Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، سردار محمد زهرایی، رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور صبح امروز در مراسم افتتاح ۵۵۸ پروژه نیروگاه‌های خورشیدی، محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زا در استان اصفهان گفت: منطق بسیج منطق تبدیل تهدید‌ها به فرصت‌ها است و فلسفه شکل‌گیری آن هم بر همین اساس است، در زمانی که در کشور استقرار کامل نظام اسلامی شکل نگرفته بود، سازمان بسیج مستضعفان ایجاد شد؛ سازمان بسیج مستضعفان بی‌بدیل بود و مدل تحقق مردم‌سالاری دینی از طریق خود مردم به واسطه یک ابرنهاد تسهیل گر مدلی بود که امام (ره) سنگ بنای آن را ایجاد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی تأکید کرد: ظرفیت نیروی انسانی هر کشور بزرگ‌ترین سرمایه و در صورت عدم استفاده بزرگ‌ترین تهدید است؛ اول انقلاب ظرفیت پرانگیزه و بانشاط مردم به سنت انقلاب هدایت شد و این مورد به فرصت تبدیل شد.

زهرایی عنوان کرد: در ۸ سال دفاع مقدس بسیج وظیفه داشت از طریق آماده کردن مردم و نقش‌آفرینی صحیح در انقلاب تهدید را به فرصت تبدیل کند و در زمان فعلی نیز به همین صورت است؛ در شرایط فعلی قدرت انقلاب اسلامی به جایی رسیده که هیچ ابر قدرتی نمی‌تواند نگاه چپ به ایران داشته باشد، با این تفاسیر آمادگی مردم در حوزه سخت نیز در دستور کار بسیج است و آموزش‌هایی داده می‌شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور یادآور شد: در تهاجم فرهنگی نیز به همین صورت است؛ در شرایط فعلی دستور کار بسیج در جنبه دیگر انقلاب یعنی خدمت‌رسانی و نزدیک کردن مردم به مبانی انقلاب در عرصه‌های است، این در مأموریت‌های بسیج بازتعریف ایجاد شد و فعالیت آن محدود به کارت بسیج نیست، بلکه حضور در عرصه‌های مختلف از جمله کرونا است.

وی با بیان اینکه در زمینه کرونا ۲۰۰ هزار جهادگر به میدان آمدند، تصریح کرد:بسیج در زمان سیل و زلزله و سایر بحران‌ها با بسیج امکانات مردمی به میدان می‌آید.

بسته جامع مردم‌پایگی را تنظیم و تقدیم رئیس‌جمهور کردیم

زهرایی گفت: این ظرفیت مردمی را به تمام دولت‌ها عرضه کردیم و در دولت سیزدهم با رویکرد بسیار خوب حجت الاسلام  رئیسی یعنی نگاه به محرومان و انجام فعالیت‌ها از گذر مردم، بسته جامع مردم‌پایگی شعار‌های دولت را به حجت الاسلام  رئیسی تقدیم کردیم.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور بیان داشت: آقای مخبر نیز از این طرح حمایت کردند و هر هفته جلسه‌ای برای استفاده از ظرفیت‌های بسیج و مردم در تحقق شعار‌های دولت برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه بسته جامع بیان شده، تهیه شده است خاطرنشان کرد: در دهه فجر می‌توانیم بسته جامع شعار‌ها را رونمایی کنیم و با امضای رئیس‌جمهور ابلاغ شود و مبنای حرکت مشترک بسیج و وزارت‌خانه‌ها قرار بگیرد.

زهرایی با اشاره به تاسیس بسیج سازندگی در سال ۱۳۷۹، عنوان کرد: رهبر معظم انقلاب جریان جهادی تفکری که ماهیت تشکیلات را شکل می‌دهد در بسیج سازندگی تعریف کردند و بیان کردند ساماندهی گروه‌های جهادی و جهادگران با بسیج سازندگی و حمایت با دولت است.
افتتاح ۲ هزار و ۵۰۰ پروژه محرومیت‌زادیی در کشور با حضور معاون اول رئیس‌جمهور
رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور توضیح داد: در حال حاضر ۴۲ هزار گروه جهادی در استان‌ها فعال است و با مجامع مختلف حمایت از این گروه‌ها شکل می‌گیرد و تمرکزمان بر روستا‌ها و حاشیه‌های شهر است.

وی عنوان کرد: طرحی به نام محرومیت‌زدایی مردم‌پایه را ایجاد کردیم و اولویت را بر ۱۰ هزار و ۲۸۳ روستا و هزار و ۸۷ محله حاشیه شهر قرار دادیم؛ در روستا‌ها آب شرب و کشاورزی را اولویت قرار دادیم؛ پنل خورشیدی یکی از موضوعاتی است که در مکان‌هایی که آب کم است و نمی‌توانیم مباحث کشاورزی آب‌بر داشته باشیم به سمت صنایع غیرآب بر برویم و به پدافند غیر عامل نیز که جزو تکالیف دولت است، کمک می‌کنیم.

زهرایی گفت: در طرح جامع محرومیت‌زدایی، در سراسر کشور ۲ هزار و ۵۵۳ پروژه با حضور آقای مخبر افتتاح شد که ۱۱۹ پروژه مربوط به اصفهان بود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور مطرح کرد: ۲۶ هزار صندوق با تسهیل‌گری بسیج و بدون نگاه تصدی‌گری راه‌اندازی شد و در این صندوق‌ها نگاه‌مان زنجیره‌ای از تامین تا بازار و اقتصاد خرد و کارگاه‌های کوچک خانگی است و در این مسیر ۴۰۱ قرض‌الحسنه در هفته بسیج رونمایی شد.

وی افزود: امیدوارم در مسیری که شروع شده، همه باهم بتوانیم در دولت سیزدهم شعار‌های دولت و مبانی انقلاب را عملی کنیم.

انتهای پیام

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بسیج سازندگی انقلاب اسلامی گروه جهادی محرومیت زدایی رئیس سازمان بسیج سازندگی کشور محرومیت زدایی بسته جامع شعار ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۱۱۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۰- ج در خصوص اعتبارات استانی با ۱۵۴ رأی موافق، ۲۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در توضیح بخش درآمدی جدول ۱۰- ج لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی می‌باشد که ریالی در آن بالا و پایین نشده است، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استان‌ها تقسیم می‌شود. هیچ گونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط ۴ ستون به آن اضافه شده، ۴ مورد آن نیز در مورد مباحث استانی می‌باشد.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال گردیده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یکجا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود، اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه‌ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان‌ها قرار می‌گیرد.

حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه، گفت: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می‌شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

قالیباف در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کار‌های زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: ۱.۵ همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • اجرای ۷۰ برنامه فرهنگی و محرومیت زدایی در هفته بسیج سازندگی
  • محرومیت‌زدایی امیدبخش بسیج سازندگی در کردستان + فیلم
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • سال گذشته بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کردیم
  • سردار زهرایی: بیش از ۲۰ هزار پروژه محرومیت‌زدایی اجرا کرده‌ایم
  • آبرسانی به ۱۸۰ روستای خوزستان در قالب طرح محرومیت‌زدایی
  • آبرسانی به ۷۶۶ روستای خوزستان در جهاد آبرسانی
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • اجرای ۸۱۹ کیلومتر خط انتقال و شبکه آب در طرح جهاد آبرسانی خوزستان