Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه بر ادامه مکمل‌یاری ویتامین A در هشت استان کم برخوردار تاکید کرد. خبرگزاری میزان-زهرا عبداللهی ضمن اعلام این خبر گفت: برنامه توزیع مکمل مگادوز ویتامین A با همکاری یونیسف در این استان‌ها باید ادامه یابد.

وی افزود: در شرایطی که احتمال ابتلای کودکان به کرونا وجود دارد این مکمل ۲۰۰ هزار واحدی به مدت شش ماه کمبود ویتامین A را در کودکان این استان‌ها که دچار کمبود این ویتامین هستند، جبران می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بنابر اعلام روابط عمومی معاونت بهداشت وزارت بهداشت، وی با اشاره به اینکه در حال مذاکره با یونیسف برای دریافت مکمل‌های بیشتر هستیم، بیان کرد: این برنامه از تیرماه شروع شده و اکنون پوشش ۵۰ درصدی داریم. هر روز، چند مادر می‌بایست توسط مراکز بهداشتی نوبت دهی و دعوت شوند تا این مکمل به بچه‌ها داده شود.

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با اعلام اینکه در شهرستان‌های بهبهان، سیرجان، بوشهر، ایرانشهر، بیرجند این برنامه باید با سرعت بیشتری انجام شود، گفت: مکمل‌یاری ویتامین A برای تقویت سیستم ایمنی کودکان در پیشگیری و کنترل همه‌گیری کرونا موثر است.
  بیشتر بخوانید: دانشگاه فرهنگیان: آموزش و امتحان حضوری منتفی شد
انتهای پیام/ برچسب ها: تغذیه جامعه یونیسف کودک

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تغذیه جامعه یونیسف کودک ویتامین A

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان

احمد اسماعیل زاده٬ مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: مردم باید اهمیت زیادی به تغذیه خود بدهند تا بروز چاقی، دیابت و پر فشاری خون در بین آن ها کاهش پیدا کند. 

 وی بیان کرد: وزارت بهداشت در حوزه تغذیه سالم سیاست‌های مختلفی از جمله نان کامل را دنبال می‌کند تا نان حاوی فیبر در اختیار مردم قرار بگیرد. مصرف نان فاقد فیبر می‌تواند سبب بروز سرطان در مردم شود.

اسماعیل زاده ادامه داد: آموزش‌های تغذیه در مراکز بهداشتی ارائه شده و کارشناسان تغذیه در خانه‌های بهداشت روستایی مستقر خواهند شد. 

وی افزود: یکی از برنامه‌های وزارت بهداشت پیگیری توزیع شیر در مدارس و کاهش قند در نوشیدنی‌های شیرین است.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت تاکید کرد: اکنون مرگ و میر‌های زیادی مربوط به بیماری‌های مزمن و غیر واگیر هستند و عامل اول ابتلای افراد به بیماری‌های غیر واگیر، موضوع تغذیه است. 

اسماعیل زاده اضافه کرد: مطالعات نشان می‌دهند که تغذیه سالم نقش پررنگی در پیشگیری از بروز بیماری‌های غیر واگیر دارد.

مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت ادامه داد: مصرف زیاد مغزها و آجیل در مقادیر بیشتر از نیاز بدن، به دلیل این که دارای چربی بالایی هستند، می‌تواند انرژی زیادی را وارد بدن فرد کند و در نهایت منجر به افزایش وزن شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • برای افزایش هوش این پنج ماده غذایی را مصرف کنید
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در چگنی
  • افزایش ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی میان نیازمندان زنجانی 
  • رونمایی از تیگو ۹ در نمایشگاه پکن
  • داروخانه‌های معتبر اینترنتی‌ مجاز به فروش شیر خشک نیستند
  • رشد ۸۲ درصدی توزیع بسته‌های معیشتی هلال احمر استان زنجان
  • وضعیت ویتامین دی مازندرانی ها رو به بهبود است
  • توزیع گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • توزیع ۱۰۰۰ بسته گوشت میان خانواده‌های کم برخوردار مازندران
  • ضرورت توسعه نان فیبردار با هدف کاهش ابتلا به سرطان