Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها _ در راستای رفع مشکل مسکن استان ایلام آمارها نشان می‌دهد تاکنون بیش از ۱۵ هکتار زمین در قالب طرح اقدام ملی مسکن در این استان واگذار شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ایلام؛ بازار مسکن ازجمله حوزه‌های مهم اقتصادی کشور به‌شمار می‌رود که درسال‌های اخیر تورم سنگینی را تجربه کرده‌است؛ تورمی که قشر‌های زیادی از جامعه را نسبت به خانه‌دار شدن ناامیدتر کرده و به‌تبع آن تقاضا در بازار اجاره را  افزایش داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از این رو دولت جهت خانه‌دار کردن مردم، کاهش نرخ مسکن، جلوگیری از حاشیه نشینی و..... سیاست‌های متعددی از جمله ساخت مسکن و تحویل آن با قیمت مناسب به متقاضیان اندیشیده است.

 اما متاسفانه شواهد و مدارک نشان می‌دهد سیاست‌های راهبردی که در استان ایلام در حوزه مسکن، ازجمله در زمینه افزایش میزان تسهیلات و همچنین اجرای طرح مسکن ملی اعمال شده، آنچنان که باید نتوانسته در برقراری تعادل در بازار عرضه و تقاضا موثر واقع شود، زیرا هنوز هم معضل خرید مسکن در استان ایلام ادامه دارد و تا کنون پیامدهای منفی بسیاری از جمله کاهش آمار ازدواج، افزایش حاشیه نشینی، کلاهبرداری و‌... را به دنبال داشته ‌است.

کاهش قدرت خرید مسکن در ایلام

 محمد عدالتخواه، کارشناس مسکن در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با بیان اینکه افزایش نجومی قیمت مسکن در استان ایلام، قدرت خرید عموم مردم را کاهش داده است، در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم گفت: یکی از سیاست‌های اصلی وزارت راه و شهرسازی در زمینه کنترل قیمت مسکن و خانه‌دار کردن مردم، اجرای پروژه‌های آماده سازی زمین، انبوه سازی مسکن وارائه خدمات از طریق مشارکت با بخش خصوصی است.

 وی افزود: در واقع مهمترین حرکت وزارت راه و شهرسازی این است که دغدغه زمین را برای مردم و تولیدکنندگان برطرف کرده و تولید مسکن را افزایش دهد تا عرضه و تقاضا متعادل شود، اما علارغم این مهم به دلیل مسائل متعددی از جمله کمبود اعتبار، نبود اراضی و عدم توجه کافی از سوی مسئولان، ساخت مسکن در استان ایلام همواره با مشکل مواجه بوده است. 

عدم توجه مسئولان به ساخت مسکن

یکی از شهروندان ایلامی به خبرنگار تسنیم گفت: ضعف‌های برنامه‌ریزی باعث شده هنوز طرح مسکن ملی اجرایی نشود، بر همین اساس ایلامی‌ها برای خانه‌دار شدن بیشتر به ساخت‌وسازهای غیرمجاز روی آورده‌اند.

وی افزود:هم اکنون قیمت زمین، مسکن و اجاره در مناطق مختلف استان ایلام با کلان شهرها برابر می‌کند، در حالی که باتوجه به جمیعت 600 هزار نفری استان، با برنامه‌ریزی اصولی می‌توان مشکل مسکن اقشار کم درامد رامرتفع کرد.


اقدامات راه‌و‌شهرسازی جهت ساخت مسکن در استان

عبدالله بهادری در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم اظهار داشت: تاکنون در استان ایلام 20 هزار و 490 مورد ثبت نام برای مسکن به ثبت رسیده که از این تعداد سه هزار و 886 مورد حائز شرایط اولیه و سه هزار و 68 مورد نیز تأیید نهایی شده که از اشخاص تأیید شده نیز یک هزار و 772 نفر اقدام به واریز سهم آورده بالای 40 میلیون تومانی کرده‌اند.

مدیرکل راه و شهرسازی استان ایلام افزود: در حال حاضر 153 هزار و 882 مترمربع معادل بیش از 15 هکتار زمین جهت احداث مسکن طرح اقدام ملی سطح استان واگذار شده و مراحل احداث یک هزار و 562 واحد مسکونی توسط کارگزاری‌ها طبق تفاهمنامه‌های مختلف از جمله ستاد اجرایی فرمان حضرت امام خمینی‌(ره) و بنیاد مسکن انقلاب اسلامی اجرایی شده است.

وزیر راه و شهرسازی در پاکدشت: 1.5میلیون نفر در سامانه مسکن ملی ثبت‌نام کردند /خانه‌دارشدن مجردها در طرح ملی مسکنامام جمعه خرم‌آباد: مسئولان لرستان سهم استان را از مسکن ملی مطالبه و پیگیری کننداستاندار اردبیل: 30 هزار متقاضی مسکن ملی در اردبیل ثبت‌نام کردند

بهادری مطرح کرد: تا 15 آذر ماه سال جاری امکان ثبت نام در سامانه www.saman.mrud.ir برای شهر‌های آبدانان، ارکواز ملکشاهی، دره شهر، دهلران و لومار باز است و متقاضیان می‌توانند ثبت نام خود را تکمیل کنند و ثبت نام برای مسکن سایر شهر‌های استان نیز به زودی آغاز و اطلاع رسانی خواهد شد.

انتهای پیام/180/ی

منبع: تسنیم

کلیدواژه: استان ایلام مسکن در استان راه و شهرسازی ساخت مسکن مسکن ملی خانه دار ثبت نام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۰۶۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام و المسلمین حسن غریب با اشاره به شناسایی باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم اظهار کرد: این باند با شناسایی املاک با ویژگی‌های خاص و جعل قولنامه‌های غیررسمی انتقال آن‌ها و طرح دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی با شگردهای متقلبانه، اقدام به ابطال سند رسمی مالکین واقعی و صدور سند رسمی به نام متهمین می‌کرد.

وی با بیان این‌که با شکایات مردمی و انجام تحقیقات فنی این باند کلاهبردار حرفه‌ای شناسایی شد، اضافه کرد: با صدور دستورات قضایی شعبه ۲ دادستانی استان، هفت نفر از متهمان سابقه‌دار این باند شناسایی و رسیدگی تخصصی به اتهامات آنان آغاز شد.

وی در خصوص شگرد این باند، تصریح کرد: آنها با شناسایی و کسب اطلاعات و مدارک قطعات و زمین‌های مختلف با اسناد رسمی و عادی دارای ویژگی‌های خاص، مبادرت به تنظیم قولنامه‌های عادی جعلی بین مالکان و همدستانشان یا افرادی که در گذشته فوت شده‌اند می‌نمود و با طرح دادخواست‌های حقوقی با شگردهای متقلبانه و مجرمانه اقدام به اخذ سندهای رسمی برای این املاک کرده و در نهایت اقدام به فروش و انتقال رسمی آن در بازار به افرادی که هیچ اطلاعی از این موضوع نداشتند می‌کردند.

غریب استفاده از سند مجعول انتقال مال غیر کلاهبرداری و جعل سندهای عادی را از اتهامات مندرج در کیفرخواست متهمان این باند برشمرد و افزود: تاکنون بیش از ۲۰ شکایت از این متهمان در دادسرای قم ثبت شده‌است، این افراد با اقدامات مجرمانه خود موفق به اخذ ۱۸ مورد صدور اجراییه و ابطال اسناد رسمی مالکان اصلی و اخذ سند رسمی به نام خود شده‌اند.

وی با اشاره به این‌که زمین‌های دارای مالکین فوت شده، املاکی که سالیان زیاد بلاتکلیف از سوی مالکان و وارثان آن‌ها مانده است و زمین‌هایی که مالکان اصلی آن‌ها در خارج از کشور ساکن هستند بیشتر در خطر نقل و انتقالات غیرقانونی هستند، گفت: برخی مالکان مالباخته در این پرونده به دلیل عدم ثبت‌نام در سامانه ثنا از روند دادرسی حقوقی علیه املاک شان بی‌اطلاع مانده بودند.

وی با بیان این‌که خریداران این املاک که با سند رسمی اقدام به خرید و ساخت این زمین‌ها کرده اکنون دچار مشکلات عدیده به لحاظ مالی و حقوقی شده‌اند، هشدار داد: ضروری است شهروندان برای تمامی اعضای خانواده خود بالاخص افراد مسن خانواده در سامانه ثنا ثبت‌نام نمایند تا از سوءاستفاده‌های احتمالی از مشخصات و اطلاعاتشان به سرعت مطلع شوند.

دادستان قم افزود: همچنین نسبت به املاک و اموال بلاتکلیف خود حساسیت و پیگیری لازم را داشته باشند و نظارت و سرکشی مستمر نسبت به این املاک را به عمل آورند؛ وارثان مالکان متوفی حتی‌الامکان نسبت به تعیین تکلیف اموال وراثتی اقدامات لازم را به انجام رسانند.

کد خبر 6092220

دیگر خبرها

  • دولت مکلف شد 300 هزار هکتار به زمینهای قابل سکونت در شهرهای با تراکم زیر 70 هزار نفر اضافه کند
  • اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • ‌اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • احداث نخستین زمین چمن مصنوعی در ایلام
  • کشت نیشکر در ۲۹ هکتار از زمین‌های کشاورزی گیلان
  •  اختصاص ۴۵ هزار هکتار زمین به طرح نهضت ملی مسکن در کشور
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه در استان اردبیل
  • واگذاری ۷۵۰ هکتار زمین برای احداث گلخانه
  • باند جعل اسناد و کلاهبرداری سازمان یافته املاک در قم شناسایی شد
  • اجرای مدیریت تلفیقی در ۳۰۰۰ هکتار زمین کشاورزی مازندران