Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهر روسه در بلغارستان با همیاری شهروندان پروژه‌ای چند مرحله‌ای را برای تبدیل یک دفن‌گاه زباله‌ به جنگل و منطقه تفریحی آغاز خواهد کرد. به گفته مدیریت شهری، این یک پروژه بلند مدت است که شامل کاشت و نگهداری گونه های مختلف درختی مانند درخت نمدار، بلوط و کاج است.

به گزارش سرویس ترجمه ایمنا، کل این پروژه با حضور شهروندان داوطلب تکمیل خواهد شد و در مرحله اول سازمان‌دهندگان ۱۵۰ اصله درخت و تجهیزات لازم برای کاشت آنها را تهیه خواهند کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین ترتیب، افرادی که قصد شرکت در این پروژه را دارند می‌توانند درختان و ابزار لازم را از این طریق تهیه کند.

مرحله اول "سبز شدن" این دفن‌گاه قدیمی زباله از حاشیه شروع می‌شود و با رشد تدریجی درختان به سمت داخل توسعه می‌یابد. هدف مدیریت شهری پوشاندن کل تپه زباله با پوشش ضخیم درختان و تسریع در بازپروری قلمرو توسط طبیعت است. مدیران شهر همچنین از همه شهروندان روسه می‌خواهند که نشان سبزی از خود در تاریخ شهر بگذارند.

سازمان‌دهندگان این رویداد به شدت به نیروی انسانی نیاز دارند، زیرا کاشت یک جنگل کامل کار آسانی نیست. به همین علت مدیریت شهری آماده است تا منابع، ابزار و تخصص علمی لازم را برای داوطلبان انجام این کار بلندپروازانه فراهم کند.

مسئولان همچنین دستورالعمل‌های دقیقی در مورد نحوه کاشت صحیح نهال درخت ارائه می‌دهند تا روند جنگل‌کاری به درستی انجام شود؛ برای مثال ریشه نهال نباید خمیده شود. خاک اطراف چاله تازه حفر شده باید فشرده شود تا حفره‌های هوا وجود نداشته باشد چراکه حباب‌های هوا می‌تواند باعث پوسیدگی شود.

همچنین بخشی از تنه نهال باید در زیر زمین بماند، اما دفن بیش از حد یا خیلی کم آن می‌تواند روند پوسیدگی را فعال کند. آخر اینکه درخت جوان باید بلافاصله پس از کاشت آبیاری شود زیرا این کار به حذف حفره‌های هوا و همچنین چسبیدن خاک به ریشه کمک می‌کند.

روند تبدیل مکان‌های بی دفاع شهری به فضای سبز، جنبشی است که در بسیاری از شهرهای جهان در حال انجام است و فارغ از جنبه‌های زیباشناسی شهر، کمک شایانی به پاک شدن هرچه بیشتر هوای شهرها می‌کند.

کد خبر 537676

منبع: ایمنا

کلیدواژه: روسه بلغارستان شهرهای جهان اقدامات شهرهای جهان شهرداری های جهان جنگل شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۶۵۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه

به گزارش شهروند خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، توسعه آپارتمان نشینی و افزایش جمعیت در کلانشهرها مستمر است و این مسئله در حوزه مدیریت شهری به ویژه رفت و روب همچنین جمع آوری و انتقال زباله، کار شهرداری ها را در این بخش سخت کرده است. به گزارش تصویری یکی از شهروندان در منطقه مسکن مهر رازی کرمانشاه سطل‌های مکانیزه مملو از زباله است و چند روزی است که کار جمع اوری و انتقال آن به کندی صورت می‌گیرد و می‌توان گفت مدیریت شهری در این بخش به نوعی غافلگیر شده است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

متن پیام شهروند خبرنگار ما:
حدود ۱۰ روز است که زباله های بلوار مسکن مهر رازی ۲ جمع آوری نشده که باعث به وجود آمدن مشکلاتی اعم از بوی بد ، جمع شدن سگ های ولگرد ، آلودگی محیط و ... شده است.

دیگر خبرها

  • بازیافت پسماند زباله توسط دانش‌بنیان‌ها و تبدیل به سوخت پاک
  • کاشت بیش از ۵ میلیون اصله نهال در بوشهر + تصویر
  • ایجاد ۱۰۴ بوستان در پایتخت/ اکوپارک فرحزاد خرداد افتتاح می‌شود
  • مدیریت صحیح پسماند حلقه مفقوده چهارمحال‌ و بختیاری/تهدیدی که می‌تواند به فرصت تبدیل شود
  • نابسامانی جمع آوری زباله در منطقه مسکونی مهر رازی کرمانشاه
  • احیای جنگل‌های هیرکانی گلستان با تولید و کاشت سه میلیون نهال
  • بودجه ۱۰۰۰ میلیاردی چالوس تصویب شد
  • دومین پویش مردمی پاکسازی جنگل های هیرکانی در گرگان برگزار شد
  • ۱۲ درصد زباله شهروندان قمی در روز جمع‌آوری می‌شود
  • مشارکت پنج هزار خانواده اصفهانی در طرح تبدیل زباله میوه و سبزی به خشکاله