Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک دانشمند هسته‌ای گفت: شهید شهریاری در کدنویسی بهترین بود و از خارج کشور از او سوال می‌کردند. از سال ۹۴ ارتباط هسته‌ای ایران با دنیا قطع شد و آنچه باعث شده یک چرخه تولید سوخت تکمیل شده داشته باشیم حاصل تلاش شهید شهریاری بوده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، سالگرد شهادت شهید هسته‌ای شهید مجید شهریاری، روز مجلس موضوعات اصلی برنامه رادیویی امروز صبح پارسی بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این برنامه سید محمودرضا آقامیری از دوستان شهید شهریاری و رئیس دانشکده مهندسی هسته‌ای و روح الله متفکر آزاد عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی حضور داشتند.

در بخش اول گفتگو آقامیری گفت: آذرماه برای ما ماه عجیبی است که دو نفر از بهترین دوستمان را در ماه آذر از دست دادیم در سال ۸۹ شهید شهریاری و در سال گذشته نیز شهید فخری زاده. شهید شهریاری عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی بودند و بیش از ۱۰ سال با او همکار و هم رشته بودم.

وی تصریح کرد: او در سن ۴۴ سالگی پروفسوری خود در این رشته را دریافت کرد و دانشجویان او هنوز هم دارند بهترین مقالات هسته‌ای را می‌نویسند و تا چهار سال بعد از شهادتش هنوز هم مقالاتش چاپ می‌شد. ارتباط خوبی با دانشجویانش داشت و تعهد زیادی به تدریسش داشت و در معلمی کم نمی‌گذاشت. در علم داشتن یکی از بهترین‌ها بود، اما در خارج از کشور تحصیل نکرد با اینکه شرایطش را داشت.

دوست صمیمی شهید شهریاری درباره ابعاد شخصیتی این شهید افزود: در سطح جهان از بسیاری از افراد بزرگ بالاتر بود و در کدنویسی بهترین بود حتی از خارج از کشور درخصوص کدنویسی از او سوال می‌کردند. او رئیس گروه کاربرد پرتو بود که این گروه را که نشان می‌دهد صنعت هسته‌ای ما صلح آمیز است شهید شهریاری به وجود آورد. او جزو نخبگانی بود که همه جا درخشیده است.

آقامیری بیان کرد: در زمانی که دانشجوی کارشناسی ارشد بود مسئول حل تمرین دانشجویان ارشد هم بود و تصمیم گرفت برای صنعت هسته‌ای ایران کاری بکند. ما از سال ۹۴ ارتباط هسته‌ای مان با دنیا قطع شد و آنچه باعث شده امروز یک چرخه تولید سوخت تکمیل شده داشته باشیم حاصل نقش پررنگ شهید شهریاری در این عرصه است. در آینده تاریخ نام او جزو کسانی است که توانست این حقوق ملت ایران را درخصوص صنعت هسته‌ای از نظر علمی در تربیت نیروی انسانی به جایی برساند که امروز ما در بحث نیروی انسانی خودکفا هستیم.

وی ادامه داد: خدمات علمی و تسلط او در زمینه هسته‌ای این افتخارات را برایش به وجود آورد. شهید شهریاری مثل موم علوم هسته‌ای را در دست داشت و شاگرد پرور خوبی هم بود که به این موارد منجر شد و حتی در زندگی شخصی افراد هم درگیر بود. در شعر و شاعری و فلسفه هم دستی بر آتش داشت.

این دانشمند هسته‌ای اظهار داشت: دکتر شهریاری قابلیت رفاقت کردن زیاد داشت؛ شخصیتی بود که می‌توانم بگویم اصلا عصبانیتش را ندیدم و همیشه غضب خودش را فرو می‌برد. حتی یک بار که بر سر جذب مصاحبه دانشجویان دکتری یک نفر را رد کرده بودم و او عصبانی شده بود اصلا با من جدل نکرد فقط کیفش را برداشت و رفت. به علاوه بسیار شوخ طبع هم بود.

آقامیری گفت: شب قبل از ترورش به شوخی برای یکی از دوستان جوانمان به اسم آقای کمالی که تازه به جمع ما وارد شده بود تلقین می‌خواند و با او شوخی می‌کرد. واقعا جای او هنوز هم در دانشکده خالی است.

وی همچنین درباره شخصیت شهید فخری زاده نیز عنوان کرد: دکتر فخری زاده روحیه متفاوتی داشت در دوران لیسانس با او همکلاسی بودم و دوستی ما ادامه یافت؛ او خیلی عمیق به مشکلات و مسائلی که بر عهده او بود تفکر می‌کرد و در راستای حل کردنشان تلاش جدی و عمیق می‌کرد به همین دلیل در اکثر جنبه‌ها وارد شده و این اتفاقات آدم‌ها را ویژه می‌کند. شهدای ما وقتی می‌روند تازه ابعاد شخصیتی شان مشخص می‌شود و می‌فهمیم که چقدر انسان‌های شریفی بوده اند و ما از شخصیتشان استفاده کافی را نبرده ایم.

رئیس دانشکده مهندسی هسته‌ای افزود: دشمن فکر می‌کرد می‌تواند با ترور مسئله هسته‌ای را تعطیل کند، اما همکاران ما بیشتر انگیزه گرفته و جدی‌تر شدند. وقتی دشمن به سراغ جوانان ما مثل احمدی روشن و رضایی نژاد رفت جوانان ما بیشتر از صنعت هسته‌ای استقبال کردند و جوانان زیادی وارد این گود شدند تا به آن مرحله برسند. فرزندان شهید شهریاری نیز الان جزو نوابغ هستند که این نابغه بودن را از پدر به ارث برده اند.

آقامیری اظهار داشت: وقت شهادت شهید شهریاری من دانشگاه بودم یکی از دوستان فکر می‌کرد برای من اتفاقی افتاده است بعد فکر کردیم دکتر عباسی شهید شده است، اما عباسی گفت که شهریاری ترور شده است.

در بخش دوم گفتگو متفکر آزاد گفت: در یک سال و نیم گذشته سعی کرده ایم بر اولویت‌های کشور که در ابتدای مجلس تعیین کردیم تمرکز کنیم و در صحبتی که با مقام معظم رهبری و نخبگان نیز در این زمینه مشورت‌هایی انجام دادیم و این اولویت‌ها را عموما در زمینه اقتصادی و معیشتی جمعبندی کردیم. مجلس در این یک سال و نیم توجه و تمرکز بر این اولویت‌ها داشته است.

وی تصریح کرد: بر اساس قانون اساسی نمایندگی قائم به شخص است یعنی ما شاکله‌ای مثل دولت نداریم که رئیس جمهور بتواند به وزیر و معاونانش دستور دهد که کاری انجام شود؛ در مجلس ۲۹۰ نماینده حضور دارد که هرکس می‌تواند خودش اقدام کند که کاری را انجام دهد و نمی‌توان گفت یک خط را در پیش می‌گیرد و این از حسن‌های مردم سالاری ما است، اما این فهم عمومی در مجلس به وجود آمد که به جای پرداختن به مسائل حاشیه‌ای بر اولویت‌ها تمرکز کند. در دوره یک ساله‌ای که با دولت قبل هم پوشانی داشتیم دوران گذار را داشتیم سپری می‌کردیم.

نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: با وجود اینکه انتقاد‌های شدید به این دولت داشتیم، اما در برخی موارد از جایگاه نظارتی مان استفاده می‌کردیم و برخی از ترک فعل‌ها را به قوه قضائیه معرفی کردیم، اما به جای اینکه تمرکزمان را بر روی درگیری با دولت قبل بگذاریم قوانینی که برای دولت بعد باید تنظیم می‌کردیم را با دقت و جدیت دنبال کردیم تا وضعیت مردم را بهتر از قبل کنیم. چندین قانون پایه و مهم را در حوزه‌های جدی مثل مسکن تدوین کردیم که یکی از آن‌ها قانون مالیات بر خانه‌های خالی و سوداگری با قیمت‌ها از این طریق است. تولید چهار میلیون خانه مسکونی را به عنوان قانون جهش مسکن نیز تدوین کردیم.

متفکر آزاد اظهار داشت: در زمینه امینت غذایی و کشاورزی، در زمینه بازنویسی قانون دانش بنیان و اقتصاد آن را وارد شدیم که استفاده از ظرفیت بکر همسایه‌های ما در حوزه دانش بنیان می‌تواند فرصت بسیار مهمی برای جمهوری اسلامی باشد. از این طریق یک تهدید را به فرصت تبدیل می‌کنیم. در زمینه صدور مجوز‌های کسب و کار تسهیلگری شده و انحصارشکنی نیز صورت دادیم. مجوز‌ها را ثبت محور و تایید محور کرده ایم و اتلاف وقت مردم را در این زمینه مورد توجه جدی قرار داده ایم.

این نماینده مجلس بیان کرد: در زمینه بحث برانگیز جمعیت و خانواده ورود کردیم که ۷۱ ماده دارد و بسیار قانون محکمی است و دغدغه آینده کشور را سعی کرده ایم در آن مورد توجه قرار دهیم، اما فقط یک ماده بحث بر انگیز آن در سطح عمومی مطرح شد. اگر به این موضوع فکر نکنیم با بحران جدی جمعیتی و اقتصادی مواجه می‌شویم.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شهید مجید شهریاری شهدای هسته ای برجام توافق هسته ای شهید شهریاری صنعت هسته ای هسته ای اولویت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۴۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد

به گزارش خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا،  مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی صبح امروز با حضور زالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد.

این مرکز رشد با ارائه یک مدل تحقیقات محور و پتانسیل علمی بالا، یکی از پیشتازان تولید دانش در حوزه سلامت است. این مرکز قادر است توانایی خود را به صورت عملی در پشتیبانی از تبد یل دانش به فناور‌ی های دانش محور حوزه سالمت به ویژه در حوزه، تکنولوژ‌ی های نوین پزشکی، هوش مصنوعی، تجهیزات پزشکی، بیوتکنولوژی، روش‌های جد ید درمانی، پزشکی دقیق و ... به کار برد و با هدف حمایت از بنگاه‌ها‌ی نوآور و کارآفرین و تبد یل آنها به محصولات مبتنی بر نوآوری، بازاریابی و تجاری سازی آنها در بازار‌های داخلی و بین المللی
و کمک به ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان، خودکفایی در تولید تجهیزات و ملزومات پزشکی و به حرکت درآوردن
چرخ‌های اقتصاد ملی اقدام به تاسیس مرکزرشد فناوری‌های بالینی نموده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خواسته امروز آزادگان جهان، محو رژیم صهیونیستی از صحنه روزگار است
  • پارسانیا: باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • باید ارتباط میان بنیادهای معرفتی و محیط‌های علمی را مشخص کنیم
  • ایجاد ۲۲ هسته پژوهشی حوزه‌های علوم شناختی در دانشگاه‌های کشور
  • مرکز رشد فناوری‌های بالینی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افتتاح شد
  • وزیر علوم: وقتی آزادی در دانشگاه لگد مال می‌شود، به حرمت دانشگاه و دانشگاهیانمان در ایران می‌بالیم
  • ضرورت استحکام بخشیدن به اعتقادات و تفکرات اسلامی
  • واکنش وزیر علوم به یورش پلیس آمریکا به دانشجویان
  • تحصن دانشجویان آمریکا علیه اسرادیل دنیا را بیدارتر می‌کند/ حالا معادلات یورش به غزه تغییر خواهد کرد/کنکور امسال در کمال صحت و امنیت برگزار شد
  • تأکید وزیر علوم بر حمایت دانشگاهیان از خیزش علیه جنایات رژیم صهیونیستی