Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد،  علیرضا دلبری مدیر جهاد کشاورزی داورزن گفت: محصول کنجد حاصل شده از مزارع شهر کویری داورزن از نظر کمی و کیفی در جایگاه ممتازی در خراسان رضوی قرار دارد.

او افزود: سطح زیر کشت کنجد آماده برداشت در داورزن هر چند با کاهش ۵۸ درصدی نسبت به سال زراعی گذشته به دلیل کمبود شدید علوفه برای خوراک دام و با جایگزینی ذرت علوفه‌ای در مزارع تحت اختیار کشت کنجد، با توجه به سیاست‌های سازمانی و وزارتخانه‌ای، به ۱۷۰ هکتار رسید،

مدیر جهاد کشاورزی داورزن  بیان کرد: امیدواریم با میانگین برداشت یک هزار و ۵۰۰ کیلو در هکتار، برداشت ۲۵۵ هزار کیلو از این دانه روغنی را باکیفیتی بسیار بالا از مزارع شهرستان داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهری محمدی خواه مسئول ترویج جهاد کشاورزی داورزن نیز با اشاره به کشت ۱۰ هکتاری کنجد ناشکوفا در داورزن، گفت: برداشت مکانیزه این رقم که نسبت به رقم بومی از ریزش بسیار ناچیزی همراه است که هم کار برداشت را آسان کرده است و هم در وقت و هزینه صرفه جویی چشمگیری را داشته است.

او با اشاره به کیفیت مطلوب‌تر و پوست سفید رقم ناشکوفا نسبت به رقم بومی، افزود: خواص دارویی دانه روغنی کنجد از نوع رقم ناشکوفا علاوه بر کاربرد‌های آشپزی، دارای خواص مغذی، پیشگیرانه و درمانی هستند که باعث می‌شود در دارو‌های سنتی قابل استفاده باشد.

مسئول ترویج جهاد کشاورزی داورزن ادامه داد: روغن دانه کنجد منبع غنی از مواد مغذی گیاهی مانند اسید‌های چرب امگا ۶، آنتی اکسیدان‌های فنولیک فلاونوئید، ویتامین‌ها و فیبر‌های غذایی است.

انتهای پیام//ف. ب.

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی دانه روغنی جهاد کشاورزی داورزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۰۱۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان وبلوچستان گفت: با هدف تغییر الگوی کشت و با توجه به ارزش اقتصادی بالا و نیاز آبی کم گل محمدی و سازگاری با اقلیم منطقه، توسعه باغات گل محمدی در دستور کار سازمان جهاد کشاورزی استان قرار گرفته و با استقبال کشاورزان سطح زیر کشت این محصول امسال نسبت به سال گذشته با رشد ۲۵ هکتاری به ۱۴۰ هکتار رسید.

سعید نارویی افزود: پیش‌بینی شده است امسال ۳۰۰ تن گل محمدی از سطح باغات سیستان و بلوچستان برداشت شود.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: ۱۲ کارگاه نیمه صنعتی و سنتی گلابگیری و اسانس گیری در استان فعال است که همه ساله بخش قابل توجهی از نیاز منطقه را تامین می‌کند.
وی افزود: شهرستان‌های شمال سیستان و بلوچستان، میرجاوه، زاهدان و خاش گل محمدی کشت شده و تولیدات آن پس از فرآوری در منطقه بصورت گلاب وگل خشک شده به بازار عرضه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • برداشت خیار سبز در شهرستان قیروکارزین
  • برداشت گل محمدی از باغات سیستان وبلوچستان
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • روز مزرعه دانه های روغنی در لرستان
  • تولید کلزا به ۲۵۰ هزارتن می‌رسد
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • پیش‌بینی برداشت ۶۰۰۰ تن کلزا در مزارع لرستان
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل