Web Analytics Made Easy - Statcounter

آن چه در مرز‌های اروپایی نصیب مهاجران و پناهجویان می‌شود، مرگ است. خبرگزاری میزان – لهستان در سال جاری ۲۴ هزار و ۵۰۰ مورد تلاش برای عبور از مرز‌های خود توسط مهاجران را ثبت کرده است که بیش از نیمی از آن‌ها در ماه اکتبر رخ داده اند؛ بحران مهاجرتی بار دیگر گریبان اتحادیه اروپا را گرفته است.   به گزارش «میل اند گاردین»، لهستان که در کل سال گذشته ۱۲۰ مورد تلاش برای عبور از مرز‌های خود توسط مهاجران را ثبت کرده بود، در سال جاری و در پی رقم خوردن بحران مهاجرتی حدود ۲۵ هزار مورد از این اقدام را ثبت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  مهاجران در مرز‌های اروپا در باتلاق اختلاف‌های سیاسی کشور‌های اروپایی و بحران مهاجرتی مهندسی شده‌ای گرفتار شده‎اند.   «بلاروس» این مهاجران را به سمت لهستان و مرزبانان لهستانی آنان را به درون جنگل‌ها سوق می‌دهند.   گزارش‌های متعددی در مورد ضرب و شتم مهاجران و تهدید آنان به مرگ از سوی مرزبانان اروپایی ارائه شده است.   هزاران مهاجر گرفتار میان عقب رانده شدن و خشونت، احتمالا در جنگل‌های مرزی پنهان شده و تلاش می‌کنند از خود در برابر یخ زدن در جنگل‌های مرطوب محافظت کنند.   این جنگل ‎ها عملا به سیاهچاله‌هایی بریده از جهان واقعی تبدیل شده‎اند.   استقرار هزاران نیروی مرزی، تخصیص بودجه ۳۵۰ میلیون یورویی برای ساخت دیوار مرزی، ممنوعیت ورود همه افراد غیر مقیم از جمله امدادگران به ۳ کیلومتری نوار مرزی که صد‌ها شهر و روستا را در خود جای داده است و تصویب قوانین ضد مهاجرتی همه کاریست که کشور‌های اروپایی در برابر این بحران انجام داده است. بیشتر بخوانید: رنج و درد مهاجران و پناهجویان در مرگبارترین مرز‌های جهان سایه مرگ ناشی از سرما بر سر مهاجران مستقر در مرز‌های اروپا فعالان حقوق بشری این روند را ناقض قوانین بین المللی می‌دانند.   هیچ کس نمی‌داند که چه تعداد مهاجر در جنگل‌های مرزی لهستان و بلاروس گرفتار شده یا جان خود را از دست داده‎اند.   تخمین‌ها از گیر افتادن ۵ هزار مهاجر شامل کودکان و زنان حکایت دارند.   امدادگران شمار تلفات مهاجر را به دلیل سرمای هوا و شرایط سخت، بیش از آمار رسمی تاکنون ارائه شده می‌دانند.   مهاجران به سازمان‌های حقوق بشری گفته‌‎اند که در بخشی از مسیر «از میان اجساد عبور کرده‎اند» و در جواب درخواست مرزبانان لهستانی برای غذا و آب، پاسخ منفی دریافت کرده‎اند.   فعالان حقوق بشری در مورد تشدید این بحران با فرا رسیدن زمستان و کاهش بیشتر دما هشدار دادند؛ زیرا دمای هوا در برخی از این جنگل‌ها به منفی ۲۰ درجه می‌رسد.   پزشکان بدون مرز با اشاره به جراحت مهاجران در پی ضرب و شتم مرزبانان، تاکید دارند که برخی از مهاجران بیش از یک هفته نمی‌توانند زنده بمانند.   انتهای پیام/ برچسب ها: تحولات بین الملل اتحادیه اروپا مهاجران حقوق بشر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: لهستان تحولات بین الملل اتحادیه اروپا مهاجران حقوق بشر جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۸۹۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!

به گزارش جام جم آنلاین، افزون بر آمریکا که در روزهای اخیر افراد و تهادهای جدیدی را در فهرست تحریم گنجلنره، اتحادیه اروپا هم مشغول بررسی طرح‌های جدید تحریمی است.

رویترز گزارش داده است که وزرای خارجه اتحادیه اروپا در جلسه اخیر خود به دنبال توافق در خصوص این موضوع بودند که تا چه اندازه تحریم ایران را ادامه دهند. 

این البته اولین بار نیست که اتحادیه اروپا در صدد تحریم ایران برآمده و پیش از این نیز تحریم‌هایی را به بهانه‌های مختلف از جمله مسائل حقوق بشری و اتهام بدون سند عرضه موشک به روسیه برای استفاده در جنگ اوکراین علیه جمهوری اسلامی وضع کرده است.

اما آنچه صاحبنظران در آمریکا و اروپا به‌خوبی آن را دریافته‌اند، اینست که تحریم دیگر ترسی را در ایران ایحاد نمی‌کند و حتی دلالان دلار که از هر فرصتی برای افزایش مصنوعی نرخ ارز استفاده می‌کنند هم اهمیتی به چنین خبرهایی نمی‌دهند.

دلیل این بی‌توجهی‌ها اینست که غرب پیش از این بارها از حربه تحریم علیه کشورمان بهره جسته و اقتصاد این در چهار دهه گذشته به تدریج خود را با واقعیت تحریم تطبیق داده و راه‌های دور زدن آن را فراگرفته است.

رسیدن ایران به رشد اقتصادی مثبت در سالهای اخیر گواه آن است که ایران از شوک تحریم‌های حداکثری بیرون آمده و حالا دیگر تحریمی نمانده که آمریکا و اروپا با تکیه بر آن بر ایران فشاری مضاعف ایجاد کنند.

صاحبنظران غربی پیش از این بارها به سیاستگذاران خود گفته بودند که کشش تحریم‌ها برای اثرگذاری بر رفتار کشورها محدود است و تحریم‌های بلندمدت بر هیچ کشوری اثر ماندگار نگذاشته است.

نگاهی به رفتار کشورهایی مانند کوبا یا کره شمالی نشان می‌دهد حتی این کشورها با ظرفیت داخلی بسیار محدودتر نسبت به ایران یا روسیه، سالهاست به تحریمهای غرب عادت کرده و سیاستهای خود را متناسب با این تحریم‌ها تنظیم کرده‌اند.

به این ترتیب به‌خوبی می‌شود دریافت که کشورهای غربی برای فشار بیشتر بر کشورمان ابزاری در اختیار ندارند و پس از قدرت‌نمایی دفاعی اخیر کشورمان، حالا این کشورها می‌دانند که به‌جز تبلیغات رسانه‌ای، تیری در تفنگ‌های خود برای شلیک به جمهوری اسلامی ندارند.

دیگر خبرها

  • کمک ۱۷ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به مهاجرین افغانستانی
  • ادامه کمک های اتحادیه اروپا به افغانستان
  • مقررات جدید اروپا برای مبارزه با پولشویی
  • رای پارلمان اروپا به تضعیف قواعد زیست محیطی به نفع کشاورزان
  • گفت و شنود/ به سه دلیل!
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران / عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • هشدار اسحاق جهانگیری درباره مهاجرت رتبه های اول کنکور از ایران /عزا می گیرم وقتی می بینم مردم ما خود را با کشورهای منطقه مقایسه می کنند نه اروپا
  • دست خالی غرب در برابر ایران | وقتی تیغ تحریم دیگر نمی‌بُرد!
  • ببینید | دفاع جانانه برخی از نمایندگان اتحادیه اروپا از ایران
  • اعتصاب در بزرگترین فرودگاه انگلیس