Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کاشان در آیین، هزینه راه‌اندازی هر دستگاه پنج کیلوواتی نیروگاه خورشیدی را ۸۰ میلیون تومان بیان کرد و افزود: ۳۰ میلیون تومان آورده متقاضی و بقیه به صورت تسهیلات کم‌بهره واگذار می‌شود.

سرهنگ کریم اکبری با اشاره به اینکه تاکنون ۲۱۰ نیروگاه خورشیدی خانگی با کمک سایر دستگاه‌های دولتی در کاشان راه‌اندازی شده است، افزود: سهم بسیج سازندگی این شهرستان ۳۸ نیروگاه است که این رقم تا یک ماه آینده با ۲۷ نیروگاه در حال نصب به ۶۵ نیروگاه خورشیدی افزایش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی، خدمت‌رسانی به مردم شریف ایران اسلامی را از رویکردهای مهم سپاه عنوان کرد و اظهار داشت: این مهم به صورت مداوم و مستمر در عرصه‌های مختلف به ویژه در حوزه بسیج سازندگی، کمک‌های مومنانه، راه‌اندازی صندوق‌های قرض‌الحسنه و کارگاه‌های خدماتی و تولیدی در حال پیگیری است.

سرهنگ اکبری ادامه داد: نیروگاه‌های خورشیدی خانگی با هدف کمک به معیشت خانواده‌های نیازمند و در راستای توانمندسازی آنها، محرومیت‌زدایی و کمک به تولید برق کشور راه‌اندازی می‌شوند.

معاون برنامه‌ریزی و توسعه فرمانداری ویژه کاشان نیز با اشاره به اینکه میانگین روزهای آفتابی کاشان در سال ۳۲۰ روز است، گفت: کاشان به لحاظ نصب و راه‌اندازی نیروگاه‌های خورشید خانگی مقام نخست کشور را به خود اخصاص داده است.

مسعود خاندایی، ایجاد اشتغال، جلوگیری از افت ولتاژ برق و استفاده از انرژی پاک به جای سوخت‌های فسیلی و تجدیدپذیر را از جمله مزیت‌های نیروگاه‌های خورشید خانگی عنوان کرد و افزود: هر نیروگاه خورشیدی پنج کیلوواتی ۲ و نیم تا سه میلیون تومان برای خانواده‌ها درآمد دارد و این درآمد در یک دوره ۲۰ ساله تضمین شده است.

وی، آمادگی فرمانداری کاشان را برای آسان‌سازی صدور مجوزهای لازم و فراهم کردن مقدمات کار برای ایجاد مشاغل خانگی در این شهرستان اعلام کرد.

بیش از ۱۹۰ هزار مشترک برق در شهرستان کاشان وجود دارد که از این شمار، افزون بر ۱۵۱ هزار خانگی، ۲۲ هزار تجاری، ۶ هزار عمومی، ۲ هزار صنعتی و یک هزار در بخش کشاورزی هستند.

شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۴ هزار نفر، در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان قرار دارد.

برچسب‌ها انرژی برق سازمان بسیج سازندگی کاشان سازمان بسیج مستضعفان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: انرژی برق سازمان بسیج سازندگی کاشان انرژی برق سازمان بسیج سازندگی کاشان سازمان بسیج مستضعفان نیروگاه خورشیدی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۲۸۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اصفهان؛ ناصر فتحی مدیرکل نوسازی مدارس استان اصفهان گفت: تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی به منظور بهره مندی از انرژی پاک و تجدید پذیر به همت خیر مدرسه ساز حاج حمیدرضا سلامتیان در مدرسه اتیسم مهرآفرین ناحیه ۴ اصفهان آغاز شد.
ناصر فتحی هزینه اجرای این طرح را حدود ۴ میلیارد تومان دانست و افزود: در استان اصفهان تفاهم نامه تجهیز ۱۵ مدرسه به نیروگاه خورشیدی به همت خیران امضا شده و در صدد هستیم که تا پایان سال اجرای زیر ساخت‌های آن در دستور کار قرار گیرد.
مدیرکل دفتر فنی سازمان نوسازی مدارس کشور نیز درخصوص تجهیز مدارس به نیروگاه‌های خورشیدی گفت: در حال حاضر ۵۶ طرح ساخت نیروگاه‌های خورشیدی پشت بامی مدارس کشور به همت خیران مدرسه‌ساز در حال اجراست.
سید محمد واعظی نژاد افزود: این نیروگاه‌ها در حال انعقاد قرارداد یا اجرا است که دو تا سه ماه آینده وارد مدار می‌شوند.
وی گفت: تفاهم نامه همکاری میان سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره وری برق (ساتبا)، سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاونت متوسطه وزارت آموزش و پرورش و جامعه خیرین مدرسه ساز کشور در خردادماه سال ۱۴۰۲ به مدت ۵ سال منعقد شده است.
سید محمد واعظی نژاد افزود: براساس این تفاهم‌نامه نیروگاه‌های خورشیدی انشعابی با ظرفیت حداکثر ۲۰۰ کیلووات وغیرانشعابی تا ظرفیت ۳ مگاوات در مدارس منتخب کشور با سرمایه گذاری خیران برای انتفاع مدارس ساخته می‌شود.
وی ادامه داد: ساخت این نیروگاه‌ها ضمن ایجاد اقتصاد و درآمد پایدار و صرفه جویی در هزینه‌های مدارس سبب افزایش خودآگاهی دانش آموزان از مزایای استفاده از انرژی‌های پاک برای کشور و حفظ محیط زیست با جلوگیری از به کارگیری سوخت‌های فسیلی در مدارس می‌شود.

دیگر خبرها

  • با افتتاح نیروگاه زباله‌سوز، معضل زباله ساری حل می‌شود
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • ۱۰۰ سامانه خورشیدی در مدارس نصب شده است
  • مدارس، صاحب نیروگاه های خورشیدی می شوند
  • فاز اول نیروگاه بادی درح به زودی به بهره‌برداری می‌رسد
  • آغاز تجهیز بزرگترین مدرسه اتیسم کشور به نیروگاه خورشیدی
  • افتتاح همزمان ۷ نیروگاه خورشیدی مدارس در ۶ استان
  • نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن کلید خورد
  • آغاز نهضت تولید سبز با برق سبز در شهرستان بردسکن
  • افتتاح هفت نیروگاه خورشیدی در مدارس کشور