Web Analytics Made Easy - Statcounter

مانور زلزله و ایمنی امسال با شعار "مدرسه ایمن، جامعه تاب آور" برگزار شد.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ مراسم استانی بیست و سومین مانور زلزله و ایمنی استان زنجان همزمان با سراسر کشور با حضور مسئولین و ارگانهای ذیربط در آموزشگاه دخترانه ولیعصر (عج) ناحیه 1 حسن مظفری مدیر کل آموزش و پرورش استان ضمن تقدیر از ارگانها ونهادهای مربوطه جهت همکاری در برگزاری این مانور، گفت : مانور زلزله و ایمنی امسال با شعار "مدرسه ایمن، جامعه تاب آور" برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: باید به مواردی که می تواند در بروز زلزله خطر آفرین باشد توجه ویژه شود و مواردی که باعث ازدیاد آسیب ها و تلفات در مواقع بحرانی می شود بررسی و نسبت به کاهش آن اقدام نماییم.
مظفری گفت: در خصوص کاهش تلفات زلزله ، استاندارد سازی های ساخت و ساز ها و آموزش نیروی انسانی مورد توجه است.
وی افزود: مانور زلزله یک کارگاه عملی برای آموزش های لازم برای مواقع بحرانی از جمله زلزله است و مدرسه بهترین جا برای ارائه این آموزش ها به دانش آموزان است.
همچنین اشاره کرد: اگر این آموزش ها که در راستای ایمنی است به صورت مستمر ارایه شود می توانیم به جامعه ایمن دست یابیم البته باید در راستای تجهیز و بروزآوری امکانات نیز توجه لازم را داشته باشیم.

وی ادامه داد: خوشبختانه طرح جامع شهری توسط متولیان امر تدوین شده که یکی از گام های اساسی کمک کننده در مدیریت بحران ها است.

مظفری با اشاره به شرایط کرونا ادامه داد: جامعه به این نتیجه رسیده که آموزش باید حضوری باشد و در مدرسه صورت بپذیرد و به دست معلم انجام گیرد.
وی همچنین با اشاره به بازگشایی مدارس افزود: حداقل دو روز در هفته آموزش در مدارس حضوری است و از مدیران نیز انتظار داریم نظارت حداکثری نسبت به رعایت پروتکل های بهداشتی در مدارس داشته باشند.

کرامتی مدیر کل بحران استانداری زنجان نیز در سخنانی با اشاره به ضرورت آموزش زلزله و ایمنی به دانش آموزان در مدارس و تمام سطوح جامعه، تصریح کرد: هر چه قدر تعداد اجرای این مانور ها و آموزش ها بیشتر باشد دانش آموزان و جامعه در لحظه حادثه آمادگی لازم را خواهند داشت.
وی تاکید کرد: این آموزش ها در منزل و با آموزش والدین هم باید صورت گیرد.
کرامتی ادامه داد: اگر آموزش ها در دوران کودکی صورت پذیرد بیشتر تاثیر را خواهد داشت و تا دوران بزرگسالی نیز همواره از آن بهره خواهند برد.
وی افزود: زلزله حادثه ای است که هرگز خبر نمی کند و قابل پیش بینی نیست، بهترین راه در این زمینه آموزش های لازم و ساخت ساختمان های ایمن و استاندارد است.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا زلزله استان زنجان آموزش و پرورش استان جامعه استاندارد ساخت و ساز نیروی انسانی مدرسه دانش آموزان مدیریت بحران معلم والدین آموزش و پرورش استان زنجان جامعه زلزله نیروی انسانی زلزله و ایمنی مانور زلزله آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۳۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور

فرهاد فتحی‌نژاد به راهکار سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش درباره ‌کارآفرینی و مهارت‌محوری اشاره کرد و گفت: «بر اساس راهکار (۵-۶) سند تحول بنیادین نظام آموزش‌وپرورش، آموزش و پرورش با موضوع «تنظیم و اجرای برنامه جامع کارآفرینی و مهارت‌آموزی برای تمام دوره‌های تحصیلی به ویژه دانش‌آموزان دوره متوسطه تا پایان برنامه پنجم توسعه در برنامه درسی و آموزشی» و با عنایت به اینکه یکی از ضرورت‌‎های جامعه امروز، آموزش نیروی متخصص و کارآمد متناسب با نیازهای بازار کار و ارتقای توان کارآفرینی با مسئولیت نظام آموزشی کشور است، سازمان ملّی پرورش استعدادهای درخشان اجرای طرح «سمپاد مهارتی» را آغاز کرده است.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان درباره رویکرد طرح سمپاد مهارتی گفت: «طرح سمپاد مهارتی برای شناسایی و هدایت دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان به «رشته‌ها،‌ حِرَف و مهارت‌های مورد نیاز حال و آینده کشور» با اهداف ارتقا و بهبود کیفیت آموزشی، شناسایی دانش‌آموزان خلاق و نوآور و ارتقای مهارت‌های کارآفرینی دانش‌آموزان مدارس استعدادهای درخشان و تربیت افراد ماهر متناسب با نیازهای صنعت و فناوری روی کار آمده است.»

وی از اجرای این طرح و آزمون ورودی مناسب برای این دانش‌آموزان از سال تحصیلی ۱۳۹۹-۱۳۹۸ خبر داد و افزود:«این طرح از سال تحصیلی ۹۹-۱۳۹۸ با رویکرد گسترش تدریجی، آرام و منطقی آغاز شده است. در طرح سمپاد مهارتی، جذب دانش‌آموزان مستعد و علاقه‌مند به تحصیل در رشته‌های فنی‌وحرفه‌ای در مدارس سمپاد از طریق برگزاری آزمون ورودی تکمیل ظرفیت پایه دهم دوره دوم متوسطه مدارس استعدادهای درخشان انجام می‌شود.»

وی درباره استان‌های فعال در زمینه اجرای این طرح ‌گفت: «در سال تحصیلی جاری، ۸۱۸ دانش‌آموز مدارس سمپاد در رشته‌های شبکه و نرم‌افزار، فتوگرافیک، پویانمایی و الکترونیک در ۱۱ استان البرز، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، مازندران، شهر تهران، کرمان، همدان، یزد، خوزستان، قم و اصفهان مشغول به تحصیل هستند. صرفاً دو هنرستان سمپاد مهارتی امیرکبیر (پسرانه) و سعدی (دخترانه) به‌صورت مستقل در شهر مقدس مشهد فعالیت دارند و در سایر استان‌های مجری طرح سمپاد مهارتی، رشته‌های مهارتی در فضای آموزشی رشته‌های نظری دایر است.»

فتحی‌نژاد بر لزوم اجرای برخی موارد برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد تأکید کرد و افزود: «سازمان برای راه‌اندازی رشته‌های مهارتی در مدارس سمپاد مواردی را لحاظ می‌کند. هماهنگی و اخذ مجوز ایجاد رشته مورد نظر از دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای معاونت آموزش متوسطه توسط ‌اداره کل آموزش‌وپرورش استان‌ها یکی از این موارد است. مکاتبه رسمی اداره کل با این سازمان مبنی بر اعلام نتیجه بررسی تمام جوانب ایجاد رشته مهارتی و تعهد استان مبنی بر تأمین نیروی انسانی توانمند مرتبط و تجهیز مدرسه مجری طرح سمپاد مهارتی به امکانات و تجهیزات آموزشی و استاندارد مورد نیاز، دیگر موضوع پیگیری سازمان استعدادهای درخشان است. در نهایت بازدید میدانی کارشناسان این سازمان برای تأیید فضا و تجهیزات جهت تشکیل این مدارس از مواردی است که سازمان استعدادهای درخشان برای تشکیل رشته‌های مهارتی لحاظ می‌کند.»

معاون برنامه‌ریزی و مدیریت سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان از آغاز به‌کار این طرح در دو استان دیگر خبر داد و گفت: «سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳، سازمان ملی پرورش استعدادهای درخشان با هماهنگی دفتر آموزش‌های فنی‌وحرفه‌ای و کاردانش معاونت متوسطه، با ایجاد رشته گرافیک در هنرستان سعدی مشهد مقدس و شبکه و نرم‌افزار در مدارس فرزانگان دو اهواز و فرزانگان حکیم‌زاده یزد موافقت کرده است و در سال تحصیلی آینده ۱۱ استان کشور در زمینه طرح سمپاد مهارتی فعال خواهند بود.»

منبع: پانا

دیگر خبرها

  • مانور ایمنی کارگاه‌های پرخطر در ایلام
  • شناسایی ۶۵۰ کارگاه پرخطر در قزوین
  • فعالیت مدارس استان بوشهر تا ۱۹ اردیبهشت
  • برگزاری آزمون سمپاد مهارتی در ۱۱ استان کشور
  • لزوم توجه جدی به بزرگسالان اتیسم / برگزاری سومین رویداد «هم‌مسیر اتیسم»
  • ساخت مدارس شبانه روزی در دستور کار
  • کیفیت بخشی مدارس مهم‌تر از توسعه کمی آن‌ است
  • دیدار مدیران کل امور اتباع و فنی و حرفه‌ای استان قزوین
  • برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت و بدون نقص تامین شد
  • تامین برق مراکز برگزاری آزمون سراسری با موفقیت انجام شد