Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه سایر رسانه ها خبرگزاری تقریب به نقل از مهر، رأی الیوم در گزارشی آورده است: هدف توافقات عادی سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای عربی، مقیم ساختن میلیون‌ها نفر از یهودیان آمریکا و اروپا در کشورهای عربی است. در همین چارچوب، تل آویو از حکومت‌های عربی خواسته است ۲۰۰ میلیارد دلار را به عنوان غرامت به یهودیان عرب آواره از برخی کشورهای عربی پرداخت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



روزنامه الکترونیکی رأی الیوم در مقاله‌ای به قلم «زهیر اندر اوس» با اشاره به این موضوع نوشت: سازمان «عدالت و توسعه حقوق بشر» اعلام کرد هدف واقعی معامله قرن که با نظارت آمریکا در حال اجرا است و همچنین توافقات عادی سازی روابط شمار زیادی از کشورهای عربی و تل آویو، فراهم کردن شرایط برای مقیم ساختن میلیون‌ها یهودی است که در آینده به علت پیامدهای ناشی از تغییرات آب و هوایی و ویرانی‌های احتمالی در آمریکا و اروپا، از آمریکا و کشورهای اتحادیه اروپا آواره شده و در کشورهای عربی مصر، عراق، سوریه، لبنان، مغرب، عربستان و امارات مقیم می‌شوند.

«زیدان القنائی» سخنگوی رسمی این سازمان و پژوهشگر سیاسی در بیانیه‌ای رسمی که امروز شنبه منتشر کرد، تأکید کرد: هدف توافقات عادی سازی روابط، مقیم ساختن میلیون‌ها یهودی آواره از آمریکا و اروپا در آینده و سرازیر شدن آنها به خاورمیانه و کشورهای عربی است که با تل آویو سازش کرده‌اند و علت این مهاجرت، تغییرات آب و هوایی و پیامدهای ناشی از آن در آمریکا و اروپا است.

وی افزود: حکومت‌های عربی پس از با توافق با آمریکا، بندهای مختلف معامله قرن را با هدف گشودن دروازه کشورهای عربی به روی یهودیان آواره از آمریکا و اروپا اجرا می‌کنند.

سازمان عدالت و توسعه حقوق بشر در عین حال افزود: اراضی فلسطینی گنجایش پذیرش موج‌های مهاجرت میلیون‌ها یهودی جدید را که در آینده از اروپا و آمریکا آواره می‌شوند، ندارد. بر همین اساس، آمریکا برای عقد توافقات جدید عادی سازی روابط با چند کشور عربی دیگر و فراهم کردن شرایط برای مقیم کردن یهودیان آواره در این کشورها، به معامله قرن متوسل شده است.

در ادامه مقاله رأی الیوم آمده است: با تداوم روند عادی سازی روابط بین رژیم صهیونیستی و شماری از کشورهای عربی و همزمان با افزایش شمار کشورهای عربی و اسلامیِ داوطلب پیوستن به روند عادی سازی روابط با تل آویو، بار دیگر مسئله یهودیان به صدر توجهات آمده است. یهودیانی که آژانس صهیونیسم آنان را پس از حادثه نکبت ملت فلسطین در سال ۱۹۴۸ به فلسطین منتقل کرد. این در حالی است که بار دیگر شاهد طرح درخواست رژیم اشغالگر از کشورهای عربی برای پرداخت غرامت به یهودیان منتقل شده به سرزمین‌های اشغالی هستیم، حال اینکه رژیم صهیونیستی به صورت رسمی و علنی مسئله آوارگان فلسطینی را که پس از حادثه نکبت، کوچانده و آواره یا کشته شده‌اند، نادیده می‌گیرد و آن را انکار می‌کند.

در این چارچوب، «ایدی کوهین» پژوهشگر سیاسی صهیونیست و عضو انجمن موسوم به یهودیان آواره شده از کشورهای عربی و اسلامی، از حکومت‌های عربی خواست ۲۰۰ میلیارد دلار را بابت غرامت به کسانی که یهودیان عرب آواره از برخی کشورهای عربی خواند، پرداخت کنند.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

کلیدواژه: عادی سازی روابط کشورهای عربی کشورهای عربی آمریکا و اروپا معامله قرن میلیون ها تل آویو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۸۴۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی

به نظر می رسد آمریکا بعد از مشاهده ناتوانی ارتش رژیم صهیونیستی در دفاع از خودش در مقابل حمله پهپادی و موشکی وعده صادق ایران به دنبال این است تا دولت های منطقه از جمله کشورهای جنوب خلیج فارس را به سپردفاعی برای رژیم صهیونیستی تبدیل نماید. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در جدیدترین موضع گیری ضد ایرانی‌اش عملیات وعده صادق را نشان‌دهنده تهدید فزاینده ایران دانست و بر ضرورت همکاری کشورهای عرب خلیج فارس با آمریکا در زمینه "دفاع یکپارچه" تاکید کرد.

وزیر خارجه آمریکا در ادامه با اشاره به لزوم اتحاد و همکاری در میان کشورهای منطقه بر این امر اشاره داشت که طی هفته‌های آتی با کشور شورای همکاری در خصوص یکپارچه‌سازی دفاع هوایی و موشکی و تقویت امنیت دریایی گفتگو خواهد کرد.

بلینکن طی ماه‌های اخیر هفت بار به غرب آسیا سفر کرده اما سفر اخیرش به ریاض تحت عنوان شرکت در داووس صحرا اولین سفرش به خاورمیانه پس از وعده صادق است. وی در نشست مشورت‌های استراتژیک شورای همکاری خلیج فارس با آمریکا در ریاض که همزمان با نشست داووس برگزار می‌شد، این اظهارات را مطرح کرد که در واقع بیانگر چشم انداز آمریکا برای آینده منطقه غرب آسیا و خلیج فارس بود.

آنچه می توان از اظهارات بلینکن برداشت نمود، این است که کشورهای متحد آمریکا باید برای دوره پسا وعده صادق آماده شوند و در برهه جدید باید کشورهای منطقه باهم متحد شوند. البته پوشیده نیست که منظور وزیر امور خارجه آمریکا از کشورهای منطقه، رژیم صهیونیستی است و وی از کشورهای خلیج فارس می‌خواهد به روند عادی سازی روابط با تل آویو ملحق شوند.

در واقع آمریکا بعد از مشاهده ناتوانی ارتش رژیم صهیونیستی در دفاع از خودش به دنبال این است تا کشورهای منطقه از جمله کشورهای جنوب خلیج فارس را به سپردفاعی برای رژیم صهیونیستی تبدیل نماید. این درحالی است که کشورهای منطقه بجز اردن در شب عملیات وعده صادق حاضر به درگیر شدن با موشک‌ها و پهپادهای ایرانی نشدند؛ چراکه می دانستند که اولا جمهوری اسلامی به دنبال تنش نیست و بعد از حمله به ساختمان کنسولگری اش در دمشق وادار به واکنش در مقابل تجاوزات مکرر رژیم صهیونیستی شده است. ثانیا حساب کشورهای مسلمان منطقه از رژیم اسرائیل که به طور مستمر در حال اقدام علیه امنیت ملی ایران می باشد، متفاوت است.

به نظر می‌رسد در وضعیت کنونی که رژیم صهیونیستی در نتیجه سیاست‌های توسعه طلبانه به یکباره با خشم فلسطینی‌ها مواجه شده، آمریکا وارد عمل شده تا کشورهای عرب خلیج فارس را تبدیل به سپر بلای اسرائیل نماید و این امر را تحت عنوان " اتحاد و یکپارچگی کشورهای منطقه" نام نهاده است.

در واقع آمریکا به تعبیری درحال احیای ایده ناتوی عربی است که در دوره ترامپ هم دنبال می شد که تلاش داشت کشورهای شورای همکاری را همراه با مصر، اردن و رژیم صهیونیستی در اتحادیه سیاسی، نظامی و امنیتی سازماندهی کند تا از این رهگذر زمینه کاهش حضور در منطقه غرب آسیا را فراهم کند و تمرکز بیشتری بر حضور در دریای چین داشته باشد.

پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌رسانه صهیونیست هدف اصلی سفر بلینکن به ریاض را فاش کرد

تفاوت تلاش‌های دوره ترامپ در دوره جدید منطقه در این است که در آن زمان کشورهای شورای همکاری با استناد به تصویر ببر کاغذی از اسرائیل، این رژیم را به عنوان قدرتی توازن بخش در منطقه مدنظر داشتند، اما اکنون شرایط متفاوت است. در واقع کشورهای عربی در چهارچوب طرح آمریکایی باید عصاکش رژیم صهیونیستی شوند و همین مسئله سبب تغییر در ساختار محاسبه هزینه و فایده همسویی با رژیم صهیونیستی علیه ایران به ویژه پس از عملیات وعده صادق است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • علی‌اف: صلح در قفقاز جنوبی تنها از طریق عادی‌سازی روابط باکو-ایروان حاصل می‌شود
  • طرح بلینکن برای احیای ناتوی عربی
  • فیلم| عادی‌سازی روابط با رژیم صهیونیستی هیچگاه مشکل غرب آسیا را حل نخواهد کرد
  • پول انتخابات و جنگ؛ اهداف واقعی‌تر سفر بلینکن به منطقه‌
  • ۱۰ شکاف بزرگ در روابط رژیم‌صهیونیستی با غرب طی جنگ طوفان الاقصی
  • وزیر خارجه آمریکا : روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می شود
  • بلینکن: روابط عربستان و اسرائیل به زودی عادی می‌شود
  • ریاض: به توافق امنیتی با آمریکا نزدیک شده‌ایم
  • کاهش ۵ درصدی سرانه مصرف آب از اولویت‌های آبفای کشور است
  • سناتور آمریکایی، عادی سازی روابط تل آویو و عربستان را توافقی مخاطره آمیز خواند