Web Analytics Made Easy - Statcounter

سعید جلیلی عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیداری مجازی با جمعی از فعالان اقتصادی استان لرستان، گفت: لازمه جهش و پیشرفت کشور، جهش هر یک از استان‌هاست؛ هر گاه آهنگ جهش در شهرها و روستاها شکل بگیرد، آنگاه می‌توان گفت که روند جهش در کشور آغاز شده است.

جلیلی با بیان اینکه لازمه پیشرفت کشور، برداشتن گام‌های بزرگ از سوی دولت و مردم است، خاطرنشان کرد: دولت‌سایه با همین منطق برای پشتیبانی دولت آغاز به کار کرد تا با تایید، تصحیح یا تکمیل روند اداره کشور همچنان بتواند سهمی از فعالیت‌های مردمی را بازتاب دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اقدامات فعالان استان لرستان، خاطرنشان کرد: در کنار توصیف وضع موجود، می‌بایست وضع مطلوب در زمینه‌های مختلف نیز به صورت دقیق، غیرشعاری، زمان‌بند و با برنامه مشخص عملیاتی تعریف شود.

وی تاکید کرد: ارائه این نقشه عملیاتی از سوی نخبگان به دولت، از جمله در سفر های استانی رئیس جمهور یکی از زمینه‌های مناسب برای کمک به دولت است.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بیان اینکه حجم بالایی از پروژه‌های نیمه تمام در سطح کشور و از جمله در استان لرستان باقی مانده است، عنوان کرد: نخبگان و فعالان اقتصادی هر استان اولویت‌بندی چگونگی تامین یا هدایت سرمایه برای تکمیل پروژه‌های ناتمام هر استان را پیشنهاد کنند.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: همچنین باید سهم هر استان در انجام ماموریت‌های مهم ملی نظیر ایجاد اشتغال و ارزآوری مشخص شود و فعالان اقتصادی هر استان با شناسایی و معرفی ظرفیت‌های استان خود، در اجرای این ماموریت‌های ملی سهیم باشند..

جلیلی با بیان اینکه لازمه رشد و جهش تولید، پیدا کردن بازارهای صادراتی است، افزود: وزارت صمت با تعیین رایزن صادراتی در هر استان باید کمک کار فعالان تولید در پیدا کردن بازارهای هدف باشد تا ماموریت هر استان در تولید، صادرات و ارزآوری کشور محقق گردد.

وی تاکید کرد: صداوسیما نیز می تواند نقش مهمی را در معرفی ظرفیت‌های گردشگری، اقتصادی و فرهنگی استان‌ها ایفا کند و با کمک مردم و دستگاه‌های مربوطه، زمینه ارتقاء این ظرفیت‌ها را فراهم نماید.

جلیلی در انتهای سخنان خود نیز با تقدیر از دکتر حسین بهاروند، محقق برجسته لرستانی در حوزه زیست‌شناسی، او را یکی از الگوهای موفق این استان در زمینه رشد کشور برشمرد.

گفتنی است پیش از سخنان جلیلی، فعالان دولت سایه استان لرستان به طرح مسائل خود پرداختند.

تشکیل مرکز مطالعات راهبردی پس از انتخابات اخیر ریاست جمهوری به منظور ایجاد هم‌افزایی میان کارشناسان و نخبگان انقلابی در استان لرستان و همچنین مطالعه موضوعات مختلف و ارزیابی از وضعیت ظرفیت‌های استان، از جمله اقدامات فعالان مردمی گفتمان دولت سایه در لرستان بود.

تدوین سند تحولی واقع‌بینانه و میدانی با قابلیت اجرا، به منظور تهیه نظام مسائل استان و یافتن راهکارهای مناسب به این مسائل جهت ارائه مشورت به دولت سیزدهم از دیگر فعالیت‌های این مرکز در استان لرستان است.

این جلسه، 8 تن از فعالان استان با طرح موضوعاتی در زمینه‌های «گردشگری»، «انرژی»، «صنعت، معدن و تجارت»، «کارآفرینی و تولید»، «امنیت سرمایه‌گذاری»،«کشاورزی و حق‌آبه»، «چالش‌های اجتماعی و فرهنگی» و «رسانه‌ای» به واکاوی مسائل استان و راهکارهای پیشنهادی برای آن پرداختند.

آبشار‌ها، غار‌ها و تالاب‌های استان لرستان در کنار پل‌های تاریخی از جمله ظرفیت‌های مهم گردشگری این استان است که به نسبت سایر استان‌ها با بهره‌داری کمتری مواجه شده است. به گفته مهندس خورشیدوند، عدم تخصیص اعتبارات قانونی این بخش، از جمله عوامل اصلی عقب‌ماندگی صنعت گردشگری در استان لرستان است.

صادقی از اعضای حاضر در این جلسه نیز با بیان اینکه استان از برخی آسیب‌های اجتماعی نظیر طلاق، خودکشی، کودکان کار و مهاجرت رنج می‌برد، عدم توجه لازم به رشد استعدادهای انسانی را از جمله دلایل این موضوع دانست.

وی همچنین با بیان اینکه طبق برخی آمارها، سالانه 12 هزار نفر از استان لرستان مهاجرت می‌کنند، علت را ناکارآمدی‌های مدیریتی و عدم توسعه مناطق محروم استان را از جمله زمینه‌های ایجاد مشکلات اقتصادی و به تبع آن مشکلات اجتماعی برشمرد.

افزایش اختیارات استانداری‌ها در هماهنگی میان نهادهای مختلف، برنامه ریزی و تعیین راهبرد معین جهت رشد مناطق کمتر توسعه یافته، اختصاص حق‌آبه لرستان جهت کاهش معضلات ناشی از خشک‌سالی، توجه متوازن به رشد بخش‌های خدمات، صنعت و گردشگری در کنار رشد کشاورزی استان و ضرورت نگاه اجتماعی به فرایند توسعه در کنار نگاه اقتصادی از جمله راهکارهای ارائه شده برای بهبود وضعیت فعلی و نیل به وضعیت مطلوب اجتماعی در استان لرستان بود./فارس

منبع: فردا

کلیدواژه: جلیلی وزارت صمت استان لرستان ظرفیت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۷۹۶۱۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، احمد وحیدی عصر امروز در جلسه تکریم و معارفه استاندار لرستان، اظهار داشت: ملت ما در حال نزدیک شدن به فتح قله‌ها است و به تعبیر مقام معظم رهبری در این مسیر نباید خسته شویم.

وی با اشاره به عملیات وعده صادق، اضافه کرد: این عملیات از قله‌های فتح محسوب می‌شود و ملت ایران در مسیر تحول و تکامل تاریخ نقش‌آفرینی کرده‌است.

وزیر کشور با تأکید به مقاومت ملت ایران، یادآور شد: غیورمردان ما در اقصی نقاط کشور و جبهه مقاومت در حال فعالیت هستند و کشور ما با مأموریت‌های چندگانه در حال حرکت در مسیر قله‌ها است.

وحیدی با بیان اینکه ما افول رژیم غاصب در نقشه راه کشور را دنبال می‌کنیم، بیان کرد: دشمن می‌خواهد وعده‌های دروغین به ما تحمیل کند.

وی با ذکر اینکه کشور ما با رهنمود‌های مقام معظم رهبری و میدان‌داری شهدا در اوج اقتدار و افتخار است، تأکید کرد: اتفاقات بی‌نظیری در روز‌های اخیر رخ داده است.

وزیر کشور با تأکید به تحولات در سطح جهانی و منطقه، خاطرنشان کرد: رهبر انقلاب عملیات وعده صادق را به ظهور قدرت اراده یک ملت تعبیر کرده‌اند.

وحیدی با بیان اینکه همه دنیا به افتخار مقابلۀ ایران با ظلم سر تعظیم فرود می‌آورد، گفت: ما باید برای بروز این اتفاقات شکرگزار باشیم و ثمرات انقلاب به‌طور مداوم به دنیا عرضه می‌شود.

وی با اشاره به نفی سیاست‌های باطل جهانی توسط جمهوری اسلامی ایران، اضافه کرد: کشور ما به‌عنوان قدرتمندترین نیرو نقش خود را برای تعیین راه نقشه منطقه ایفا می‌کند و این نقشه راه پیروزی ملت فلسطین و افول رژیم غاصب را بیش از پیش تداعی می‌کند.

وزیر کشور با اشاره به تحقق اراده‌های بزرگ، خاطرنشان کرد: جبهه مقاومت امروز یک جبهه به‌هم پیوسته است و دشمن از این موضوع به شدت هراس دارد.

وحیدی با بیان اینکه نقش‌آفرینی‌های ما برای ساختن ایران مقتدر و توسعه یافته است، گفت: کشور ما امروز بر بال‌های قدرت فرهنگی، اعتقادی، اخلاقی و سیاسی خود حرکت می‌کند و باید بعد اقتصادی را نیز بیش از پیش تقویت کرد.

وی با تأکید به اینکه تقویت اقتصاد از مهم‌ترین اموری است که نیازمند توجه بیشتر است، اضافه کرد: دولت انقلابی آیت‌الله رئیسی در زمانی به مسئولیت رسید که دشمنان مشکلات متعددی را ایجاد کرده بودند و بعضی از کم‌کاری‌ها و کم‌تحرکی‌ها نیز مزید بر علت شد.

وزیر کشور با ذکر این نکته که تغییر ریل از توجه به خارج به توجه به داخل و اتکا به داشته‌ها و توانمندی‌ها گفتمان اصلی دولت است، خاطرنشان کرد: بستر‌ها به‌گونه‌ای هم‌اکنون فراهم است که باید در مسیر پیشرفت جهش داشت.

وحیدی با بیان اینکه تلاش شبانه‌روزی از ویژگی‌های بارز دولت است، یادآور شد: این اقدام ما را می‌تواند با سرعت بیشتری در مسیر رو به رشد حرکت دهد.

وی با اشاره به اینکه استاندار لرستان در گفتمان انقلابی‌گری و حرکت مجاهدانه حرکت کرده‌است، بیان کرد: این استان دارای مردمی غیور و شریف است و این فرصت ارزشمندی برای کشور است.

وزیر کشور با بیان اینکه کار‌های زیادی باید در لرستان انجام شود، تأکید کرد: کار دولت با خواسته‌های این استان کاملاً تطابق دارد و حاکم‌بودن گفتمان انقلابی می‌تواند ظرفیت‌ها را به‌کار بگیرد.

وحیدی با اشاره به ساخت سد معشوره، گفت: این سد که مدت‌ها تعطیل بود مطالبه مردم است و مجوز ماده ۲۳ سد معشوره نیز اخذ شده است.

وی با بیان اینکه ساخت سد معشوره تقریباً تعطیل شده بود، اما جزو مصوبات سفر رئیس جمهور به لرستان قرار گرفت، بیان کرد: احداث این سد زمان‌بر است و با تأمین اعتبارات لازم احداث می‌شود.

وزیر کشور با اشاره به راه‌اندازی مجدد پروژه راه‌آهن به‌عنوان مطالبه مردم، اعلام کرد: این پروژه هم در دستور کار دولت قرار گرفت و ۵۱ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وحیدی با تأکید به افزایش تولید گندم در لرستان در دولت سیزدهم، گفت: ۵۰۰ هزار تولید گندم در این نشان‌دهنده تحول عظیم در بخش کشاورزی است.

وی با بیان احیای حدود ۲۰۰ واحد اقتصادی در لرستان، اضافه کرد: این اقدامات موج حرکت مثبتی در این استان است که باید تقویت شود.

وزیر کشور با تأکید به سرمایه‌گذاری ۳۰ هزار میلیارد تومانی در لرستان، عنوان کرد: ۲۰ هزار میلیارد این اعتبار از سوی بخش خصوصی بوده است.

وحیدی با اشاره به بسترسازی برای مشارکت مردم در حوزه سرمایه‌گذاری و اقتصاد لرستان، بیان کرد: از فعالیت بخش خصوصی باید در انجام کار‌های بزرگ استفاده کرد.

دیگر خبرها

  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • امنیت لازمه توسعه است/لزوم رسیدگی به مسکن محرومان در کردستان
  • نام و برند ایران باید در بازارهای جهانی بدرخشد
  • سبد محصولاتی ارائه شده در «ایران‌هلث» منجر به تعاملات اقتصادی می‌شود
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • فعالیت پایانه صادراتی در منطقه ویژه اقتصادی ازنا
  • بیش از ۳۸ کشور هدف بازار صادراتی تولیدات خراسان شمالی هستند
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی مجلس می‌شوند
  • در دور دوم انتخابات ۴۵ نماینده راهی خانه ملت می‌شوند
  • جهش توسعه در لرستان آغاز شده و نیاز به پیگیری دارد