Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اهمیت تامین مالی در پیشبرد اجرای قانون جهش تولید و تامین مسکن گفت: با توجه به روحیه انقلابی و جهادی مدیرعامل بانک مسکن تحقق این مهم و راهبری تامین مالی طرح امیدوار کننده است.

به گزارش ایران اکونومیست-محمدرضا رضایی کوچی در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری بانک مسکن-هیبنا، با بیان اینکه اجرای قانون جهش تولید و تامین مسکن، در حوزه مسکن و اشتغال کشور انقلاب ایجاد خواهد کرد، اظهار داشت: این طرح می تواند بسیاری از اقشار جامعه را که در شرایط فعلی آرزوی خانه دار شدن دارند، را صاحب خانه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی به هماهنگی دولت و مجلس در اجرای قانون جهش تولید مسکن اشاره کرد و افزود: مسیر اجرای قوانین با تعامل قوا هموار خواهد شد، ضمن اینکه انصافا دستگاه های متولی در این حوزه در دولت سیزدهم از جمله وزارت راه و شهرسازی به عنوان مجری قانون و بانک مسکن به عنوان بازوی اجرایی تامین و راهبری منابع مالی با مجلس و کمیسیون عمران مجلس تعامل داشتند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: بدون شک ساخت 4 میلیون واحد مسکونی در دولت سیزدهم نیازمند یک عزم و برنامه جدی است که این موضوع را در روحیه دستگاه های مختلف مشاهده می کنیم.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی، به اهمیت تامین مالی اشاره کرد و گفت: تامین مالی بدون شک یکی از مهمترین حلقه های زنجیره تکمیل پروژه های عمرانی است و یکی از مصادیق این موضوع نیز این است که اگر فرآیند تامین مالی پروژه ها به موقع بود امروز با این حجم از پروژه های عمرانی نیمه تمام در کشور که میراث ادوار گذشته است، مواجه نبودیم.

وی ادامه داد: بنابراین تامین مالی نقش ویژه ای در طرح جهش تولید و تامین مسکن دارد که با توجه به عملکرد و جایگاه بانک مسکن به عنوان یک بانک تخصصی و توسعه ای با مدیریت دکتر شایان به تحقق این مهم امیدواریم.

رضایی کوچی با اشاره به حضور مدیرعامل بانک مسکن در جلسات مختلف کمیسیون عمران مجلس با موضوع بررسی طرح جهش تولید و تامین مسکن گفت: هر چند که تامین مالی این طرح فقط بر عهده بانک مسکن نیست و این بانک در کنار شبکه بانکی در این زمینه مشارکت فعال خواهد داشت اما با توجه به جایگاه این بانک و تخصصی بودن آن، قطعا نقش محوری ایفا خواهد کرد.

رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی افزود: با توجه به روحیه انقلابی و جهادی مدیرعامل بانک مسکن تحقق این مهم و راهبری تامین مالی طرح امیدوار کننده است.

وی همچنین خواستار تشکیل شورای عالی مسکن به ریاست رئیس جمهور به منظور ایجاد هماهنگی در خصوص هزینه های طرح شد و گفت: بحث مشکلات بانک ها، تامین مصالح از طریق وزارت صمت، تامین زمین از طریق وزارت راه و شهرسازی و تامین هزینه‌های ساخت نیازمند هماهنگی های لازم بین دستگاهی است که در این خصوص تشکیل جلسه هم اندیشی در قالب شورای عالی مسکن می تواند در پیشبرد بهتر و سریعتر اهداف طرح کمک کند.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم در پایان با تقدیر از دولت سیزدهم در خصوص فراهم کردن شرایط ثبت نام متقاضیان و آغاز عملیات ساخت برخی پروژه ها با شناسایی زودهنگام اراضی برخی شهرها گفت: امیدواریم این روند ادامه داشته باشد تا به زودی جشن خانه دار شدن گروه های کم درآمد جامعه که یکی از اهداف دولت است، را بگیریم.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: رئیس کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی جهش تولید و تامین مسکن مدیرعامل بانک مسکن تامین مالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۵۲۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟

به گزارش پارس نیوز ، سیداحسان خاندوزی در آیین رونمایی از برات الکترونیکی زنجیره تامین (سپامی) اظهار کرد: برجسته کردن ابزارهایی مثل برات الکترونیک و رساندن این پیام مهم است؛ زیرا فعالان اقتصادی باید بدانند که مسیرهای جدیدی در این زمینه ایجاد شده است.

وی افزود: با محدودیت هایی که در کنترل ترازنامه بانک ها وجود دارد چاره ای نیست جز اینکه ما بتوانیم مسیرهای جایگزین را برای زنجیره تامین مالی بگشاییم. در غیر این صورت تولید هم در این تنگنای پولی دچار انقباض خواهد شد که با شرایط سال های اخیر در تعارض است.

وزیر اقتصاد خاطرنشان کرد: عده ای گمان می کردند رشد اقتصادی سال ۱۴۰۰ به دلیل آنکه قبل از آن با کرونا مواجه بودیم است اما سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ نیز این رشد ادامه پیدا کرد. ابزارهایی مثل برات الکترونیک در این مسیر باید وزن بیشتری داشته باشند. مسیرهای جدید نیازمند هماهنگی های جدیدی هم هستند. اگر کمک مجموعه شبکه بانکی، همکاری قوه قضاییه و بانک مرکزی نبود حتما امروز رونمایی از این ابزار رخ نمی داد. در توسعه این ابزارها نیز نیازمند این اقدامات هماهنگ هستیم.

خاندوزی با بیان اینکه امسال به عنوان اولین سال برنامه هفتم توسعه باید سهم تامین مالی بخش های مختلف مشخص شود گفت: طرح «تامین مالی تولید و زیرساخت» که اخیرا در مجلس در حال تصویب و ابلاغ است می‌تواند در زمینه این دست ابزارها و نهادها نقش هماهنگ کننده بیشتری را ایفا کند.

وی تصریح کرد: باید فعالان اقتصادی بتوانند از این ابزارها استفاده کنند. در این زمینه به کمک رسانه‌ها نیاز داریم تا به روش های جدید تامین مالی دسترسی پیدا کنیم. البته ابزارها تاثیر بلندمدت خود را نیز دارند و اثر خود را بر متغیرهای اصلی بانکی و پولی کشور ایجاد می‌کنند.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه امروزه ضمانت در ایران وزن چندانی نسبت به کشورهای توسعه یافته ندارد، گفت: این نشان می دهد ما در این موضوع مجال و فرصت زیادی برای افزایش ابزارها داریم. دوستان بانک مرکزی هم کمک کنند تا هریک از بانک ها هدف گذاری کنند که چقدر از تامین مالی آنها امسال از طریق ابزارهای جدید باشد. هرقدر بانک ها از ابزارهای جایگزین استفاده کنند مشمول مشوق های بییشتری شوند.

خاندوزی بیان کرد: تلاش ما در سال گذشته این بود که بخشی از عقب ماندگی های نظام تامین مالی را جبران کنیم که دسترسی به این هدف نیز نیازمند تلاش جمعی است. سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت از ۴۷ هزار میلیارد تومان به ۹۸ هزار میلیارد تومان به ۱۴۰۱ رسیده بود. سال گذشته به ۱۳۰ هزار میلیارد تومان رسید. طی دولت سیزدهم در مجموع بیش از ۲۷۵ هزار میلیارد تومان سرمایه بانکهای تحت مدیریت دولت افزایش داشته است.

وزیر امور اقتصادی و دارایی خاطرنشان کرد: از سال ۱۴۰۰ تا پایان سال گذشته ۱۱۷ هزار میلیارد تومان تسهیلات بدون خرد بدون ضامن توسط بانک ها پرداخت شده است.

در این نشست همچنین رحمت‌الله اکرمی ـ رییس خزانه داری کل کشور - گفت: در تامین سرمایه در گردش در تخصیص اوراق و سرمایه‌ها سعی کرده‌ایم که درست عمل کنیم تا شاهد رشد و ثبات اقتصادی باشیم. در بحث برات الکترونیکی، توجه به مدیریت ریسک بسیار حائز اهمیت است و دائما مورد رصد قرار می‌گیرد.

وی بیان کرد: از طریق برات الکترونیکی سعی کردیم که نقش واسطه ها را کمرنگ کنیم و حلقه های ریسک را از بین ببریم. وقتی خزانه داری برات توزیع می شود به معنای آن است که هیچ ریسکی وجود ندارد.

در ادامه نیز علی روحانی ـ معاون وزیر اقتصاد - اظهار کرد: یکی از ابزارهای مورد استفاده در برات الکترونیک، ابزار گام است که سال گذشته توسعه جدی پیدا کرد و امیدواریم سال جاری اقبال بیشتری درخصوص این ابزارهای جدید داشته باشیم.

وی افزود: این ابزارها هم کارکرد و هدایت اعتبار را تسهیل می‌کند و هم به کنترل نقدینگی و کاهش رشد نقدینگی می‌انجامد.

منبع : ایسنا

دیگر خبرها

  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • بسته تأمین مالی غیر نقدی زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • برات الکترونیکی رونمایی شد | جزئیات و اعلام آمادگی دو بانک برای استفاده از برات الکترونیکی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها
  • ۱۵۰ همت از اموال مازاد بانک‌ها واگذار شد
  • واگذاری ۱۵۰ همت از اموال مازاد به بانک‌ها
  • خاندوزی: جعبه ابزار تامین مالی برای تحقق جهش تولید آماده شد
  • راه ‌اندازی برات الکترونیک برای تامین مالی تولید