Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه دانشگاه ایسکانیوز،  موسسه سیاست آموزش عالی انگلیس (HEPI) هر سال نظرسنجی‌ای برای بررسی تجربه آکادمیک دانشجویان برگزار می‌کند. این موسسه امسال محور نظرسنجی خود را «اهمیت آموزش مجازی و فناوری آموزشی» در زندگی دانشجویان قرار داد.

با توجه به این که شیوع کرونا، دانشجویان و استادان را وادار به استفاده از فناوری برای همه عناصر زندگی دانشگاهی مانند تدریس، یادگیری، اجتماعی و مدیریت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

بیش از ۱۰ هزار دانشجو در این نظرسنجی شرکت کردند که ۶۶ درصد از آن‌ها از استفاده از فناوری آموزشی در سال تحصیلی ۲۰۲۱-۲۰۲۰ «راضی» یا «بسیاری راضی» بودند. ‌با این حال، باید توجه کرد که ۴۴ درصد از دانشجویان معتقد بودند که آموزش مجازی با توجه به تجربه کلی دانشگاه «ضعیف» یا «بسیار ضعیف» بوده است.

نتایج این نظرسنجی نشان داد که دانشجویان احساس می‌کنند آموزش مجازی و فناوری‌های آموزشی در دسترس و مفیدند. با این حال، ۵۷ درصد از دانشجویان آموزش حضوری را ترجیح می‌دهند، تنها ۱۲ درصد گفتند که آموزش آنلاین را بیشتر از آموزش حضوری مفید می‌دانند و  ۳۱ درصد دیگر هم آموزش ترکیبی را ترجیح می‌دهند.

کارشناسان بر این باورند که نتایج نظرسنجی ممکن است تحت تاثیر قرنطینه طولانی مدت یا مواجه شدن دانشجویان با کرونا و تجربیات منفی حاصل از آن باشد.

دانشجویان علوم انسانی و هنر کمترین رضایت را از آموزش مجازی دارند

یکی دیگر از نتایج این نظرسنجی این بودکه دانشجویان رشته‌های هنر و علوم انسانی، کمترین رضایت و دانشجویان رشته‌های مرتبط با سلامت، بیشترین رضایت را از آموزش مجازی داشتند. دلیل اصلی نارضایتی دانشجویان علوم انسانی و هنر این بود که آن‌ها پیش از شرایط کرونا، استفاده کمتری از فناوری‌های آموزشی داشته‌اند. 

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1119765 برچسب‌ها آموزش مجازی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: آموزش مجازی آموزش مجازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۳۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، براساس این نظرسنجی سریال زیرخاکی ۱۹/۸۶ درصد مخاطب داشته و سریال رستگاری تنها موفق به جذب ۷/۳۴ درصد از مخاطبان صدا و سیما شده است. سریال هفت سر اژدها نیز ۱۸/۱۶ درصد مخاطب داشته است! نکته مهم و قابل تامل در این نظرسنجی این است که ۵۴/۶۴ درصد مردم اصلا این ۳ سریال را ندیده اند.

به عبارت دیگر، صداوسیما علی رغم تدارک ویژه و پرهزینه شب عید و ماه مبارک، هنوز نتوانسته مخاطبان گذشته خود را پیدا کند. این ارقام نشان می دهد که صداوسیما همچنان دچار ریزش مخاطب بوده و طرح های تحول مدیران این سازمان نیز موفقیتی در پی نداشته است.

۲۴۵۲۴۵

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899737

دیگر خبرها

  • پذیرش دانشجوی خارجی در ارشد هوشبری در دانشگاه جندی شاپور اهواز
  • مهاجرت غیرقانونی «بحران جدی» از نگاه آمریکایی‌ها
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال هایی که دیده نمی‌شود!
  • آماری از مردمی که تلویزیون نمی‌بینند و سریال‌هایی که دیده نمی‌شود!
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • موافقت سازمان امور دانشجویان با راه‌اندازی و فعالیت مرکز آموزش زبان فارسـی به غیرفارسی زبانان دانشگاه شهرکرد
  • دانشگاه جندی‌شاپور اهواز در مقطع ارشد «هوشبری» دانشجوی خارجی می‌پذیرد
  • ۹۵ درصد سعودی‌ها موافق عملیات طوفان‌الاقصی هستند
  • توسعه فناوری همگام با تحولات آموزشی/ تولید نرم‌افزار داخلی با قابلیت آزمایشگاه فیزیکی شخصی