Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی حیدری سودجانی روز چهارشنبه در سومین جلسه شورای ترویج فرهنگ زکات و نماز استان افزود: ترویج فرهنگ زکات در جامعه یک ضرورت است که با استفاده از ظرفیت‌های مختلف مردمی، می تواند به ترویج نقش و اهمیت زکات و جایگاه آن پرداخت.

وی اظهار داشت: توجه به پرداخت زکات به عنوان یک فریضه دینی در استان جایگاه خوبی دارد و باید در حوزه ترویج فرهنگ نماز و زکات فرهنگسازی انجام داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حیدری بر نقش‌آفرینی مدیران در راستای ترویج فرهنگ اقامه نماز اول وقت و همچنین اقامه نماز در ادارات و حضور مدیران در نمازخانه‌ها و اقامه نماز به عنوان یک کار اغنایی اثرگذار تاکید کرد.

نمازخانه در یک‌هزار و ۱۷۹ مدرسه چهارمحال و بختیاری ایجاد شده است 

معاون پرورشی و فرهنگی اداره‌کل آموزش و پرورش چهارمحال و بختیاری نیز در این نشست گفت: از مجموع یکهزار  و ۷۰۰ مدرسه فعال در استان یکهزار و ۱۷۹ مدرسه دارای نمازخانه است که تجهیز مدارس به نمازخانه و توسعه فرهنگ نماز و نمازخوانی در مدارس به همکاری همه دستگاه‌ها نیاز دارد.

رهدار براتی افزود:هم‌اکنون در برخی از مدارس استان، تغییر کاربری در فضاهای نمازخانه‌ انجام شده و این فضاها به سایر فضاهای مورد نیاز تغییر کرده است.

به گفته وی،هم‌اکنون ۴۸ روحانی طرح امین و ۹۲ روحانی ائمه جماعت در مدارس استان فعالیت دارند.

وی به برپایی مسابقات مختلف فرهنگی در با موضوع و محوریت نماز در بین دانش‌آموزان با هدف ترویج فرهنگ نماز اشاره کرد و گفت: دانش‌آموزان استان رتبه چهارم را در اجلاس نماز کسب کردند.

رییس ستاد اقامه نماز چهارمحال وبختیاری نیز به کسب رتبه برتر این استان در ستاد اقامه نماز کشور اشاره کرد و گفت: درسال تحصیلی جاری ۱۷ اجلاس سراسری نماز در مناطق ۱۷ گانه آموزش و پرورش استان برگزار می‌شود و اجلاس سراسری نماز نیز در دهه فجر اجرا خواهد شد.

حجت‌الاسلام محمد کریمی افزود: در راستای ترویج فرهنگ نماز و نماز خوانی مسابقات و برنامه‌های فرهنگی ویژه دانش‌آموزان، استادان، ائمه جماعات و طلاب برگزار شده است.

رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر چهارمحال و بختیاری نیز با اشاره به اهمیت اجرای برنامه‌های فرهنگی در حوزه ترویج نماز گفت: اجرای کار فرهنگی، اثر گذارتر از تهیه و توزیع کتابچه و بنر در حوزه نماز است.

حجت‌الاسلام ابوالفضل احمدی افزود: اقامه نماز در مدارس یکی از شاخصه‌های مهم سند تحول است و باید این فریضه از سنین کودکی در جامعه نهادینه شود.

وی به اختصاص بودجه خاص در قالب بودجه فرهنگی به ادارات در راستای ترویج فرهنگ نماز اشاره کرد و گفت: اجرای برنامه‌های فرهنگی در حوزه نماز و همچنین اختصاص بودجه برای این امر باید به مدارس جهت داده شود.

به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰شهرستان با حدود ۲۳۰هزار دانش‌آموز است.

برچسب‌ها شهرکرد ستاد اقامه نماز کشور چهارمحال وبختیاری

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرکرد ستاد اقامه نماز کشور چهارمحال وبختیاری شهرکرد ستاد اقامه نماز کشور چهارمحال وبختیاری چهارمحال و بختیاری ترویج فرهنگ نماز اقامه نماز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود

علی حسن زاده گفت: در آستانه دهه کرامت قرار داریم و از سالروز میلاد حضرت معصومه (س) تا ولادت امام رضا (ع) برنامه های متنوع با محوریت توسعه خدمات و فرهنگ رضوی برگزار می شود.

دبیر خادم یاران خدمت رضوی استان اردبیل افزود: قبل از شروع دهه کرامت و همزمان با هفته معلم به همت کانون تعلیم و تربیت آستان قدس رضوی در استان اردبیل تجلیلی را از معلمان خادم یار رضوی شاهد بودیم و سعی کردیم به تلاشگران سنگر تعلیم و تربیت ادای احترام کنیم.

به گفته او، با حضور در آموزش و پرورش ناحیه یک و دو و منزل تعدادی از فرهنگیان فعال کانون سعی کردیم تا با تقدیم تحفه رضوی به آنها قدردان تلاش های یک سال گذشته معلمان در ترویج فرهنگ رضوی باشیم.

حسن زاده با اشاره به راه اندازی کانون های خدمت مدرسه محور در اردبیل بیان کرد: با تاکید مقام معظم رهبری امروز حرم امام رضا (ع) تنها در مشهد محدود نشده بلکه کل کشور حرم رضوی محسوب می شود و مردم در طیف ها و سلایق مختلف عشق خدمت رسانی به امام رضا (ع) را به نمایش می گذارند.

او افزود: در حال حاضر ۱۹ کانون تخصصی در سطح استان فعالیت می کنند و در کنار آن ۴۰ کانون معین محلات نیز به عنوان کانون های خدمت رضوی در سطح استان ماموریت توسعه و ترویج فرهنگ رضوی را برعهده دارند.

دبیر خادم یاران خدمت رضوی استان اردبیل تصریح کرد: تلاش ما بر این است تا در همه مناطق استان کانون های خدمت رضوی را توسعه داده و از وضعیت رابط آنها را به کانون های فعال با حضور جوانان علاقمند و فرهیختگان جامعه تبدیل کنیم.

حسن زاده با اشاره به فعالیت های ارزشمند کانون تعلیم و تربیت خدمت رضوی در استان اردبیل گفت: با هدف ترویج فرهنگ خدمت رسانی و همچنین فرهنگ رضوی کانون های خدمت در مدارس راه اندازی و ما همراهی جامعه فرهنگیان و دانش آموزان را در این راستا شاهدیم.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اردبیل اردبیل

دیگر خبرها

  • از ارتقای اخلاق امدادگری تا توجه به فرهنگ دینی در هلال احمر
  • بسیاری از آسیب‌های اجتماعی ناشی از بی‌توجهی به امر نماز است
  • تعامل دستگاه‌ها لازمه تبیین و ترویج فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر است
  • ۶۰ عنوان برنامه دهه کرامت در اردبیل برگزار می‌شود
  • برگزاری جلسه شورای فرهنگ عمومی بناب
  • رقابت شهرهای استان کرمان برای عنوان پایتخت کتاب ایران
  • نمدمالی، هنری با روایت تاریخ
  • اقامه نماز بر پیکر مطهر شهید «مرتضی غلامی» در گناوه
  • مساجد پنهان در کوچه‌پس‌کوچه‌های توکیو
  • تاکید استاندار بر تشکیل شورای عشایر چهارمحال و بختیاری