Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی در جلسه کمیته حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان که به منظور بررسی مشکلات سه واحد تولیدی آذر شهد، اروم آذران فولاد و جهان ورق دادگستری استان تشکیل شده بود گفت: با نگاه و عنایت ویژه نظام بانکی و مسئولین صنعت استان می‌توان گام بزرگی در جهت اشتغالزایی بالا و بازگرداندن دو واحد تولیدی متوقف به چرخه تولید و توسعه واحد دیگر برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خبرگزاری میزان - ناصر عتباتی،رئیس کل دادگستری استان آذربایجان غربی اظهار کرد:اکنون نیاز اصلی جامعه حرکت و پویایی با روحیه بسیجی و تفکر جهادی هست تا به صورت میدانی، عملیاتی و عمقی و تاثیر گذار مشکلات را حل و موانع را بر طرف و سختی‌ها را به حداقل رساند.
عتباتی، افزود: امروز بخش خصوصی و کار آفرینان در خط مقدم جبهه نبرد اقتصادی هستند، در این نبرد نیاز داریم به سمت و سوی حرکت‌های جهشی در بحث اشتغال زایی و تولید برویم و همدل و هماهنگ از ظرفیت‌های استان نهایت استفاده را ببریم.
وی در ادامه به مشکلات ۳ واحد تولیدی که موضوع دستور جلسه بودند اشاره کرد و گفت: با نگاه و عنایت ویژه نظام بانکی و مسئولین صنعت استان می‌توان گام بزرگی در جهت اشتغالزایی بالا و بازگرداندن دو واحد تولیدی متوقف به چرخه تولید و توسعه واحد دیگر برداشت.
رئیس شورای قضایی استان خطاب به مدیران حاضر در جلسه گفت: اکنون تعدادی از افراد در زندان به سر می‌برند که اکثر آن‌ها به دلیل مشکلات اقتصادی و معیشتی مرتکب بزه‌های خرد شده و کارشان به زندان کشیده است، هر قدمی که در جهت چرخاندن چرخ تولید بر داشته شود در واقع کمکی خواهد بود برای جوانان ما تا با اشتغال به سمت بزهکاری سوق پیدا نکنند، چرا که اشتغال بهترین راه پیشگیری از وقوع جرم است.
مجیدی، دادستان عمومی وانقلاب مرکز استان و دبیر جلسه هم از بانک‌های عامل خواست با رویکرد تولید محور و حمایتی به موضوعات توجه ویژه نمایند و برای حل معضلات تولید همراهی موثر ونتیجه بخش داشته باشند.
 با تلاش اعضای جلسه مقرر گردید حدود ۸۳ میلیارد تومان تسهیلات برای گسترش شرکت آذر شهد ارومیه از طریق بانک‌های عامل حاضر در جلسه تخصیص یابد که این میزان سرمایه در گردش منجر به جذب ۱۰۰۰ نفر نیروی کار در این شرکت و افزایش تولید و صادرات محصولات و در نهایت ارز آوری مطلوب به کشور خواهد بود، همچنین در مورد مشکلاتی که این شرکت با سازمان تامین اجتماعی و اداره مالیات استان داشت، برابر تصمیم اعضای جلسه این مشکلات هم مرتفع و مقرر شد مراجع نظارتی از جمله دادستانی و سازمان بازرسی به روند اخذ و هزینه کرد تسهیلات نظارت نماید.
دومین واحد تولیدی که مشکلات آن در جلسه حمایت قضایی از سرمایه گذاری استان مورد بررسی اعضاء قرار گرفت، کارخانه اروم آذران فولاد بود که به جهت معوقات بانکی از سال ۱۳۹۳ تعطیل و راکد شده است و به شرکت سپهر واگذار گردیده بود که پس از شور و تبادل نظر اعضاء مقرر گردید بانک صادرات با شرکت سپهر توافق تا به مالک و موسس آن جهت راه اندازی باز گردانده شود و در مورد شرکت جهان ورق نیز مصوب شد نرخ سود تسهیلات اخذ شده کارخانه توسط ۳ نفر کارشناس رسمی دادگستری برآورد شود و پس از پرداخت آن، وثایق وی آزاد و واحد تولیدی فعالیت عادی خود را ادامه دهد.   بیشتر بخوانید: اقدامات ستاد اقتصاد مقاومتی دادگستری استان قزوین در حل مشکلات واحدهای تولیدی گره‌گشا بوده‌است   انتهای پیام/ برچسب ها: رفع موانع تولید اشتغالزایی دستگاه قضایی آذربایجان غربی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: رفع موانع تولید اشتغالزایی دستگاه قضایی آذربایجان غربی آذربایجان غربی واحد تولیدی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۱۵۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  گلشنی منفرد از احیای ۱۵ واحد تولیدی در استان طی سال گذشته خبر داد و گفت:برای راه اندازی این تعداد واحد صنعتی ۷۳ هزار میلیارد ریال سرمایه گذاری در استان صورت گرفته بود که با احیای آنها زمینه اشتغال برای هزار و ۸۲۵ نفر فراهم شد.

وی افزود: عمده مشکلات واحد‌های صنعتی استان کمبود نقدینگی، بدهی بانکی و تأمین مواد اولیه است.


مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان در خصوص احیای واحد‌های معدنی استان، ادامه داد: هفت واحد معدنی نیز در استان زنجان با سرمایه گذاری ۱۹۷ میلیارد ریال احیاء شده که زمینه اشتغال ۵۵ نفر را فراهم کرده است.

گلشنی منفرد همچنین مهمترین مشکل واحد‌های معدنی راکد استان را فقدان اکتشاف اصولی و دریافت نکردن پروانه، نداشتن صلاحیت دارنده پروانه فعالیت و معارضان محلی دانست.

وی در ادامه با اشاره به ظرفیت‌های صادراتی استان، گفت:طی سال گذشته عمده کالای صادراتی این استان شامل شمش روی، ترانسفورماتور و متعلقات، پروفیل، میلگرد، نبشی، شمش فولادی، مفتول مسی، فیلم پروپیلن، اسید سولفونیک، کنسانتره روی، لبنیات، شمش سرب، کاغذ فلوتینگ، تست لاینر و مقوا بود.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان زنجان گفت: میزان صادرات استان طی امسال بر مبنای واحد‌های تولیدی دارای کارت بازرگانی و مستقر، ۶۵۸ میلیون دلار هدفگذاری شد که بر اساس برنامه هفتم توسعه و با احتساب ۲۳ درصد رشد، تعیین شده است.

گلشنی منفرد ادامه داد: محصولات تولیدی استان به ۴۶ کشور دنیا صادر می‌شود که ۱۳ کشور در سال گذشته به مقاصد صادراتی استان افزوده و در سال جاری نیز ۳۲ کالای جدید صادراتی به سبد محصولات صادراتی استان اضافه شد.

دیگر خبرها

  • ممنوعیت هرگونه خرید و فروش اراضی شهرک‌های صنعتی
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • بررسی آخرین وضعیت سیب ذخیره شده در سرد خانه های آذربایجان غربی
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • فعال کارگری: دولت با احیای کارخانه‌های تعطیل یا نیمه‌تعطیل، تولید داخل را زنده کرد
  • آثار مثبت احیای واحد های تعطیل بیش از سرمایه‌گذاری‌ های جدید است
  • دستگاه قضا؛ نماد اعتمادمردم به نظام اسلامی
  • طی سال گذشته ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • ۱۵ واحد تولیدی در زنجان احیاء شد
  • دیدار دادستان ویژه روحانیت شمالغرب کشور با رئیس کل داگستری استان آذربایجان غربی