Web Analytics Made Easy - Statcounter

افزایش قربانیان انفجار معدن در روسیه به ۵۲ نفر، زلزله ۶.۱ ریشتری در میانمار و هشدار اف بی آی به کارکنانش در مورد سندرم هاوانا، مهم‌ترین خبر‌ها و رویداد‌های جهان در ساعات گذشته هستند. خبرگزاری میزان – مهم‌ترین رویداد‌ها و تحولات بین الملل در ساعات گذشته عبارتند از:

*شمار تلفات و مبتلایان به کرونا

براساس جدیدترین آمار‌ها تاکنون ۲۶۰ میلیون و ۳۱۱ هزار و ۲۴۲ نفر در سراسر جهان به بیماری کرونا مبتلا شدند و ۵ میلیون و ۱۹۹ هزار و ۴۷۰ نفر نیز بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
*مواجهه انگلیس با سویه جدید جهش یافته کرونا مقام‌های بهداشتی انگلیس، سویه جدید جهش یافته کرونا در این کشور را مهم‌ترین چالش این کشور خوانده و اعلام کردند این جهش دارای پروتئینی است که کاملا با سویه اصلی متفاوت است. *شمار تلفات انفجار معدن در روسیه به ۵۲ نفر رسید بر اثر انفجار مهیب روز پنجشنبه در معدنی در سیبری روسیه، ۵۲ معدنچی و امدادگر کشته شدند. *رکوردشکنی نرخ قتل در کانادا نرخ قتل در کانادا در سال ۲۰۲۰ به بالاترین حد خود در ۱۵ سال اخیر رسید. دلیل اصلی این افزایش، تیراندازی‌های جمعی بوده است. *زلزله ۶.۱ ریشتری در میانمار زلزله‌ای به بزرگی ۱.۶ ریشتر صبح امروز مرز «هند» و «میانمار» را لرزاند. *مقابله پلیس ضد شورش با معترضان در ترکیه پلیس ضد شورش ترکیه برای متفرق کردن معترضان به خشونت علیه زنان و عملکرد دولت از اسپری فلفل استفاده کرد. *کشته شدن سه معترض در تظاهرات در مکزیک براساس اعلام دفتر دادستانی کل مکزیک بر اثر تیراندازی به سوی معترضان به خشونت علیه زنان در یکی از شهر‌های مکزیک سه نفر کشته شدند. بیشتر بخوانید: سرخط خبر‌های مهم جهان در ۴ آذر سرخط خبر‌های مهم جهان در ۳ آذر *کنترل پلیس استرالیا بر جزایر سلیمان پلیس استرالیا روز جمعه پس از چند روز ناآرامی خشونت بار و اعتراض به محدودیت‌های کرونایی کنترل «هونیارا»، پایتخت «جزایر سلیمان» را در دست گرفت. *تظاهرات ده‌ها هزاران نفری معترضان در سودان ده‌ها هزار سودانی در خیابان‌های «خارطوم»، پایتخت و دیگر شهر‌های این کشور علیه توافق ارتش و دولت نخست وزیر تظاهرات کردند. در این تظاهرات چندین معترض به دلیل مداخله پلیس زخمی شدند. *حمله ائتلاف سعودی به صنعا «صنعا»، پایتخت یمن بار دیگر هدف حملات جنگنده‌های ائتلاف سعودی قرار گرفت. *هشدار اف بی آی به کارکنان در مورد مقابله با سندرم هاوانا اداره تحقیقات فدرال «اف بی آی»، به کارکنان خود در مورد مقابله با علائم «سندرم هاوانا» هشدار داد.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل روسیه آمریکا

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تحولات بین الملل تحولات بین الملل روسیه آمریکا سندرم هاوانا اف بی آی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۶۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان

رئیس دانشگاه کلمبیا، به دلیل سرکوب معترضان به جنگ غزه، از سوی هیئت نظارت این دانشگاه مورد انتقاد شدید قرار گرفت. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، هیئت نظارت دانشگاه کلمبیای آمریکا، رئیس این دانشگاه را به دلیل تحت فشار قرار دادن و ایجاد محدودیت در اعتراضات حامیان فلسطین و سرکوب معترضان به جنگ غزه در مدرسه آیوی لیگ، مورد انتقاد شدید قرار داد.

براساس این گزارش، نعمت مینوشه شفیق، به دلیل درخواست کمک از پلیس نیویورک برای جمع آوری چادر معترضان به جنگ غزه و سیاست‌های رژیم صهیونیستی در قبال مردم بی گناه این منطقه، با اعتراض گسترده بسیاری از دانشجویان، هئیت نظارت دانشگاه و هیئت نظارتی از بیرون دانشگاه روبرو شده است.

بر این اساس، سنای دانشگاه کلمبیا پس از یک جلسه دو ساعته، قطعنامه‌ای صادر و اعلام کرد خانم شفیق آزادی آکادمیک را نقض کرده و سیاست حریم خصوصی و حقوق دادرسی دانشجویان و اعضای دانشگاه را با تماس با پلیس و سرکوب اعتراضات نادیده گرفته است.

در این قطعنامه آمده است این تصمیم نگرانی‌های جدی را درباره ادای احترام هیئت مدیره این دانشگاه به مدیریت مشترک و موضوع شفافیت در فرآیند تصمیم گیری در این دانشگاه ایجاد کرده است.

در همین حال سنای این دانشگاه که اغلب از اعضای هیئت علمی این دانشگاه و کارکنان دیگر به علاوه برخی دانشجویان تشکیل شده، از خانم شفیق در قطعنامه خود نامی نبرده و از زبان تندتر برای نکوهش وی خودداری کرده است.

همچنین در این قطعنامه آمده است که هیئت نظارت اقدامات اصلاحی مورد نظر سنای دانشگاه در قبال معترضان به جنگ غزه را با دقت ارزیابی می کند.

این در حالی است که خانم شفیق که خود عضوی از سنای دانشگاه است، تاکنون پاسخی یه این قطعنامه نشان نداده اما در جلسه روز گذشته نیز شرکت نکرده است. بن پانگ سخنگوی دانشگاه نیز اظهار کرد اهداف هیئت مدیره برای برگرداندن آرامش به دانشگاه، مشابه اهداف سنای دانشگاه و متعهد به گفتگوهای ادامه دار و سازنده است.

هفته گذشته، در جریان اعتراضات دانشجویان دانشگاه کلمبیا به ادامه جنگ در غزه و نسل کشی مردم این منطقه در محوطه دانشگاه، با دخالت نیروهای پلیس بیش از 100 نفر بازداشت شده و پلیس چادرهای برپاشده معترضان در میدان اصلی محوطه دانشگاه منهتن را جمع آوری کرد اما معترضان به سرعت بازگشته و بار دیگر چادرهای خود را برپا کردند.

از آن زمان تاکنون صدها معترض در دانشگاه های مختلف آمریکا از کالیفرنیا تا بوستون دستگیر شده و خواستار مستقل شدن دانشگاه های خود از شرکت های درگیر در صنایع نظامی اسرائیل شدند.

روز گذشته نیز در ادامه خیزش دانشگاه‌های آمریکا علیه جنایات رژیم صهیونیستی در غزه، صدها دانشجو در ایالت‌های مختلف به دست نیروهای پلیس دستگیر شدند.

شبکه ان بی سی نیوز از جمعیت گسترده معترض در دانشگاه تگزاس در آستین یک روز پس از بازداشت دانشجویان خبر داد.

شبکه سی ان ان نیز خبر داد که پلیس آمریکا حدود 100 دانشجو را در دانشگاه کالیفرنیای جنوبی و دهها تن دیگر را در دانشگاه تگزاس در آستین بازداشت کرده است. در دانشگاه اموری در ایالت جورجیا نیز دو استاد دانشگاه بازداشت شدند.

همزمان دانشجویان دانشگاه پنسیلوانیا در حمایت از مردم غزه در محیط دانشگاه اقدام به برپایی چادر و تحصن کردند. نشریه دانشجویی «دیلی پنسیلوانیا» نوشت که دانشجویان تحصن کننده خواستار خروج سرمایه‌گذاری‌های این دانشگاه از فلسطین اشغالی هستند.

در این میان دادستان ایالت جورجیا دانشجویان را همچون دیگر مقامات آمریکایی به «یهودستیزی» متهم کرد و مدعی شد: «هیچ کس از نظر قانونی حق تعطیلی دانشگاهها از طریق چادر زدن و تحصن و تهدیدات ضد یهودی را ندارد».

«گرگ ابوت» فرمانده تگزاس نیز روز گذشته گفته بود که باید تمامی دانشجویان ضد اسرائیلی بازداشت شوند. او نیز اعتراضات ضد جنگ در غزه را به «یهودستیزی» تعبیر کرد.      

اتحادیه «آزادی‌های مدنی آمریکا» در ایالت جورجیا نیز در بیانیه‌ای گفت: «آتلانتا همواره مکانی برای آزادی اعتراضات بود، اما اکنون شاهد سرکوب بر خلاف قانون اساسی هستیم».

خیزش سراسری دانشگاه‌های آمریکا علیه صهیونیست‌ها/گزارش ویژهبازداشت 100 دانشجو در دانشگاه کالیفرنیای جنوبیتعطیلی کلاس‌های دانشگاه کلمبیا برای تظاهرات‌های ضداسرائیلی

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازداشت و سرکوب گسترده دانشجویان در دانشگاه های بزرگ آمریکا+ فیلم/ جنگ غزه را متوقف کنید
  • هشدار دانشگاه کلمبیا به دانشجویان معترض به رژیم صهیونیستی
  • هشدار دانشمندان در مورد «سندرم غرق شدگی» شهر‌های ساحلی جهان 
  • آغاز اعتراضات سراسری در جهان؛ معترضان در ژاپن به میدان آمدند (فیلم)
  • کاهش ۵۰ درصدی تلفات ناشی از تصادفات جاده‌ای در ابتدای امسال
  • سیل انتقاد‌ها به رئیس دانشگاه کلمبیا به‌دلیل سرکوب معترضان
  • دموکراسی علیه آزادی
  • سندرم تراکم،بلای جان کلانشهرها/ ضرورت تغییرالگوی ساخت مسکن از آپارتمان‌های ‌انبوه به خانه‌های یک طبقه حیاط‌دار
  • سیل انتقادها به رئیس دانشگاه کلمبیا به دلیل سرکوب معترضان
  • لیتیوم را خام‌فروشی نمی‌کنیم/ پای ماندگاری صنایع تبدیلی در همدان می‌مانیم