Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد گفت: مذاکرات اولیه برای جدیدترین مجموعه کارخانه نوآوری و فناوری صورت گرفته و دومین کارخانه نواوری در حاشیه شهر مشهد احداث خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از مشهد، مجید دبیریان رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در استان تهران، پیرامون تشریح موئلفه‌های سرمایه‌گذاری در نگاه شورای ششم و جدید مدیریت شهری جدید مشهدالرضا(ع)، با تاکید براینکه شورای ششم و مجموعه مدیریت شهری جدید آغوشش برای ورود و حضور سرمایه‌گذاران باز است و به‌طور حتم با رفع موانع و مشکلات، در حوزه‌های نوین پیشنهادهای جدید دریافت می‌کنیم، اظهار داشت: رویکرد شورای ششم تبدیل مشهد به «بهشت سرمایه‌گذاری» است، عقیده ما این است که در مشهد فرصت‌ها و ظرفیت‌هایی وجود دارد که به نحو احسن از آن‌ها استفاده نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه تحقق این مهم در دو گام صورت می‌پذیرد، گفت: گام نخست این است که مشکلات و مسائل را که تاکنون سرمایه‌گذاران با آن مواجه بودند، برطرف کنیم؛ از همین رو کمیته رفع موانع را تشکیل دادیم تا با رفع موانع سرمایه‌گذاران فعلی، پروژه‌ها را به سرانجام برسانیم. تاکنون چندین جلسه با سرمایه‌گذاران برگزار شده تا مشکلات حل شود، اگر این موانع در مرحله نخست رفع شود، سرمایه‌گذاری مجدد صورت گرفته و الگو و نمونه‌ای برای سرمایه‌گذاران جدید می‌شود. بسیاری از مباحث و مشکلات پیش‌رو سرمایه‌گذاران جدی نبوده و با برگزاری جلساتی با اعضای شورای شهر و شهردار جدید قابل حل است؛ نتایج برگزاری چندین جلسه خوب ارزیابی و تجربه‌هایی کسب شده است.

عزم شورای ششم مشهد در ورود به عرصه سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نوین

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد در تشریح گام دوم شورای ششم مشهد در زمینه حمایت از سرمایه‌گذاران و توسعه اقتصاد شهری ابراز داشت: پس از حل مشکلات سرمایه‌گذاران، گام دوم «تعریف پروژه‌های جدید سرمایه‌گذاری» است؛ تعریف پروژه‌ به روش‌های قدیمی و سنتی عمدتاً شامل پروژه‌های مشارکتی از جمله ساخت مجتمع‌های اداری و مسکونی است، اما در مدل جدید، سرمایه‌گذاری در حوزه‌های نوین مانند تامین مالی جمعی یا سرمایه‌گذاری در حوزه‌های استارت آپ‌ها و حوزه دیجیتال صورت می‌گیرد.

دبیریان پیرامون تکیه بر روش‌های نوین و استارتاپی در حوزه اقتصادی به‌ویژه درآمدزایی آن برای اقتصاد شهری تاکید کرد: سرمایه‌گذاری در حوزه دانش‌بنیان منفعت مالی بیشتری نسبت به سایر حوزه‌ها دارد، از همین‌رو حمایت جدی‌ از استارتاپ‌ها داشته و در نظر داریم مشهد را در این حوزه به هاب منطقه‌‌ تبدیل کنیم. امروزه ایجاد ارزش افزوده با این مدل از سرمایه‌گذاری‌ها، بیشتر از سایر مدل‌های سرمایه‌گذاری از جمله سرمایه‌گذاری سنتی سودآور است. البته نا گفته نماند که یک‌سری حمایت‌های حداقلی در دوره‌های گذشته از مجموعه‌های کارآفرینان و شرکت‌های دانش‌بنیان داشتیم که ارزشمند بوده اما ما بنا به توسعه کارخانه نوآوری داریم.

گام‌های مطالعاتی شورای ششم برای ایجاد دومین کارخانه نوآوری در حاشیه‌شهر

رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد در ادامه سخنانش پیرامون اقدامات عملیاتی شورای ششم در راستای توسعه خدمات‌رسانی و توانمندسازی ساکنان بافت حاشیه‌شهر مشهد گفت: با توجه به اینکه در حاشیه شهر بنا بر توسعه است. در نظر داریم نخستین مدل توسعه‌ اقتصادی را در مجموعه‌های حاشیه‌شهر ایجاد کنیم؛ مذاکرات اولیه برای جدیدترین مجموعه کارخانه نوآوری و فناوری صورت پذیرفته و بناست که گام‌های مطالعاتی اولیه انجام شود تا دومین کارخانه نوآوری در حاشیه شهر مشهد ایجاد شود، چراکه بر این باوریم با حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، گام‌های موفقی در حوزه اقتصاد شهری و خلق ثروت حاصل می‌شود.

وی پیرامون حمایت از مشاغل خُرد و خانگی اظهار داشت: اگر از ظرفیت شرکت‌های کارآفرین بهره‌مند شویم، می‌توانیم از مشاغل خانگی و خُرد حمایت کنیم. امروز کارآفرین‌هایی در شهر داریم که در صورت حمایت امکان ایجاد مشاغل مختلف را دارند؛ اولویت ما توسعه در حاشیه‌شهر است که در این صورت اشتغال و اقتصاد حاشیه‌شهر نیز متحول می‌شود.

‌‌رئیس کمیسیون اقتصادی، سرمایه‌گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهدمقدس در بخش دیگری از سخنانش به برگزاری اجلاس شهرداران کلانشهرهای عضو پیمان شانگهای در مشهدالرضا(ع) اشاره کرد و گفت: از شهرداری مشهد درخواست شده پیشنهادهای خود را پیرامون برگزاری این اجلاس ارائه دهد؛ یکی از مهم‌ترین دستاوردهای این نشست، استفاده از ظرفیت‌ها و تعاملات اقتصادی با شهرهای عضو پیمان شانگهای است. برنامه بعدی برپایی اجلاس شهرداری‌های کشورهای مسلمان است که ظرفیت خوبی برای انعقاد توافق با سرمایه‌گذاران خارجی فراهم می‌آورد؛ تلاش ما این است که بخشی از پروژه‌هایی که تعریف می‌شود با مشارکت سرمایه‌گذاران خارجی باشد.

دبیریان در بخش پایانی سخنانش با بیان اینکه شهرداری بسته‌های سرمایه‌گذاری جدید را تا 2 ماه آینده باید ارائه کند، گفت: یک‌سری پیشنهاد از جانب کمیسیون دریافت شده که جمع‌بندی آن‌ها خروجی بسته‌های سرمایه‌گذاری است و تا دو ماه آینده بسته‌های سرمایه‌گذاری اولیه ارائه خواهد شد، از همین حیث بناست در این دوره ورود سرمایه‌گذاران با توجه به طرح‌های مطالعاتی دقیق انجام شود. انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا شورای شهر مشهد مشکلات اعضای شورای اقتصاد فناوری اشتغال شهرداری مسلمان کمیسیون اقتصادی رئیس کمیسیون اقتصادی سرمایه گذاری در حوزه سرمایه گذاری کارخانه نوآوری سرمایه گذاران دومین کارخانه حاشیه شهر شورای ششم پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۸۵۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان

هتل صخره‌ای خرم‌آباد نزدیک به ۲۷ سال است عملیات اجرایی آن نیمه‌کاره مانده و تاکنون بار‌ها از سوی مسئولان از روند اجرای این پروژه انتقاد شده است، با توقف عملیات اجرایی این پروژه انتقادات از آن دوچندان شده به‌گونه‌ای که مردم لرستان از این پروژه به‌عنوان پروژه‌ای تاریخی یاد می‌کنند.

«ابوطالب شفقت» استاندار جدید لرستان  از برخی پروژه‌های شهر خرم‌آباد بازدید کرد، یکی از این پروژه‌ها هتل «صخره‌ای» بود، پروژه‌ای که استاندار لرستان دستور داد که مسئولان برای ادامه فعالیت سرمایه‌گذار این پروژه گردشگری همکاری لازم را داشته باشند.

ادامه کار در پروژه معطل احداث راه دسترسی

نعمتی نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد در این بازدید استاندار با اشاره به مشخصات فنی این پروژه، اظهار داشت: کار ما در این پروژه از سال ۹۵ شروع شده است.

وی عنوان کرد: در عرض یک تا دو سال توانستیم در این پروژه ۷۰ درصد پیشرفت کاری داشته باشیم.

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با بیان اینکه با مجوز شهرداری و نظام‌مهندسی ما فعالیت را در این پروژه آغاز کردیم، گفت: متأسفانه یک‌مرتبه شهرداری وقت به ما اعلام کرد که چرا هشت طبقه ساخته‌اید؟ گفتیم که ما بر اساس مجوز شهرداری این اقدام را انجام داده‌ایم.

نعمتی با بیان اینکه با این اوصاف پنج سال کار ما را در پروژه متوقف کردند، افزود: علی‌رغم مراجعه به استانداری و شهردار وقت، نتوانستیم کار را ادامه بدهیم، در نهایت پنج تا شش ماه قبل حدود هفت میلیارد تومان از ما گرفتند تا بتوانیم کار را ادامه بدهیم.

وی با اشاره به مشکل راه دسترسی به این هتل، افزود: این راه حدود ۱۲ هزار مترمربع است، ما با هزینه خودمان این راه را هموار و صاف کردیم، ما این درخواست را دادیم که این راه دسترسی را به ما بدهید تا خریداری کنیم.

دستور استاندار قبلی روی زمین ماند!

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با اشاره به درخواست و موافقت راه و شهرسازی دراین‌رابطه، بیان داشت: مرکز اعلام کرد که اختصاص این ۱۲ هزار مترمربع در حیطه اختیارات استان نیست و با اختصاص پنج هزار مترمربع در مرحله اول موافقت کردند.

نعمتی، افزود: سال گذشته این پنج هزار مترمربع واگذار و ما اعتبار آن را پرداخت کردیم، برگ واگذاری هم داریم، الان برای هفت هزار مترمربع مابقی منتظر مانده‌ایم.

وی با بیان اینکه ما با هزینه خودمان این هفت هزار مترمربع را صاف و هموار کرده‌ایم، گفت: الان می‌گوئیم که آمادگی داریم اعتبار این هفت هزار مترمربع را هم پرداخت کنیم، اما در این راستا فقط امروزوفردا با ما می‌کنند.

نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد با بیان اینکه استاندار قبلی دستور دادند که راه و شهرسازی ظرف یک هفته این کار صورت گیرد، الان یک هفته به پنج ماه رسیده و هنوز این هفت هزار مترمربع واگذار نشده است، بیان داشت: علی‌رغم این عدم واگذاری، ما سه قرارداد با سه پیمانکار عظیم منعقد کرده‌ایم.

نعمتی، افزود: الان چند نامه برای ایجاد زیرساخت‌ها هم داده‌ایم که متأسفانه هنوز پاسخ ما را نداده‌اند.

شهردار: فرایند تغییر کاربری باید انجام شود

داریوش بارانی بیرانوند شهردار خرم‌آباد نیز در این بازدید، اظهار داشت: بیش از ۲۷ سال است که این ساختمان به لحاظ روانی و اجتماعی فضای خیلی بدی را در بین مردم ایجاد کرده است.

وی عنوان کرد: مجموعه مدیریت شهری و استان همراه هستند، نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد یک دغدغه دارند که دغدغه ایشان به حق است و می‌گویند اینجا می‌خواهم هتل پنج‌ستاره احداث کنم، اما راه دسترسی مال من نیست، اگر در مسیر راه دسترسی من سازه‌ای ساخته شد و یا هر اتفاقی رخ داد و متناسب با شأن هتل من نباشد، باید چه کرد؟ این کاملاً درست است.

شهردار خرم‌آباد با تأکید بر اینکه تغییر کاربری فرایندی است که باید انجام شود، بیان داشت: ما مصوبه عدم نیاز شهرداری و شورای شهر را دراین‌رابطه نیاز داریم.

بارانی بیرانوند، بیان داشت: چهار تغییر کاربری نیازمند مصوبه شورای شهر است، اینها شامل فضای سبز، معبر، تأسیسات شهری و پایانه است.

وی با بیان اینکه ما بابت این قضیه هیچ مشکلی نداریم، گفت: من فکر می‌کنم مانعی برای ادامه کار الان وجود ندارد، نماینده سرمایه‌گذار هتل «صخره‌ای» خرم‌آباد کار را شروع کند تا ما هم با ایشان همکاری و زمین را به ایشان تحویل بدهیم.

مدیرکل راه و شهرسازی: در حال رایزنی هستیم

بهزاد شاکرمی مدیرکل راه و شهرسازی لرستان نیز در این بازدید، اظهار داشت: زمین راه دسترسی به هتل ۱۲ هزار مترمربع بوده که قبلاً پنج هزار مترمربع از آن به سرمایه‌گذار واگذار شده است.

وی عنوان کرد: در آخرین جلسه هم مقرر شد که اقدام به واگذاری بعدی هم دراین‌رابطه انجام شود.

مدیرکل راه و شهرسازی لرستان با بیان اینکه در این راستا استعلامات انجام شد، پرونده آماده ورود به کمیسیون ماده پنج برای تغییر کاربری و واگذاری است، گفت: یک تا دو استعلام منفی دراین‌رابطه داریم که به این دلیل نمی‌توانستیم پرونده را به کمیسیون ماده پنج ببریم.

شاکرمی، بیان داشت: در حال رایزنی برای رفع این مشکل هستیم.

استاندار لرستان: ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای عمل کنند

ابوطالب شفقت استاندار لرستان در واکنش به این سخنان مدیرکل راه و شهرسازی لرستان، اظهار داشت: ادارات دولتی حق ندارند سلیقه‌ای عمل کنند، باید منطق اظهارنظر مثبت یا منفی داشته باشند.

وی ادامه داد: اعمال سلیقه فردی را قبول ندارم، منطق کارشناسی باید دراین‌رابطه داشت، من هم کارشناس هستم و دراین‌رابطه کار‌های زیادی هم انجام داده‌ام.

استاندار لرستان با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری بار‌ها فرمودند که کار‌ها را به مردم واگذار کنید، گفت: سرمایه‌گذار هم باید با درنظرگرفتن اصول لازم فعالیت کند، دستگاه‌ها هم باید مطالبات خود را از سرمایه‌گذار داشته باشند و اعمال مدیریت هم کنند.

شفقت با بیان اینکه در این راستا سرمایه‌گذار همین امروز کار را در این پروژه شروع کنند و فردا که من از این پروژه بازدید کردم باید ببینم که کارگر در آن کار می‌کند، گفت: اداره کل راه و شهرسازی، معاونت عمرانی و… هم فرایند را برای ادامه کار سرمایه‌گذار طی کنند و کار‌های قانونی را بر اساس مر قانون انجام دهند.

وی تأکید کرد: وظیفه مسئولان است که مدیریت اصولی داشته باشند، اما بدانیم که کشور به سمت خصوصی‌سازی و تقویت مردم پیش می‌رود.

منبع: مهر 

باشگاه خبرنگاران جوان لرستان خرم آباد

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی مرکز نوآوری ملی و تخصصی حوزه فناوری‌های شناختی در شمال کشور
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • افزایش نقش چین برای استخراج معادن افغانستان
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • دعوت رئیس شورای شهر از سرمایه‌گذاران برای حضور در میمند
  • «خضری» در یک قدمی فرآوری ۵ ماده معدنی/جهش اقتصادی در حوزه معدن
  • کارخانه نوآوری اصفهان هوشمند راه‌اندازی می‌شود
  • استقبال و حمایت از سرمایه‌گذاران در لرستان
  • ایجاد مراکز نوآوری در حوزه اقتصاد دیجیتال/راه‌اندازی اولین مرکز نوآوری تولید بازی‌های رایانه‌ای
  • کارخانه سیمان سفید در شهرستان دیرابجاد می شود