Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت با بیان اینکه سویه جدید ویروس کرونا از سمت آفریقای جنوبی می تواند قدرت سرایت و بیماری زایی بیشتری داشته باشد، تاکید کرد: هنوز تکلیف این ویروس مشخص نیست؛ بنابراین هموطنانمان سفرهایشان به کشورهای آفریقای جنوبی را به تعویق بیندازند.


دکتر محمد مهدی گویا، درخصوص آخرین جهش ویروس کرونا از سمت آفریقای جنوبی، بیان کرد: ظرف دو روز گذشته سویه جدیدی از ویروس کرونا از آفریقای جنوبی گزارش شده است، این سویه به دلیل ایجاد تعداد زیادی جهش ژنتیکی در ویروس که تقریبا 50 جهش برآورد می شود، نگرانی های زیادی را در سطح دنیا به وجود آورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی افزود: هرچه تعداد جهش در یک ویروس بیشتر می شود، نگرانی ها نیز افزایش می یابد، زیرا احتمال اینکه ویروس بتواند قدرت سرایت و همچنین شدت بیماری زایی بیشتری داشته باشد، بیشتر می شود. به همین دلیل این نگرانی ها افزایش یافته و اکنون محدودیت هایی در سطح دنیا به خصوص در مورد مسافرت به آفریقای جنوبی و کشورهای همسایه اش یعنی کشورهای بوتساوانا، نامیبیا، اسواتینی، زیمبابوه، موزامبیک برقرار شده و مسافرت ها به این کشورها با محدودیت های جدی صورت می گیرد و تلاش شده که سفرها به حداقل ممکن است برسد.

گویا تاکید کرد: در درجه اول تقاضا می کنیم که هموطنان عزیزمان چنانچه قصد سفر به این کشورها را دارند، سفرشان را به تعویق بیندازند. تعویق مسافرت ها اهمیت زیادی دارد، زیرا هنوز وضعیت ویروس در این کشورها مشخص نیست و اینکه با چه سرعتی پیش می رود، قدرت بیماری زایی اش تا چه میزان است یا اینکه چند نفر را تاکنون آلوده کرده؟ سوالاتی است که ظرف روزها و هفته های آینده مشخص شده و پاسخ داده می شود. 

وی تصریح کرد: در حال حاضر، پیش بینی ها مبنی براین است که سویه جدید کرونا قدرت بیماری زایی و سرایت بیشتری دارد و از هموطنانمان می خواهیم که سفرهایشان را به تعویق بیندازند. 

رییس مرکز مدیریت بیماری های واگیر وزارت بهداشت عنوان کرد: ما یکسری محدودیت ها ایجاد کردیم و برای افرادی که قصد سفر از مبدا کشورهای مذکور به مقصد ایران را داشته و اهل ایران نباشند، ممنوعیت ایجاد کرده ایم و این افراد فعلا نمی توانند به کشور ما سفر کنند. در این زمینه هماهنگی های لازم را نیز با وزارت امور خارجه و وزارت کشور انجام می دهیم تا با قاطعیت این موضوع را پیگیری کنیم. 

وی در ادامه درخصوص ایرانیانی که در کشورهای آفریقای جنوبی و همسایه اش زندگی می کنند و قصد بازگشت به کشورمان را دارند، خاطرنشان کرد: تمامی ایرانیانی که از مبدا این کشورها قصد ورود به ایران را دارند، همگی در مبادی ورودی کنترل شده و باید در شرایط قرنطینه به سر ببرند و دو مرحله تست پی سی آر را پشت سر گذاشته و در صورت منفی بودن اجازه دارند که به شهر و منزل خود بروند. ما می دانیم که این شرایط بسیار سخت است، اما امیدواریم که مردم عزیز درک و رعایت کنند و همکاری لازم را با ما داشته باشند. ما هرکاری که انجام می دهیم، برای حفظ سلامتی مردم عزیز کشورمان است. 

بنابر اعلام روابط عمومی وزارت بهداشت، وی تاکید کرد: تا وقتی که اطمینان حاصل نکردیم که این وضعیت به کدام سمت می رود، باید احتیاط کنیم، به خصوص اینکه هنوز تکلیف ویروس کاملا مشخص نیست که آیا واکسن های موجود فعلی مانع ابتلای به این ویروس می شوند یا خیر و آیا داروهای موجود فعلی روی این ویروس موثر هستند یا خیر؟ هرچند که اثربخشی داروها نسبی است.

افراد واکسینه نشده، سریع تر اقدام کنند

گویا در پایان تاکید کرد: تقاضای دیگر ما از مردم عزیز کشورمان این است که اکنون فرصت بحث و گفت و گو راجع به اینکه واکسن چقدر اثربخش است، نیست. در شرایطی قرار داریم که باید هرچه سریع تر افرادی که تاکنون واکسینه نشده اند، اقدام کنند و این موضوع نه برای حفظ جان خودشان، بلکه برای حفظ سلامتی و جان افراد خانواده و جامعه شان، ضرورت و اهمیت زیادی دارد لذا تاکید می کنم، افراد واکسینه نشده هرچه زودتر به مراکز واکسیناسیون مراجعه کرده و واکسیناسیونشان را کامل کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: سفر قصد سفر آفریقای جنوبی کرونا در ایران آفریقای جنوبی بیماری زایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۶۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد یک و نیم میلیون یورویی از سکه‌هایی که بازدیدکنندگان به داخل یک فواره می‌ اندازند

 

سکه‌هایی که بازدیدکنندگان برای برآورده شدن آرزوها، یافتن عشق زندگی، سلامتی و بازگشت به فواره تروی در روم (رم) می اندازند، به زندگی افرادی کمک می‌کند که هرگز آنها را ندیده اند.

به گزارش عصرایران به نقل از فرانس 24، صدها سال است که براساس یک آئین سنتی بازدیدکنندگان و گردشگران برای برآورده شدن آرزوی خود سکه هایی را به فواره و آبنمای تروی رم می اندازند.

امروزه سکه ها هر چند روز یک بار برای یک سازمان خیریه جمع آوری شده و برای تامین مالی یک بانک غذا و پروژه های رفاهی مورد استفاده قرار می‌گیرند.

در سال 2022 خیریه کاریتاس حدود 1.5 میلیون دلار را از فواره تروی جمع کرد و این مبلغ در سال 2023 کمی بیشتر شد. بخشی از این مبالغ باعث باز شدن چند سوپرمارکت برای افراد نیازمند در رم شده است.

سکه ها پس از جمع آوری از سوی کارکنان با سشوار و دستگاه‌های دیگر خشک، دسته بندی و شمارش می‌شود.

روی تابلوهای اطراف فواره و آبنما نوشته شده که این سکه ها صرف امور خیریه می شوند. این نوشته بسیاری از گردشگران در کنار این سازه تاریخی دوران باروک را خوشحال می کند.

جزئیات بیشتر را در تصاویر گزارش ببینید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: ماجرای سکه‌ای که رهبران جهان در آب انداختند (فیلم) جیب‌بُرترین شهر و کشور اروپایی رم 180 سال قبل (+عکس)

دیگر خبرها

  • علت افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران چیست؟
  • ایران با اراده مصمم، فناوری هسته‌ای را گسترش خواهد داد
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران/ کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند؟
  • درآمد یک و نیم میلیون یورویی از سکه‌هایی که بازدیدکنندگان به داخل یک فواره می‌ اندازند
  • ۲ دلیل مهمِ افزایش آمار آبله‌ مرغان در ایران | کدام کودکان آبله مرغان نمی‌گیرند
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • جنگ و زلزله؛ بلایایی که تاب‌آوری کشورها را به‌خطرمی‌اندازند
  • چرا ایران یکی از دشوارترین کشورها برای حمله است؟ پاسخ رسانه برزیلی
  • آقای علم الهدی! برای دفاع از حجاب از زن باده نوشی مثل منیژه دفاع می‌کنید؟
  • «سیزیف» به مردم ایران چه می آموزد؟ / ورود ایرانیان به دالان باریک آزادی / مهمترین پروژه توسعه ایران توانمندسازی جامعه