Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-05@21:26:30 GMT

افت کیفیت تدریس استادان پس از هیئت علمی شدن

تاریخ انتشار: ۷ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۷۹۱۱۷۴

افت کیفیت تدریس استادان پس از هیئت علمی شدن

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، هیئت علمی شدن، هدف اغلب مدرسان دانشگاه است، چرا که جذب شدن به عنوان عضو هیئت علمی با خود ثبات شغلی و شأن اجتماعی به همراه دارد؛ اما از آنجایی که نظرسنجی‌های دانشجویان بر جذب اعضای هیئت علمی موثر است، متاسفانه برخی افراد متقاضی هیئت علمی شدن، پیش از جذب تلاش زیادی برای جلب نظر دانشجویان و دانشگاه می‌کنند؛ اما پس از آن، کیفیت و کمیت تدریس‌شان کاهش می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

سارا رضایی در گفت‌وگو با ایسکانیوز، با اشاره به این که استادان معمولا وقتی هیئت علمی نیستند و می‌خواهند جذب شوند، نیاز دارند که از دانشجویان رتبه خوبی بگیرند، اظهار کرد: به همین دلیل در ترم‌های آزمایشی، کیفیت تدریس، نمره دادن و انجام پروژه‌ها خیلی قوی عمل می‌کنند؛ اما به محض این که هیئت علمی می‌شوند، کیفیت تدریس‌شان افت می‌کند و از زمان کلاس کم می‌کنند. البته وجدان کاری در همه استادان به یک شکل نیست.

دانشگاه‌ها برنامه‌ای برای تقویت مهارت‌های نرم ندارند

دبیر اتحادیه انجمن‌های مهندسی صنایع کشور با بیان این که دانشجویان خلا جدی در مهارت‌های نرم دارند،افزود: مجازی شدن آموزش‌ها، این مشکل را تشدید کرده است که دانشجویان تازه وارد حتی نحوه صحبت کردن با همکلاسی‌ها و استادان را بلد نیستند.

وی با تصریح بر این که بسیاری از دانشجویان تمایل دارند که مهارت‌های نرم را یاد بگیرند؛ اما دانشگاه برنامه‌ای برای آن‌ها ندارد، گفت: به نظر من این ایراد به آموزش وارد است چه آموزش و پرورش و چه آموزش عالی که دانشجویان روابط اجتماعی را به درستی یاد نگرفته‌اند

رضایی با تاکید بر این که پارسال طرحی به نام ققنوس در مورد مهارت‌های نرم برگزار کردیم که با استقبال دانشجویان روبرو شد، افزود: دانشجویان حاضر بودند هزینه کنند تا این مهارت‌ها را بیاموزند.

گفتنی است؛ مهارت‌های نرم یکی از مهارت‌های ضروری برای دانشجویان است که به آن‌ها کمک می‌کنند روابط شخصی و کاری بهتری داشته باشند. این مهارت‌ها همچنین سطح یادگیری دانشجویان و توانایی‌های شغلی دانشجویان را افزایش می‌دهد. با وجود اهمیت این یادگیری مهارت‌های نرم؛ اما دانشگاه‌ها تاکنون هیچ برنامه‌ نظامندی برای ارتقای آن نداشته‌اند. 

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1119874 برچسب‌ها جذب هیئت علمی

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: جذب هیئت علمی مهارت های نرم هیئت علمی مهارت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۱۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا

محمدنبی احمدی، رئیس دانشگاه رازی گفت : در‌های دانشگاه رازی به عنوان یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران و جهان اسلام، به روی تمامی استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین باز است.

وی افزود: تمامی استادان و دانشجویان اخراج شده وقایع اخیر آمریکا و حامیان مردم مظلوم فلسطین می‌توانند با هجرت به ایران اسلامی، تدریس و تحصیل خود را در این دانشگاه ادامه دهند.

 احمدی تأکید کرد: دانشجویان حامی مردم مظلوم فلسطین که در روز‌های اخیر شجاعانه علیه رژیم جعلی اسرائیل به پا خاستند و از دانشگاه‌های آمریکا اخراج شده‌اند، می‌توانند با تخفیف کامل شهریه، در رشته مورد علاقه خود در دانشگاه رازی کرمانشاه به تحصیل بپردازند.

رئیس دانشگاه رازی گفت: استادان و دانشمندان دانشگاه‌های آمریکا نیز که در پی حمایت از مردم بی‌دفاع فلسطین و ابراز انزجار از رژیم غاصب صهیونیستی از دانشگاه اخراج شده‌اند، می‌توانند در دانشگاه رازی تدریس کنند .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • دانشگاه آزاد بسیاری از مرز‌های علمی کشور را درنوردیده است
  • مدرک‌گرایی موجب ایجاد فاصله بین دانشگاه و جامعه کار می‌شود
  • ایجاد مهارت و کمک به شعار سال هدف اصلی دانشگاه علمی و کاربردی
  • خدشه‌دار شدن استقلال دانشگاه؛ «دخالت‌ها در دانشگاه زیاد شده است»
  • لزوم کاربردی کردن محصولات پژوهشی برای تبدیل علم به ثروت
  • استادان، دانشجویان را برای تبدیل دانایی به توانایی ترغیب کنند
  • اعلام آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش دانشجویان و اساتید اخراجی آمریکا
  • مهم‌ترین رسالت استادان جهاد تبیین است
  • ظرفیت علمی و پژوهشی استادان سیستان و بلوچستان باید بالفعل شود
  • آمادگی دانشگاه رازی برای پذیرش و جذب تمامی استادان و دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکا