Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیین بزرگداشت پنجمین سالگرد درگذشت سلطان‌الذاکرین استاد سلیم موذن‌زاده در اردبیل برگزار شد.

به گزارش خبر گزاری برنا از اردبیل، پنجمین سالگرد درگذشت سلطان‌الذاکرین استاد سلیم موذن‌زاده با مسئولان استانی و جمعی از مداحان اهل بیت(ع) و شهروندان عاشقان حسینی اردبیل بر سر مزار آن مرحوم برگزار شد.

سردار محمدی اصل فرمانده سپاه حضرت عباس(ع) استان اردبیل  با اشاره به اینکه اردبیل به‌عنوان پایتخت حسینیت و دارلارشاد، کارنامه درخشانی در عشق و ارادت نسبت به اهل بیت(ع) دارد و سرزمین گنجینه‌هایی چون مقدس اردبیلی، آیت‌الله مروج، آیت‌الله مشکینی و موذن‌زاده‌ها است،گفت: شهیدان والامقامی چون برزگرها و یسری‌ها و بنی‌هاشم‌ها، تعلیم و تربیت‌یافته منبر مداحانی چون موذن‌زاده‌ها هستند و مداحان نقش موثری در هشت سال دفاع مقدس داشتند و نباید از این موضوع غافل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سردار محمدی اصل با اشاره به هشت سال دفاع جانانه جوانان این مرز و بوم را ثمره عطف قلب‌های آنان با شهدای کربلا دانست و عنوان کرد: اثرگذاری و تاثیر موثر مداحان در هشت سال جنگ تحمیلی کمتر از یک لشکر نبود.

وی گفت: به واسطه تربیت انسان‌های بزرگی چون موذن‌زاده‌ها و مداحان بزرگ در اردبیل، شیعه مدیون اردبیلی‌ها است.

مرحوم موذن‌زاده مودت خود به اهل بیت(ع) را عملا ثابت کرد

در ادامه این مراسم حجت‌الاسلام نجات نوری اظهار کرد: مرحوم سلیم موذن‌زاده بزرگترین یاور اهل بیت بود که محبت و مودت خود را در خطبه مجلس یزید و نوای «زینب زینب» به اثبات رساند.

وی با اشاره به این‌که اظهار مودت به انواع مختلف جانی، مالی، زبانی، علمی و اخلاقی قابل بیان است، گفت: انسان‌های بزرگ چون سردار سلیمانی، مودت و ارادت خود به اهل بیت(ع) را با اهدای جان خود نشان دادند و انسان‌هایی چون سلیم موذن‌زاده‌ها نیز با وقف عمر خود و زبانی و صدایی جهان شمول، مودت و عاطفه خود را به اهل بیت(ع) ابراز کرد.

مسؤول نمایندگی ولی‌فقیه در سپاه شهرستان اردبیل بیان کرد: هر کسی که در محضر اهل بیت(ع) و حضرت سید الشهدا خدمت می‌کند ارزش و جایگاه والایی به دست می آورد و قدردانی از ریش سفیدان و مداحان اهل بیت و سرمایه‌های معنوی در زمان حیات آنان، اهمیت بسیاری دارد.

صدای موذن‌زاده ماندگار خواهد بود

در بخش دیگری از آیین بزرگداشت استاد سلیم موذن‌زاده، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اردبیل اظهار کرد: استاد سلیم موذن‌زاده یکی از برکات و ستاره‌ای درخشان است که در خاک این استان تجلی یافته است و صدای این مداح اهل بیت با تاثیرگذاری که بر قلب‌ها دارد دنیا را در حیرت قرار داده و ماندگاری اثرات مرحوم موذن‌زاده به واسطه دلنشینی و پلی اتصالی که از قلب انسان‌ها به خدا می‌زند، تا سال‌های سال ماندگار خواهد بود.

عبدالله بحرالعلومی گفت: پاسداشت و تکریم گنجینه‌های گران‌بهای این سرزمین و برگزاری آیین‌هایی در شان و شخصیت انسان بزرگی چون استان سلیم موذن‌زاده و معرفی آنان به جهانیان، امری ضروری است.

در این مراسم شهردار اردبیل نیز با گرامیداشت یاد و خاطره استاد سلیم موذن‌زاده تصریح کرد: مساجد و حسینیه‌های شهر اردبیل با صدای استاد موذن‌زاده انس و الفتی جدانشدنی دارد و در حقیقت صدای وی در قلب شهروندان اردبیلی نفوذ کرده و در دل‌ها ماندگار شده است.

محمودصفری گفت: آیین‌های بزرگداشت مفاخری چون سلیم موذن‌زاده و معرفی این انسان‌ها به نسل‌های آینده ضروری است و فعالیت‌های شهرداری صرفا به برگزاری مراسم بزرگداشت محدود نشده و با نامگذاری خیابان‌ها و میادین شهر سعی در احیای نام و یاد بزرگان و ذخایر معنوی همچون سلیم موذن‌زاده داشته است.

انتهای پیام

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا مداحان پایتخت عشق هشت سال دفاع مقدس هشت سال دفاع کربلا جنگ تحمیلی شیعه اهل بیت مجلس جهان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خاک قلب شهرداری اردبیل استاد سلیم موذن زاده موذن زاده ها اهل بیت ع انسان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود

رییس هیات مدیره خانه تئاتر درباره برگزاری برنامه‌های اردیبهشت تئاتر که هر سال به انگیزه بزرگداشت روز جهانی تئاتر و از سوی انجمن‌های مختلف خانه تئاتر برپا می‌شد، توضیحاتی ارایه کرد.

ایرج راد به ایسنا گفت: هر سال از دی و بهمن سال قبل برای برنامه‌های هفته بزرگداشت روز جهانی تئاتر برنامه‌ریزی می‌کردیم و دبیر و رییس جشن را مشخص می‌کردیم و در پی آن، برنامه انجمن‌های گوناگون به مناسبت این هفته مشخص می‌شد اما زمستان سال گذشته این اتفاق رخ نداد.

وی اضافه کرد: بعد از همه‌گیری کرونا، دیگر برنامه‌ریزی برای هفته بزرگداشت روز جهانی تئاتر صورت نگرفت و امسال هم برنامه خاصی تدارک دیده نشده که دلایل گوناگونی دارد از جمله مشکلات مالی و مسائل دیگر.

او در عین حال اضافه کرد: با وجود این، برخی از انجمن‌ها به صورت خودجوش، برنامه‌هایی تدارک دیده‌اند و خودشان پیگیری‌های لازم را در این زمینه انجام داده‌اند مانند برنامه کانون کارگردانان که برای بزرگداشت آقای زنجان‌پور برگزار می‌شود. در هر حال ما ممانعتی برای برگزاری برنامه‌های مستقل انجمن‌ها نداریم ولی در هیات مدیره مرکزی، برنامه‌ریزی کلی برای اردیبهشت تئاتر در نظر گرفته نشده است.

به گزارش ایسنا، تا پیش از همه‌گیری کرونا، هر سال برنامه بزرگداشت روز جهانی تئاتر به کوشش انجمن‌های زیر مجموعه خانه تئاتر برگزار می‌شد اما چند سالی است که این برنامه‌ها ‌به دلیل مشکلات اقتصادی و وضعیت اجتماعی، برگزار نشده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آئین گرامیداشت روز جهانی روانشناس و مشاور برگزار شد
  • آئین نکوداشت آیت الله موسوی جزایری برگزار می شود
  • آئین تکریم آیت الله موسوی جزایری برگزار می‌شود
  • اختتامیه دومین جشنواره شهید آوینی در دانشگاه شیراز برگزار می‌شود
  • ورزشکاران کشتی پهلوانی یاسوج جشن گلریزان برگزار کردند
  • سلطان گلزنی به استقلال و پرسپولیس کیست
  • اردیبهشت تئاتر مثل قبل برگزار نمی‌شود
  • آئین دوهزار ساله بیل‌گردانی در نیم‌ور برگزار شد
  • آئینی سنتی که همه ساله با اجرای آن باران می‌بارد
  • قضاوت سلطان‌زاده در گزینشی نهایی کشتی المپیک