Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش  باشگاه خبرنگاران جوان از سنندج، فواد حسنی سخنگوی انجمن محیط زیست بانه (پاژین) با اشاره به اهمیت احیای جنگل‌های زاگرس گفت: طرح طرح زاگرسانه در راستای توسعه و احیای جنگل‌های زاگرس از سال ۹۷ به منظور احیای جنگل‌های زاگرس برگزار شده و بخشی از جنگل‌های زاگرس با اجرای این طرح احیا شد.

حسنی افزود: روز جمعه به منظور احیای جنگل‌های زاگرس، جنگل‌های منطقه پیاوین و برده رش در بخش نمشیر با کاشت ۴۰ نهال بلوط و ۲۰۰ بدز بلوط احیا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه در این طرح ۳۵ نفر از دوچرخه سواران بانه شرکت کردند اظهار داشت: در سال‌های اخیر به دلیل آتش سوزی جنگل‌های زاگرس و زمین خواری توسط افراد سودجو و فرصت طلب بخش زیادی از جنگل‌های زاگرس از بین رفته که انجمن‌های محیط زیستی در راستای احیا و توسعه این جنگل‌ها طرح زاگرسانه را اجرا می‌کنند.

سخنگوی انجمن محیط زیست بانه (پاژین) ادامه داد: در صورتی که روند تخریب جنگل‌های زاگرس همچنان ادامه داشته باشد تا ۳۰ سال آینده تمام جنگل‌ها از بین می‌رود و منطقه به بیان تبدیل می‌شود.

حسنی با اشاره به اینکه فرهنگ مردمان منطقه زاگرس با طبیعت آن آمیخته است گفت: کوه‌ها نقش مستقیم و بسیار بالایی در محیط زیست دارند مانند سدی در برابر جریانات هوا قرار می‌گیرند و این موجب بروز بارش در ارتفاعات می‌شود کوه‌ها حلقه‌ارتباطی گردش آب میان رطوبت موجود در جو با جریان‌های سطحی هستند.

این عضو انجمن محیط زیست (پاژین) بانه اضافه کرد: پوشش گیاهی، جنگل‌ها و مراتع جزو سرمایه‌ها و ثروت ملی محسوب می‌شوند و حفاظت از این گنجینه‌های ارزشمند در توسعه پایدار و آبادانی کشور نقش مهمی ایفا می‌کند.

انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: زاگرس کردستان احیای جنگل های زاگرس محیط زیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۴۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان از مشاهدۀ پلنگ ایرانی در این استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، علی سالاروند، امشب، با اشاره به ثبت فیلم یک قلاده پلنگ در منطقه حفاظت‌شدۀ سفیدکوه، گفت: مشاهدۀ این گونه ارزشمند در لرستان تأیید شده‌است.

او با بیان اینکه حضور پلنگ برای سایر گونه‌ها جنبۀ حمایتی دارد، اضافه کرد: مشاهدۀ پلنگ در یک زیست‌بوم نشان‌دهندۀ پویایی و تکمیل زنجیرۀ غذایی زیستگاه‌ است.

افزایش جمعیت حیات‌وحش لرستان ‌طبق سرشماری اخیر

مدیرکل حفاظت محیط‌زیست لرستان با تقدیر از خدمات محیط‌بانان، بیان کرد: هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین ارتقای امنیت، افزایش مشاهدۀ تعداد گونه‌های حیات‌وحش طی دو سال اخیر را به‌دنبال دارد.

او با اعلام اینکه تعداد گربه‌سانان ایران به هشت گونه کاهش یافته‌است، تأکید کرد: پنج گونه شامل پلنگ ایرانی، کاراکال، سیاه‌گوش، گربه جنگلی و گربه وحشی در لرستان شناسایی و ثبت شده‌است.

سالاروند خاطرنشان کرد: سه مورد پلنگ ایرانی سال گذشته در زیستگاه‌های لرستان مشاهده و ثبت شده‌است.

انتهای پیام/644/.

دیگر خبرها

  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • زیستگاه های مرجانی خلیج فارس در معرض خطر
  • درخشش دانشجوی دانشگاه صنعتی بهبهان در جشنواره محیط زیست کشور+فیلم
  • مدیران فرهنگی به احیای آموزش هنر خوشنویسی توجه داشته باشند
  • یک بزمجه بیابانی در زیستگاه‌ طبیعی نیک‌شهر رهاسازی شد
  • مشاهدۀ پلنگ ایرانی در لرستان
  • تلاش برای احیای کامل تالاب نئور
  • نجات زاگرس با الگوی ۳ کشور اروپایی | مرگ یک پنجم مساحت جنگل‌های زاگرس | جنگلداری اجتماعی چگونه زاگرس را احیا می کند؟
  • ثبت تصویر گوزن قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار + فیلم
  • رخ نمایی مرال قرمز ایرانی در ارتفاعات جنگلی رودبار