Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش روز دوشنبه گروه علم و آموزش ایرنا از سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی؛ سیدجواد حسینی در نشست شورای معاونان این سازمان افزود: مدیران مدارس ملزم هستند از تمام ظرفیت مدرسه با رعایت پروتکل‌ها و مجوزهایی که به مدرسه داده شده است، استفاده کنند.

وی خاطرنشان کرد: تمام برنامه‌های تدوینی و فعالیت‌های سازمان آموزش‌ و پرورش مبتنی بر سند تحول بنیادین است و باید در راستای اجرایی‌سازی بیشتر این سند گام برداریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حسینی با بیان اینکه سند تحول بنیادین محکم‌ترین چارچوب نظری در فرایند سیاست‌گذاری و ترسیم نقشه راه عملیاتی در نظام آموزشی کشور به‌ویژه سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی است، افزود: بر این‌ اساس سازمان آموزش‌وپرورش استثنایی کشور، سیاست‌های راهبردی و برنامه‌های اجرایی خود را با تکیه و تأکید بر سند تحول بنیادین آموزش‌وپرورش طراحی، اجرا و ارزیابی می‌کند.

وی اظهار داشت: آموزش‌وپرورش استثنایی در پنج محور مداخلات بهنگام طلایی، خدمات حمایتی و نهضت ملی توان‌افزایی، توسعه آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارتی، توسعه مشارکت‌ها و مدرسه انطباقی در فرایند اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین گام برداشته است.

حسینی افزود: اجرای برنامه‌های سنجش سلامت جسمانی و آمادگی تحصیلی نوآموزان پیش‌دبستانی و توسعه خدمات توان‌بخشی به نوآموزان و دانش‌آموزان استثنایی دو برنامه‌ای است که در محور مداخلات بهنگام طلایی برای اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در آموزش‌وپرورش استثنایی اجرایی شده است.

وی تصریح کرد: ارائه خدمات حمایتی در ۱۹ آیتم به کودکان و دانش ‎آموزان استثنایی، نهضت مشارکتی توان‌افزایی با هدف تأمین ۱۰۵ قلم تجهیزات آموزشی، توان‌بخشی و ورزشی به تعداد ۷۰ هزار وسیله و طرح هدایت با هدف تأمین تجهیزات هوشمند آموزشی برای دانش‌آموزان کم‌برخوردار از جمله برنامه‌های اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین در حوزه خدمت حمایتی است.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به برنامه‌های حوزه توسعه آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارتی گفت: تأسیس و توسعه مدارس دوره‎های اول متوسطه پیش حرفه‎ای و دوم متوسطه کاردانش خاص دانش‎آموزان استثنایی، توسعه آموزش حرفه‎ای مبتنی بر رویکرد شایستگی محور و ارتقای کیفیت محصولات تولیدی دانش‌آموزان استثنایی و توسعه بازار فروش آن‌ها و تأسیس فروشگاه‌های محصولات دانش‌آموزان استثنایی سه برنامه در حوزه توسعه آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارتی برای اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین است.

وی خاطرنشان کرد: توسعه مشارکت معلمان، مدیران و صاحب‌نظران از طریق گروه‌بندی تخصصی معلمان و نظارت همتا، توسعه مشارکت اولیا از طریق تشکیل پارلمان مشورتی اولیا، طرح مدرسه یاری و تدوین بسته تحولی آموزشی، پرورشی، ورزشی و توان‌بخشی خانواده محور، توسعه مشارکت دانش‌آموزان از طریق تشکیل مجلس دانش‌آموزی و طرح‌های هر دانش‌آموز یک نقش و هر مدرسه یک سرود و توسعه مشارکت بخش دولتی، بازنشستگان و تشکل‌های مردمی از طریق ایجاد باشگاه‌های بازنشستگان از جمله برنامه‌های حوزه توسعه مشارکت‌ها برای اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین است.

حسینی تصریح کرد: مدرسه انطباقی الگویی، مشارکت خیرین در نهضت مدرسه‌سازی با طرح خشت تا بهشت، توانمندسازی نیروی انسانی و استفاده از فناوری‌های نوین از جمله برنامه‌های حوزه مدرسه انطباقی برای اجرایی‌سازی سند تحول بنیادین است.

رییس سازمان آموزش و پرورش استثنایی ادامه داد: از زمان تأسیس این سازمان تاکنون پوشش تحصیلی ۱۸ برابر افزایش‌یافته است اما اعتبارات به این میزان افزایش نیافته است.

وی با بیان اینکه سنوات ارفاقی، طرح تفویض اختیار، استثنا شدن پرسنل آموزش‌وپرورش استثنایی از قانون خدمات مدیریت کشوری از جمله مواردی است که با جدیت در حال پیگیری است، افزود: شبکه شاد تنها شبکه مجازی رسمی وزارت آموزش‌وپرورش است و در دوران پساکرونا از این شبکه برای برنامه‌های فوق‌برنامه و آموزش‌های مکمل، مقوم و معکوس استفاده خواهد شد.

حسینی از قبولی بیش از ۲۷۰ نفر از دانش‌آموزان استثنایی در کنکور سال جاری خبر داد و گفت: ۲۲ نفر از این دانش‌آموزان موفق به کسب رتبه‌های زیر هزار شده‌اند.

برچسب‌ها سید جواد حسینی بازگشایی مدارس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش‌آموزان پروندهٔ خبری بازگشایی مدارس و دانشگاه ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سید جواد حسینی بازگشایی مدارس سازمان آموزش و پرورش استثنایی سید جواد حسینی بازگشایی مدارس سازمان آموزش و پرورش استثنایی دانش آموزان آموزش وپرورش استثنایی دانش آموزان استثنایی سند تحول بنیادین آموزش وپرورش پرورش استثنایی سازمان آموزش توسعه مشارکت توسعه آموزش حرفه ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۳۸۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • بعضی استان‌ها مدرسه اوتیسم ندارند/ نحوه استخدام معلم در مدارس اوتیسم
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • آغاز اجرای طرح شهید طوقانی در مدارس کهگیلویه و بویراحمد 
  • مسیر و راه نسل توانمند از مدارس دخترانه می‌گذرد
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • اجرای طرح ایمن سازی مدارس در شهر جورقان
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند