Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در تولید واکسن داخلی در دنیا پیشرو هستیم، گفت: ایران از لحاظ وضعیت قرمز کرونایی پاک است اما باید مواظب ویروس جدید آفریقایی باشیم.

به گزارش مشرق، بهرام عین اللهی وزیر بهداشت روز یکشنبه در همایش ملی «۱۰۰ روز توفیق خدمت، ۱۰۰ میلیون دز تزریق سلامت» در سالن همایش های رازی افزود: سویه جدید آفریقایی قابلیت انتقال بالایی دارد و از سیستم ایمنی بدن گریزان است از این رو باید همه اقدامات در جهت جلوگیری از این ویروس به کشور رصد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: البته فقط ۲۶ درصد مردم آفریقای جنونی واکسن کرونا را دریافت کردند و این موضوع به انتشار سویه جدید کرونا کمک می کند.

بیشتر بخوانید

عکس/ بازدید وزیر بهداشت از فرودگاه امام خمینی(ره)

وزیر بهداشت اظهار داشت: ۱۵۰ میلیون دز واکسن به کشور وارد و ۲۰ میلیون دز واکسن نیز در داخل تولید شده و در زمینه واکسن های داخلی پیشرو در دنیا هستیم.

عین اللهی ادامه داد: اکنون در مجموع ۸۵ درصد مردم واکسن تک دز و در برخی استان‌ها ۹۳ درصد دز اول را دریافت کردند و ۷۰ درصد دو دز را تزریق کرده اند.

به گفته عین اللهی،  یک میلیون نفر نیز دز سوم را تزریق کردند و از افراد ریسک پذیر و سن بالا می خواهیم برای دریافت دز سوم اقدام کنند.

وزیر بهداشت ادامه داد: در این همایش باید از کادر سلامت یاد کنیم که از ابتدای شیوع کرونا تلاش زیادی را انجام دادند.

عین اللهی گفت: ایران امروز نام درخشان در دنیا است و در فاجعه کرونا که روزانه ۵۰ هزار مبتلا و بالای ۷۰۰ نفر مرگ و میر روزانه داشتیم ، توانستیم با پوشش واکسیناسیون عمومی  این آمار را کاهش دهیم.

وزیر بهداشت افزود: در واقع تلاش جمعی و استفاده از تجربیات دفاع مقدس باعث شد خدمات ارزنده ای با همکاری وزارتخانه های مختلف، بانک مرکزی، هلال احمر و غیره در امر واکسیناسیون ارائه دهیم و جوانان نیز پر شور پای کار آمدند.

وی تاکید کرد: وزارت بهداشت با آمدن مردم به صحنه به موفقیت رسید و افتخار می کنیم مردم در این پروژه از ما حمایت کردند.

عین اللهی تصریح کرد: تا پای شهادت ایستاده ایم و رسانه ها در این راه حماسه های کادر درمان را نشان دادند و چالش ها و مشکلات، هنر ایثار و فداکاری مدافعان سلامت  را به تصویر کشیدند.

منبع: ایرنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار خودرو وزیر بهداشت ویروس کرونا سویه جدید کرونا هشدار واکسیناسیون سلامت اخبار داغ وزیر بهداشت عین اللهی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۳۳۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد

صندوق بین‌المللی پول از کاهش قابل توجه بدهی خارجی ایران در سال ۲۰۲۳ خبر داد و اعلام کرد ایران و الجزایر کمترین میزان بدهی خارجی را در منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی طی این سال داشته‌اند. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، صندوق بین‌المللی پول در گزارش جدید خود موسوم به چشم‌انداز اقتصاد منطقه خاورمیانه و آسیای مرکزی به بررسی میزان بدهی خارجی 28 کشور منطقه از جمله ایران پرداخته است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی ایران به همراه الجزایر کمترین نسبت بدهی خارجی به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 را در مقایسه با سایر کشورهای منطقه داشته‌اند.

در این گزارش نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی در سال 2023 تنها 1.7 درصد اعلام شده است که کمتر از همه کشورهای خاورمیانه و آسیای مرکزی به‌جز الجزایر است.

بدهی خارجی ایران در سال 2023 کاهش قابل توجهی نسبت به سال قبل داشته است. در سال 2022 نسبت بدهی خارجی ایران به تولید ناخالص داخلی 2.2 درصد اعلام شده بود که بر این اساس این رقم در سال 2023 کاهش 22 درصدی داشته است.

میزان بدهی خارجی الجزایر به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال گذشته میلادی 1.3 درصد گزارش شده است. بحرین با بدهی 201.4 درصدی بدهکارترین کشور خاورمیانه شناخته شده است.

متوسط بدهی کشورهای منطقه خاورمیانه، شمال آفریقا و آسیای مرکزی به کل تولید ناخالص داخلی آن‌ها در سال 2023 برابر با 47.8 درصد برآورد شده است.

نسبت بدهی کشورهای صادرکننده نفت منطقه به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال نیز 42.9 درصد اعلام شده است. بر این اساس متوسط بدهی خارجی منطقه 28 برابر ایران بوده است .

صندوق بین‌المللی پول نسبت بدهی خارجی عربستان به تولید ناخالص داخلی این کشور در سال 2023 را 26.6 درصد محاسبه کرده است که 15 برابر بدهی خارجی ایران است. بدهی خارجی امارات متحده عربی نیز معادل 94.7 درصد تولید ناخالص داخلی آن در سال جاری برآورد شده که 55 برابر ایران است.

نسبت بدهی خارجی برخی کشورهای دیگر به تولید ناخالص داخلی‌شان در این سال عبارت است از: آذربایجان 9.8 درصد، عراق 22.8 درصد، کویت 35.8 درصد، عمان 60.3 درصد، مصر 50.1 درصد، گرجستان 71.8 درصد، اردن 84.1 درصد، مراکش 48.8 درصد، پاکستان 40.1 درصد، تاجیکستان 64.7 درصد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • موج مهاجرت پرستاران به کشور‌های خلیج فارس
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • فرانسه جایگاه خود را بین ۱۰ اقتصاد برتر از دست می‌دهد
  • وزیر صمت: ظرفیت‌های تولید شناخته شده و باید در جستجوی راه‌های صادراتی باشیم
  • آسترازنکا به مرگبار بودن واکسن کرونایش اعتراف کرد
  • اعتراف سازنده واکسن کووید آسترازنکا بعد از ۳ سال
  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آیا باید از سرایت ویروس آنفلوانزای پرندگان به گاوها نگران باشیم؟
  • بدهی خارجی ایران کمتر از ۲۶ کشور خاورمیانه و آسیای مرکزی شد
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت