Web Analytics Made Easy - Statcounter

عصمت حیدری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا افزود: در این مدت حدود ۱۲۷ هزار دز واکسن در این شهرستان به جمعیت هدف تزریق شده‌‍است.

وی یادآورشد:  از جمعیت بالای ۱۸ سال شهرستان گناوه نیز تاکنون ۸۰ درصد دز اول و بیش از ۶۸ درصد هر دو نوبت واکسن را دریافت کرده‌اند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه، مردم را به تکمیل فرآیند واکسیناسیون توصیه کرد و گفت: شهروندان در اولین فرصت با مراجعه به پایگاه‌های واکسیناسیون، نوبت اول، دوم و سوم خود را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: شهروندان توجه داشته باشند در صورت تزریق واکسن سینوفارم یا برکت در نوبت‌های اول و دوم با گذشت چهار ماه از دریافت نوبت دوم و یا تزریق واکسن آسترازنکا با گذشت ۶ ماه از دریافت نوبت دوم می‌توانند نوبت سوم واکسن خود را دریافت کنند.
حیدری، با اشاره به فراهم شدن شرایط دریافت دز سوم در سراسر کشور، گفت: تاثیر واکسن کرونا مثل هر واکسن دیگری با گذشت زمان کاهش می‌یابد و ضروری است با دریافت دز تقویتی،‌ این کاهش اثرگذاری جبران شود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان گناوه بر رعایت شیوه‌نامه‌های بهداشتی تاکید کرد و افزود: از همه اهالی شهرستان دعوت می‌شود در امر واکسیناسیون مشارکت بیشتری داشته باشند تا از وقوع پیک‌های بعدی و افزایش تعداد مبتلایان و جان‌باختگان جلوگیری شود.

شهرستان گناوه در شمال استان بوشهر واقع است و در وضعیت آبی کرونا قرار دارد.

برچسب‌ها ویروس کرونا بوشهر واکسن کووید 19 گناوه بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا بوشهر واکسن کووید 19 ویروس کرونا بوشهر واکسن کووید 19 گناوه بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۰۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور

به گزارش خبرگزاری مهر، شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.

وی افزود: واکسن روتاویروس در سنین ۲، ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود.

عرشی گفت: واکسیناسیون روتاویروس سالانه حداقل از ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت افزود: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.

وی گفت: این واکسن نیز در سنین ۲، ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

کد خبر 6090502 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • زنگ خطر کاهش رشد جمعیت در خوشاب
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • واکسن کرونا باعث پایان فوتبال من شد!
  • حجاج ابهری و خدابنده‌ای برای تزریق واکسن مننژیت اقدام کنند
  • آغاز واکسیناسیون حجاج در آذربایجان شرقی