Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@12:39:46 GMT

گفتمان‌های دینی بستر آگاهی بخشی جامعه هستند

تاریخ انتشار: ۴ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۷۰۶۰۰

گفتمان‌های دینی بستر آگاهی بخشی جامعه هستند

 به گزارش ایرنا، "محمد مهرافزون" روز پنجشنبه در نشست بررسی گفتمان دینی مدارس افزود: برگزاری گفتمان دینی در شکل گیری بایدها و نبایدهای دینی، اعتقادی، خودشناسی و خودباوری دانش آموزان در شرایط کنونی با حجم بسیاری از شبهات دینی، ضروری است.

وی اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا شرایط اجرای برنامه‌های دینی را همچون دیگر مناسبات اجتماعی تحت شعاع خود قرار داد و موجب محروم شدن دانش آموزان از گفتمان های دینی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: در این مدت هر چند تلاش شد از ظرفیت‌های مجازی استفاده شود ولی اثر بخشی جلسات حضوری را نداشت چراکه تعامل و ارتباط چهره به چهره، تاثیر بیشتری بر نسل نوجوان و جوان دارد.

مهرافزون با بیان اینکه گفتمان دینی نقش برجسته ای در شخصیت سازی دانش آموزان دارد اضافه کرد: پیشگیری از آسیب های اجتماعی چون بزهکاری، خودکشی،  اعتیاد، تفکرات منفی، ولنگاری، اثرات مخرب فضای مجازی و ماهواره، اشاعه سبک زندگی ایرانی - اسلامی و روشنگری معنوی از عمده ترین اهداف گفتمان دینی است.

رییس تبلیغات اسلامی بروجرد نیز گفت: یکی از مهمترین راهبردهای این سازمان، نهادینه کردن آموزه های دینی در جامعه است.

حجت الاسلام محمد موسوی افزود: ارتقای سطح دینی، اعتقادی و ارزشی جوانان و نوجوانان از اهداف برگزاری گفتمان‌های دینی و نقش این گفتمان‌ها در پاسخ به شبهات دینی و آگاه‌سازی جوانان بسیار موثر است.

وی گفت: این گفتمان ها با هدف پاسخگویی به شبهات و ارائه راهکارهای جدی در راستای مقابله علمی با جنگ نرم دشمن برگزار می شود.

وی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری درباره خطر نفوذ فرهنگی و اقتصادی دشمنان اظهار داشت: باید با استفاده از گفتمان‌های دینی در سطح مدارس، برای پاسخ به سوالات و شبهات نسل جوان و مسدود کردن راه نفوذ دشمن استفاده کرد. 

برچسب‌ها بروجرد مدارس لرستان سازمان تبلیغات اسلامی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بروجرد مدارس لرستان بروجرد مدارس لرستان سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۰۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، علی اسماعیلی ظهر سه‌شنبه در نشست خبری به مناسبت گرامیداشت هفته بزرگداشت معلم اظهار کرد: امسال میزبان بیش از ۲۲۷ هزار دانش آموز از مقطع پیش دبستانی تا پایه دوازدهم بودیم.

وی با بیان اینکه ۱۴ هزار و ۵۹۵ همکار در ارائه خدمات و برنامه‌های آموزشی و تربیتی شرکت دارند، تصریح کرد: دو عرصه در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مهمترین محل رخدادهای آموزشی و تربیتی است که شامل مدرسه و نیروی انسانی و معلمان می‌شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان با اشاره به اینکه امسال بزرگداشت هفته معلم با شعار ویژه «همه مدیون توایم» عنوان کرد: وقتی صحبت از معلم می‌کنیم صحبت از جایگاه معلمی و تاثیر آن در جامعه بوده و بسیاری از دستاوردهای جامعه ماحصل فرهنگ آموزش عالی و تعلیم و تربیت است.

وی در مورد نوسازی و احداث مدارس جدید یادآور شد: سال گذشته اداره نوسازی و تجهیز مدارس ۲۱۸ کلاس در سطح استان تحویل داد که این رقم در ۲۰ سال گذشته بی‌سابقه است.

اسماعیلی با بیان اینکه در عین وجود مدارس تخریبی، مدارس نوساز و منظم هم داریم، خاطرنشان کرد: بعضی از مدارس به لحاظ فیزیکی فرسوده است اما از لحاظ کیفیت آموزش و جایگاه تربیتی در سطح ممتاز است و در هیچ کجای استان هیچ مدرسه‌ای به حال خود رها نشده است.

وی در مورد کاهش سطح دانش دانش‌آموزان باید نگاه واقع بینانه داشته باشیم، ابراز کرد: ممکن است بخشی از جامعه دانش‌آموزی علاقه‌ای به روند تحصیلی نداشته باشد اما آموزش و پرورش وظایف خود را برای تربیت آن‌ها انجام می‌دهد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان در مورد جذب نیروهای معمم بیان کرد: از جامعه روحانیون ۲۳ نفر از حوزه در آزمون‌ها پذیرفته شدند و در رشته‌های مرتبط با توانایی مشغول خدمت هستند.

وی با اشاره به اینکه میزان خروج نیروها از آموزش و پرورش به دلیل نیاز به معلم در این نهاد در دو سال اخیر کاهش یافته است، تاکید کرد: تدبیری اتخاذ کردیم که کلاس‌ها خالی نماند و بعد از رتبه‌بندی بیش از ۱۰۰ نفر در صف ورود به آموزش و پرورش از دستگاه‌های دیگر هستند.

اسماعیلی از جذب ۱۴۰ نفر نیروی فنی برای اشتغال در هنرستان‌های فنی و حرفه‌ای خبر داد و گفت: در بحث نیروهای کیفیت بخشی نیز ۱۴ اردیبهشت ورود نیروها را پیش‌رو داریم.

وی با اشاره به اینکه مدارس کانکسی بالای ۱۰ نفر نداریم مگر به دلیل بعد مسافت که به مدارس موجود برای سایر پایه‌ها ضمیمه شده باشد، عنوان کرد: از طرفی توسعه شهرک‌های اقماری نیاز به تاسیسات زیربنایی از جمله مدارس دارد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان زنجان ادامه داد: در دوره‌ای بخش قابل توجهی از اعتبارات به روستاها اختصاص یافت و مدارس خوبی در آن‌ها ایجاد شد که به دلیل مهاجرت در حال حاضر بلااستفاده مانده و آن‌ها را در مسیر فروش قرار می‌دهیم.

کد خبر 6093150

دیگر خبرها

  • خطر فرونشست در ۱۵۰ مدرسه اصفهان
  • فراخوان سومین جشنواره پاسخ برتر اعلام شد
  • انسان در سایه آگاهی و دانش به تقرب الهی می‌رسد
  • ۱۴۰ نیروی فنی جذب هنرستان‌های زنجان می‌شوند
  • خیر انسان در حرکت در مسیر الهی است
  • روی «کیفیت بخشی به نظام آموزشی» و «تقویت مدارس دولتی» تمرکز داریم
  • «دبیر کارگروه سلامت مدارس» منصوب شد
  • برگزاری مسابقات ورزشی مدارس سمپاد همدان با حضور ۱۵۰ دانش آموز
  • روز خاص ورزش با رویداد هم‌مسیر اتیسم(عکس)
  • دوی نمادین با بزرگسالان اتیسم در تهران، رشت و ماهشهر