیست.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وانگ یی: روابط پکن-واشنگتن رو به ثبات است/ بلینکن: آمریکا از استقلال تایوان حمایت نمی‌کند
  • آمریکا نباید از خط‌قرمزها عبور کند
  • کاهش نرخ بیکاری در کشور/ دولت از برنامه‌های اعلامی خود عقب نیست
  • مادورو: کشورهای ائتلاف بولیواری خواهان جهان چندقطبی هستند
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • رئیس جمهور ونزوئلا: آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • رئیس جمهور ونزوئلا : دوستی ما با ایران واقعی و راهبردی است و نه سیاسی و موقت/ آیت‌الله خامنه‌ای تحلیل دقیق و عمیقی از تحولات دنیا دارند
  • سفر وزیر خارجه آمریکا به چین در بحبوحه اختلافات عمیق
  • عقلانیت، معنویت و عدالت، سه ضلع تفکر شیعی هستند که برخاسته از معارف اهل‌بیت(ع) است