Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز جمعه روابط عمومی دفتر این نماینده مجلس، محمدصالح جوکار در نشست کمیته برنامه‌ریزی شهرستاناشکذر با بیان اینکه مطالبه زیست محیطی همواره به عنوان یکی از دغدغه‌ها و مطالبه به حق مردم بود ،  افزود: در جلسه  شورای برنامه‌ریزی استان همواره بر ممنوع بودن صدور مجوز جدید برای واحدهای آلاینده تاکید شد و این موضوع به عنوان یک مصوبه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه این موضوع در حد مصوبه مانده و هیچگونه اقدامی انجام نشد و همچنان صنایع آلاینده در این کریدور مجوز ساخت می‌گیرند ادامه داد: استقرار صنایع آلاینده و پرآبخواه در اشکذر بیش از ظرفیت بوده و بر این اساس باید در راستای حمایت از صنایع هایتک و بدون آلاینده که خواسته مردم است برنامه ریزی و در عمل اقدام شود.

این نماینده استان یزد در مجلس یازدهم اظهار کرد: احداث صنایع جدید در شهرک صنعتی فولاد باید متناسب با اساسنامه این شهرک و در ردیف صنایع پایین دستی فولاد و نورد باشد و مسئولان شهرستان به ویژه فرماندار بدون هراس در برابر نقض قوانین ایستادگی کنند.

جوکار گفت: امروز باید در کنار تأمین زیرساخت‌ در روستاها، شناسنامه‌ای برای تمامی روستاهای شهرستان تهیه و برای هر روستا برنامه‌هایی برای ماندگاری جمعیت تهیه و اجرا شود.

همچنین فرماندار اشکذر، استقرار برخی صنایع در شهرک فولاد را مغایر اساسنامه احداث صنایع این شهرک عنوان کرد و گفت: مخالفت خود را به عنوان نماینده دولت در شهرستان با احداث صنایع جدید آلاینده در جلسات متعدد کمیسیون ماده ۱۱ اعلام کرد.

هادی  هادی‌نسب ادامه داد: ظرف مدت ۶ ماه بیش از ۳۰ شرکت تولید کاشی و سرامیک از نهادهای استانی مربوطه بدون کوچکترین هماهنگی و اطلاع شهرستان مجوز دریافت کردند.

یزد در گذشته‌ نه چندان دور هوایی پاک داشت، اما با افزایش فعالیت‌های اقتصادی - صنعتی، مهاجرت و رشد جمعیت بویژه در دشت یزد - اردکان، آلودگی این محدوده روندی فزاینده یافته به گونه‌ای که امروز این آلودگی‌ها سلامت شهروندان یزد، میبد، اردکان، اشکذر و مهریز را به خطر انداخته است.

از جمعیت حدود یک میلیون و ۲۳۶  هزار نفری استان یزد ، ۷۵ درصد در محدوده ای که به دشت یزد - اردکان معروف است، سکونت دارند و اغلب کارخانه ها و فعالیت های صنعتی، اقتصادی و تولیدی استان در این محدوده استقرار دارد و کریدور حمل و نقل جاده ای و ریلی کشور نیز از این منطقه می گذرد .

دشت یزد - اردکان در مسیر کریدورهای شمال - جنوب و شرق و غرب کشور قرار دارد و به دلیل تاسیسات زیر بنایی بیش از ۸۰ درصد صنایع استان در این محدوده به طول ۱۰۰ کیلومتر و تا شعاع ۲ کیلومتر استقرار یافته است .

تردد زیاد خودروها در این دشت و استقرار صنایع آلاینده از جمله کوره های آجرپزی، کاشی و سرامیک، فولاد سازی ، گندله سازی، نساجی، کارخانه های گچ و از این قبیل واحدها باعث شده تا شهرهای یاد شده  به ویژه مرکز استان با مقدار بالای آلاینده های هوا رو به رو باشد.

وضعیت آلودگی هوای یزد در سال های اخیر به حدی است که مسئولان استان را بر آن داشته تا به فکر چاره اندیشی باشند و در شرایط فعلی توسعه صنایع پاک، غیرآلاینده  و سبز  از جمله صنعت گردشگری و دانش بنیان در دستور کار مسئولان استان قرار دارد.

مردمان یزد، آلودگی بالای صنایع و وجود ریزگردها و گرد و غبار را لحظه به لحظه در محیط منزل، محل کار و کوچه و خیابان حس می کنند و با ابراز تاسف و نگرانی از مسئولان استان می خواهند با انجام تدابیر اساسی برای حل این معضل اساسی هرچه زودتر چاره اندیشی کنند.  

مرکز شهرستان ۳۰ هزار نفری اشکذر در ۲۰ کیلومتری شمال غرب شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت معدن و تجارت یزد آلودگی هوا اردکان واحدهای آلاینده اشکذر جوکار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت معدن و تجارت یزد مجلس شورای اسلامی وزارت صنعت معدن و تجارت یزد آلودگی هوا اردکان واحدهای آلاینده اشکذر جوکار دشت یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۷۹۱۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد

به گزارش قدس آنلاین، مصطفی زارعی، مدیر دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای در آیین واگذاری مالکیت استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی که صبح امروز (چهارشنبه) در محل وزارت امور اقتصادی و دارایی با حضور وزیر ورزش و جوانان و احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، اعضای هیات مدیره باشگاه استقلال و پرسپولیس و همچنین شرکت صنایع پتروشیمی خلیج فارس و شرکت‌های تابعه آن و اعضای هیئت مدیره بانک‌های شهر، ملت، تجارت، صادرات، رفاه و اقتصاد نوین برگزار شد، اظهار کرد: یک بیماری ۴۰ ساله درمان شده و امیدواریم اتفاقات خوبی در خصوص این دو باشگاه رخ دهد.

وی افزود: ورزش را باید به عنوان یک صنعت پولساز ببینیم و  بدانیم که ۲ درصد از تولید ناخالص کشورهای پیشرفته را به خود اختصاص می‌دهد و هدفگذاری کشورهای همسایه در سه ساله آینده ۳ درصد است و  باید به این سمت حرکت کنیم و نقطه آغاز این کار، واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی است.

رئیس صدور کمیته مجوز حرفه‌ای با بیان اینکه یکی از اصلی‌ترین دغدغه‌ها واگذاری دو باشگاه استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی بود، اعلام کرد: با کنفدراسیون فوتبال آسیا مسائل را چک کرده‌ایم و مشکلی وجود ندارد و باید سراغ سایر اشکالات برویم و آن‌ها را نیز حل کنیم.

زارعی ادامه داد: امیدوار هستیم هر دو باشگاه مجوز حرفه‌ای بگیرند و سایر مشکلات خود را حل کنند؛ اگر یکی از این دو باشگاه واگذار می‌شد از نظر ای‌اف‌سی مشکل حل می‌شد اما خوشبختانه سهام دو باشگاه به یک اندازه واگذار شد.

مدیر دپارتمان صدور مجوز حرفه‌ای با اشاره به اینکه امیدواریم این اتفاق سرعت حرکت ورزش و فوتبال ایران را بیشتر کند، گفت: از اعضای فدراسیون فوتبال تشکر می‌کنیم چرا که پیگیری بسیاری انجام دادند و وزارت ورزش هم همراه بود و در نهایت این اتفاق رخ داد. همچنین جای تشکر دارد که با همکاری وزارت اقتصاد و سازمان خصوصی سازی مشکلات دو باشگاه حل شد و  یک جلسه نیز با حضور شرکت توسعه و نوسازی اماکن ورزش و سازمان لیگ داشتیم و امیدواریم ورزشگاه آزادی نیز تکان اساسی به خود ببیند.

دیگر خبرها

  • غبار روی کوه‌های تهران مه است یا آلودگی هوا؟
  • غبار روی کوه های تهران مه است یا آلودگی هوا؟ | فقط این منطقه غربی تهران هوای پاک دارد
  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • ۱۰ واحد صنعتی اردستان در فهرست صنایع آلاینده قرار گرفت
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • تهدید زوال باغ ملی گیاه‌شناسی بر اثر توسعه شهری نامتوازن
  • ای‌اف‌سی واگذاری استقلال و پرسپولیس را تأیید کرد
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • صدور مجوز الکترونیک کسب و کار
  • وضعیت آلودگی هوای تهران در خنک ترین روز بهاری | نقشه میزان آلاینده ها در هر منطقه را ببینید