Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعودبیات منش روز شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: ساخت و ساز ساختمان‌های مسکونی، تجاری و عمومی در طرح فعلی شهر سلطانیه برای گنجایش ۱۳ هزار نفر جمعیت پیش بینی شده است.

وی با بیان اینکه شهر سلطانیه به لحاظ میراثی بودن، ویژه است، افزود: شهرهایی جمعیت زیر ۱۰ هزار نفر دارند، در آئین نامه اجرایی قانون شورای عالی معماری شهرسازی، طرح‌های جامع و تفصیلی با هم مطالعه می‌شوند ولی به علت ویژه بودن این شهر، بلافاصله بعد از ابلاغ طرح جامع، طرح تفصیلی با نگاه ویژه میراثی تهیه و سال ۹۶ به تصویب و یک سال بعد نیز ابلاغ شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیات منش تاکید کرد: هم اکنون مردم شهر سلطانیه مشکلی به لحاظ ساخت و ساز و اخذ پروانه در شهرداری ندارند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان با بیان اینکه ۹۴ درصد سلطانیه تحت تاثیر مقوله میراثی است، اظهارداشت: طرح تفصیلی و جامع شهر سلطانیه ۲۸۷ هکتار محدوده دارد که از این میزان ۲۶۰ هکتار پهنه عرصه میراثی، حریم درجه یک، ۲ و سه است.

وی تاکید کرد: مردم سلطانیه نگران مطالعه طرح ویژه سلطانیه نباشند چرا که اجرای طرح جامع سلطانیه نیازمند همکاری اداره کل میراث فرهنگی استان زنجان است و تلاش راه و شهرسازی برای کمک به توسعه شهر سلطانیه و تلفیق سکونت گاه و میراث فرهنگی است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان زنجان گفت: مبلغ پیش‌پرداخت در اعتبار سال جاری پیش بینی شده بود و هزینه مطالعه این طرح چهار میلیارد تومان خواهد بود و تهیه طرح ویژه سلطانیه اواخر امسال نهایی می‌شود.

برچسب‌ها پروژه ساختمانی زنجان سلطانیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پروژه ساختمانی زنجان سلطانیه پروژه ساختمانی زنجان سلطانیه شهر سلطانیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۸۸۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، علیرضا رستمی اظهار کرد: تلاش ما بر این است که منویات مقام معظم رهبری در امر «جهش تولید با مشارکت مردم» را جامه عمل بپوشانیم، لذا با تدبیر ریاست سازمان، مقررات تسهیل شده جدیدی در صدور پروانه تاسیس واحد تولیدی فرآورده‌های طبیعی سنتی مکمل ابلاغ کردیم.

وی بیان کرد: اگر خط تولید کارخانه‌ای توسط اداره کل داروی سازمان غذا و دارو به تایید فنی GMP رسیده باشد، نیازی به موازی کاری و طی مجدد مراحل تایید در اداره کل فراورده‌های سنتی مکمل طبیعی نخواهد داشت و این موضوعی است که پیش از این بعضا تا حدود شش ماه بطول می‌انجامید

 رستمی تصریح کرد: مباحث جهش تولید، رونق صادرات و خودکفایی در تولید مواد اولیه فراورده‌های طبیعی سنتی مکمل در دستور کار ویژه این اداره کل قرار دارند.

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • صدور مجوز ۱۸ پروانه ساختمانی در یک ماه
  • لزوم صدور پروانه‌های ساختمانی در کمتر از یک‌ماه
  • نحوه مقابله با چک‌های برگشتی: راهنمای جامع
  • صدور ۴۹۴۰ شناسه یکتا برای پروانه کسب‌های کاغذی در خراسان شمالی
  • بدمستی در برابر مست عشق
  • صدور سه هزار و ۳۵۴ پروانه گلخانه خانگی درسیستان وبلوچستان
  • ابلاغ مقررات تسهیل صدور پروانه تولید فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل
  • تسهیل در صدور پروانه شرکت های داروسازی
  • بدمستی در برابر مست عشق 
  • اجرای مانور‌های نمایشی شهر فرهنگی ویژه معماری