Web Analytics Made Easy - Statcounter

مراسم هفته بسیج شنبه(6 آذر) با حضور نگاهداری رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی و جمعی از مدیران، پژوهشگران و کارکنان این مرکز برگزار شد.

به گزارش برنا، «بابک نگاهداری» رئیس مرکز پژوهش های مجلس در این مراسم با گرامیداشت هفته بسیج، گفت: آموزه های دین مبین اسلام که از آیات قرآن، احادیث و روایت ‌ها به دست آمده، نشان می دهد که دین برکار جمعی و مشارکتی تاکید دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: بر اساس همین آموزه های دین اسلام، امام خمینی(ره) هم در ابتدای انقلاب با توجه به تعدد مشکلات کشور، فرمان تشکیل بسیج و گسترش اقدامات جمعی را صادر کردند. 

نگاهداری گفت: بسیج مختص به حوزه امنیتی و نظامی نیست و همه حوزه ها را در بر می گیرد و با پایان دفاع مقدس هم این اتفاق رخ داد. 

رئیس مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بسیج و فرهنگ بسیجی در حوزه های علمی، پزشکی، فضایی و دیگر حوزه ها دستاوردهای زیادی را برای کشور به دست آورده و مایه افتخار برای ملت ایران شده است. 

وی با تاکید بر این مسئله که صحنه حضور بسیج همه ابعاد جامعه را در بر می گیرد گفت: فرهنگی بسیجی در جامعه باید گسترش پیدا کند و صرفا به عضویت در سازمان بسیج اکتفا نشود.  

نگاهداری در ادامه سخنان خود به تشریح 3 مولفه مهم فرهنگ بسیجی پرداخت و گفت: بصیرت اولین مولفه فرهنگ بسیجی است. بصیرت به این معنا است که در مسائل مختلف جامعه، فرد بسیجی باید هوشمندانه تحولات را شناخته و با درک شرایط و مقتضیات زمان صحیح عمل کند. 

وی تصریح کرد: مولفه دوم فرهنگ بسیجی ولایت مداری و ولایت پذیری است. بسیجی باید نگاه و خواست رهبر انقلاب را شناخته و مبتنی بر این جهت گیری و راهنما، عمل کند. 

وی افزود: اخلاص از دیگر مولفه های فرهنگ بسیجی است. اگر فرد بصیرت داشته باشد و خواست رهبرمعظم انقلاب را هم بشناسد اما اخلاص نداشته باشد کار به ثمر نخواهد رسید. اثر گذاری اقدامات منوط به اخلاص در کار است. 

نگاهداری با بیان اینکه در کارهای پژوهشی و تهیه گزارش ها، پژوهشگران مرکز باید اخلاص و فرهنگ بسیجی را سرلوحه خود قرار دهند، گفت: مهم ترین اولویت حال حاضر بسیجیان جهاد تبیین است چرا که امروز دنیا، دنیای روایت ها است و دشمنان انقلاب اسلامی سعی می کنند روایت های جعلی از اتفاقات جامعه ارائه کنند. نیروهای انقلابی، پژوهشی و فکری مرکز در جهاد تبیین وارد شده و مسائل را برای مردم تبیین کنند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: مرکز پژوهش های مجلس دین مبین اسلام دین انقلاب مشکلات بسیج دفاع مقدس مرکز پژوهش های مجلس شورای ملت ایران جامعه رهبر انقلاب انقلاب اسلامی بابک نگاهداری فرهنگ بسیجی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۵۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟

ایتنا - بر اساس یک بررسی جدید، هیجان‌های اخیر در خصوص کشف نشانه‌هایی از حیات بیگانه در سیاره‌ای دور ممکن است نابجا‌ــ یا دست‌کم زودهنگام باشد.
طی هفته‌های اخیر، هیجان‌ها درباره یک سیاره‌ به نام کی۲‌ــ۱۸بی (K2-18b)، سیاره‌ای در فاصله ۱۲۵ سال نوری از زمین، افزایش یافت. پژوهشگران اواخر سال گذشته فاش کردند که احتمالا یک مولکول [حاوی نشانه] «حیات» را در آن سیاره مشاهده کرده‌اند.

از آن زمان، گمانه‌زنی‌ها و هیجان‌ها در خصوص آنچه ممکن است نشانه‌ای از حیات در سیاره‌ای دیگر باشد، افزایش پیدا کرده است. اما پژوهشگران هشدار دادند که این کشف و آشکارسازی «اتکاناپذیر» بود و برای تایید آنچه در این سیاره رخ داد، به تحقیق بیشتری نیاز است.

با این حال، اکنون پژوهشگران هشدار داده‌اند که این سیگنال آن قدر که در ابتدا به نظر می‌رسید، واضح نیست. این سیگنال با متان همپوشانی دارد و پژوهشگران فکر می‌کنند هنوز نمی‌شود این دو را از یکدیگر تشخیص داد و تفکیک کرد.

آن‌ها این کار را با استفاده از مدل‌های رایانه‌ای انجام دادند که هم فیزیک و شیمی مولکول و هم جو احتمالی کی۲‌ــ۱۸بی را شبیه‌سازی می‌کرد. این مدل‌ها نشان دادند که برای اطمینان از اینکه این یافته واقعا وجود دی‌متیل سولفید یا دی‌ام‌اس را نشان می‌دهد، هیچ راهی وجود ندارد.

اما این یافته‌ها تنها ممکن است نشان دهند ما هنوز نشانه‌هایی از حیات [فرازمینی] را پیدا نکرده‌ایم، نه اینکه حیات بیگانه در کل وجود ندارد. دانشمندان در حال بررسی بیشتر این سیاره با ابزارهای دیگرند و قادر خواهند بود به طور قطعی ببینند که آیا آن مولکول در آنجا وجود دارد یا خیر.

این کار با استفاده از ابزاری انجام می‌گیرد که در آشکارسازی طول‌ موج‌های فروسرخ از ابزاری که در بررسی سال گذشته استفاده شد، بهتر است.

این تحقیق که در مقاله جدیدی با عنوان «گازهای گوگرد بیوژنیک به عنوان نشانه‌های زیستی در سیارات آبی معتدل زیر نپتونی» توضیح داده شده، در آستروفیزیکال‌ژورنال‌ لترز (The Astrophysical Journal Letters) منتشر شده است.

دیگر خبرها

  • گسترش فرهنگ جهادی از کار جهادی مهم‌تر است
  • اعضای بدن شما چند سال دارند؟
  • جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • سرلشکر باقری: جوانان بسیجی مایه فخر و مباهات کشور هستند
  • آیا ناسا نشانه‌هایی قطعی از حیات فرازمینی پیدا کرده است؟
  • خبر‌هایی از اجرای برنامه های بسیج سازندگی در میامی
  • بسیج سازندگی الگوی خدمت‌رسانی و خدمتگزاری خالصانه است
  • استفاده از نظرات نخبگان سرلوحه کار شورای شهر قزوین است
  • چرا سردار زاهدی نمی خواست لباس سپاه را بپوشد؟
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند