Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: طی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ بالغ بر ۱۲۰ دانشجوی غیر ایرانی از کشور های عراق، پاکستان، افغانستان، آفریقای جنوبی و سوریه در دانشگاه علوم پزشکی اهواز جذب شده است

به گزارش خبرنگار برنا از اهواز، فرهاد ابول نژادیان امروز با اشاره به رشد ۲۶۵ درصدی جذب دانشجوی خارجی طی سال تحصیلی جدید، اظهار کرد: طی سال تحصیلی ۱۴۰۱-۱۴۰۰ بالغ بر ۱۲۰ دانشجوی غیر ایرانی از کشور های عراق، پاکستان، افغانستان، آفریقای جنوبی و سوریه در دانشگاه علوم پزشکی اهواز جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: این دانشجویان در رشته های پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی، هوشبری، علوم آزمایشگاهی و دوره های کوتاه مدت و ۱۰ نفر مقطع تخصصی در حال تحصیل هستند.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز افزود: با احتساب دانشجویان سابق، در حال حاضر دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور بالغ بر ۱۷۰ دانشجوی بین المللی دارد که طبق برنامه ریزی های به عمل آمده، انتظار می رود این رقم تا مهر سال ۱۴۰۱ به ۴۵۰ دانشجو افزایش یابد.

ابول نژادیان بیان کرد: بین اللملی سازی دانشگاه و جذب دانشجوی خارجی یکی از برنامه های ارتقای آموزش عالی است که ما نیز بر آن تاکید داریم.

رییس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز در پایان افزود: کشور ما ظرفیت بالایی برای ایستادن در قله های علم و فناوری دارد و می تواند در حوزه بین المللی نیز در جهان سرآمد باشد‌‌ و مقصد بسیاری از افرادی باشد که قصد تحصیل در سایر کشورها را دارند./انتهای پیام

 

 

 

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دانشجو عراق پاکستان افغانستان آفریقای جنوبی سوریه دانشگاه علوم پزشکی علوم پزشکی دانشجو آموزش عالی علم و فناوری جهان دانشجویان خارجی دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۳۷۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از کمبود بیش از ۳۰ هزار کمک‌پرستار در کشور خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، عباس عباس‌زاده در دومین روز از هشتاد و دومین اجلاس مدیران پرستاری کشور در مشهد مقدس اظهار کرد: رؤسای دانشگاه‌های علوم پزشکی با شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند که شاخص‌های حوزه پرستاری سه مورد است که اگر ارتقا یابد رتبه دانشگاه افزایش می‌یابد. این سه شاخص شامل نسبت پرستار به تخت، آموزش و پیگیری و نسبت کمک پرستار به تخت است. 

وی با بیان اینکه اگر بخواهیم خدمات بیمارستانی ارتقا یابد باید خدمات کمک پرستاری را ارتقا دهیم، گفت: به ازای هر 4 نفر یا 3 نفر پرستار باید یک کمک پرستار در بخش داشته باشیم. با توجه به جمعیت 230 هزار نفری پرستاران بنابراین 47 هزار تا 57 هزار نفر پرستار نیاز داریم اما الان در حالت خوشبینانه 30 هزار نفر کمک‌پرستار کم داریم که نتیجه مستقیم آن فرسودگی شغلی پرستاران و کاهش کیفیت خدمات است.

مدیرکل توانمندسازی و بهبود سرمایه‌های انسانی معاونت پرستاری وزارت بهداشت از درخواست برای جذب کمک‌پرستار در دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و افزود: درخواست کرده‌ایم که دانشگاه‌ها افراد واجد شرایط کمک‌پرستاری را شناسایی و معرفی کنند؛ همه مؤسساتی که در مرکز ملی آموزش مهارتی ثبت شده و مجوز دارند می‌توانند کمک‌پرستاری را آموزش دهند. این کمک‌پرستارها طی یک‌سال می‌توانند به سیستم درمان وارد شوند.

فعالیت 230000 پرستار در ایران/ 75 درصد پرستاران زن هستند

وی خاطرنشان کرد: بخشی از ارزش‌یابی دانشگاه‌های علوم پزشکی و بیمارستان‌ها در معاونت پرستاری وزارت بهداشت انجام می‌پذیرد و دانشگاه‌هایی که بیشترین اعتراضات و بهترین عملکرد را داشته‌اند تحت رصد قرار می‌گیرند.

وی خطاب به مدیران پرستاری بیان کرد: برای ساماندهی وضعیت کمک‌پرستاری در نظام سلامت، گواهی‌های آموزشی کمک‌پرستارها را استعلام کنید تا زمینه تقلب در صدور مدارک کمک پرستاری ایجاد نشود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۲ مصدوم در حادثه انفجار گاز در اهواز
  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • ۵ مصدوم در پی انحراف از جاده خودرو در محور آبادان به اهواز
  • مقیمی: سابقه دانشگاه جندی‌شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • رشد ۴۶ درصدی ساخت خوابگاه‌های متاهلی در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد
  • سابقه دانشگاه جندی شاپور به دانشگاه تهران منضم شد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • جلسه هم اندیشی ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان