Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از بوشهر، میز ملی خرما امروز با حضور تعدادی از اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس، مدیران وزارت‌های جهادکشاورزی، صنعت،معدن و تجارت و امور خارجه در شهرستان دشتستان تشکیل شد تا مسائل مربوط به این محصول کشاورزی بررسی شود.

سالانه ۱۶۵ هزار تن محصول از نخلستان‌های استان بوشهر تولید می‌شود که بیش از ۷۰ درصد آن مربوط به شهرستان دشتستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم شهرستان دشتستان در مجلس شورای اسلامی در نشست ملی خرما گفت: حال خرما خوب نیست و به علت بی‌آبی کیفیت مناسبی ندارد.

ابراهیم رضایی تقویت بخش خصوصی، باز شدن مسیر صادرات از جمله به روسیه، حمایت از نخل‌داران و صادرکنندگان، تامین آب، اختصاص عتبار برای اجرای طرح تحول نخیلات و تعیین قیمت مناسب برای خرید تضمینی را از جمله مواردی عنوان کرد که برای خوب‌شدن حال خرما و خرماداران باید صورت گیرد.

تدوین بسته حمایتی دولت از خرما، تخصیص اعتبار برای اصلاح باغ‌ها و مبارزه با آفت‌ها و مسائل مربوط به برگشت ارز حاصل از صادرات محصولات کشاورزی به‌ویژه خرما از جمله مواردی است که به صورت خاص در نشست میز ملی خرما در دشتستان مطرح شد.

اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس، مدیران وزارت‌های جهادکشاورزی، صمت و امور خارجه با حضور در واحدهای فرآوری خرما در شهرستان دشتستان از ظرفیت‌ها و مشکلات آنان آگاهی یافتند.

برگزاری میز ملی خرما از جمله برنامه‌های سومین نمایشگاه خرما و صنایع وابسته در استان بوشهر است.

این نمایشگاه عصر دیروز (سه‌شنبه ۹ آذر) در محل نمایشگاه‌های بین المللی استان بوشهر افتتاح شده است و تا جمعه ۱۲ آذر ادامه دارد.
فردا نیز بوشهر میزبان همایش ملی خرما خواهد بود.

انتهای پیام/ک

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: میز ملی خرما خرما مجلس شورای اسلامی شهرستان دشتستان میز ملی خرما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۴۵۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد مشایخی ظهر چهار شنبه در جمع خبرنگاران گفت: ساخت و ساز غیرمجاز به معنای انجام فعالیت‌های ساخت و ساز بدون رعایت قوانین، مقررات و مجوزهای لازم است.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: ساخت و ساز در مناطق ممنوعه یعنی اراضی کشاورزی، تخطی از مقررات قانون اصلاحی قانون حفظ کاربری است و موجب ایجاد خطرات جبران ناپذیر برای تأمین امنیت غذایی است.

مشایخی با تاکید بر جلوگیری از گرایش افراد به تغییر کاربری اراضی زراعی از طریق اطلاع رسانی‌های سودمند و هدفمند افزود: در جهت جلوگیری از تخریب اراضی کشاورزی با ساخت و سازهای بدون مجوز باید اطلاع رسانی‌هایی با هدف آگاهی سازی و ایجاد انگیزه برای کشاورزان و بهره برداران صورت پذیرد.

وی ادامه داد: همراه بودن مردم با واحدهای گشت در جهت شناسایی و گزارش تخلفات ساخت و سازهای غیر مجاز کمک مؤثری در حفظ و صیانت از اراضی کشاورزی دارد.

وی بیان کرد: در سال جاری تاکنون ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز توسط واحدهای گشت شهرستان‌های تابعه شناسایی و از ادامه عملیات جلوگیری شده است.

کد خبر 6087500

دیگر خبرها

  • افزایش تولید خرما با گرده افشانی نخیلات در فسا
  • عملیات اجرای پانسیون پزشکان دالکی شهرستان دشتستان آغاز شد
  • مستقل شدن روابط عمومی‌ها در دستگاه‌های اجرایی پیگیری می‌شود
  • خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه اکسپو در تهران عرضه می‌شود
  • ۱۷۹ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در استان بوشهر شناسایی شد
  • احیاء یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال
  • محصول خرما و آبزیان بوشهر در نمایشگاه صادراتی
  • ۱۱۱ هکتار به اراضی صنعتی در دشتستان تخصیص یافت
  • باند سارقان و مالخران سیم برق در دشتستان منهدم شد
  • یک واحد تولیدی راکد بعد از ۱۰ سال در دشتستان احیا شد