Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان، داوری مرحله نهایی پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان روز گذشته نهم آذر با ساز پیانو آغاز شد.

آرپینه ایسرائیلیان داور بخش پیانو جشنواره پانزدهم در خصوص عملکرد جشنواره در کشف استعدادهای جوان و ایجاد انگیزه بین نسل جوان گفت: من از دوره هشتم تا به امروز در کنار جشنواره بودم و همیشه شاهد حضور چندین نوازنده با استعداد در هر دوره بودم و این جای خوشحالی است جوانان با استعداد در جشنواره شرکت می کنند که این خود نشان از عملکرد موفق جشنواره موسیقی جوان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در ادامه با اشاره به سطح کیفی آثار بعد از اتمام داوری بیان کرد: داوران بخش پیانو برای جلوگیری از تکرار رپرتوار، هرساله سعی کردیم آثار آهنگسازان مختلفی را در فراخوان قرار دهیم و همین مسئله باعث افت تعداد شرکت کنندگان و بالارفتن سطح کیفی آثار شرکت کنندگان شده است.به همین دلیل طی سالهای گذشته تعداد شرکت کنندگان ساز پیانو نسبت به قبل کمتر شده اند اما خوشبختانه بر کیفیت کارشان افزوده شده است. البته با بررسی آثار، گروه سنی الف آمادگی بهتری نسبت به سایر رده های سنی داشتند که البته فکر میکنم یکی از دلایلی که گروه سنی ج تمرکز بیشتری بر اجرای خوب قطعات ندارند این است که این جوانان بواسطه داشتن مشغله های کاری وقت زیادی برای تمرین ندارند.

داور بخش پیانو پانزدهمین جشنواره ملی موسیقی جوان با اشاره به نقاط مثبت و ضعف شرکت کنندگان پیانو گفت:اجراها از نظر کیفی بالا بودند اما متاسفانه بیشترین ضعف در نت خوانی نوازندگان بود که فکر می کنم علتش حاضر نشدن در کلاس های حضوری و نداشتن استاد بواسطه شرایط کرونا بوده است.

ایسرائیلیان همچنین درباره فاکتورهای داوری بخش پیانو اظهار کرد: امسال تصویر هیچ کدام از شرکت کنندگان را نمی دیدیم و فقط از روی صدا ساز آثارشان را داوری می کردیم که به نظرم بسیار کار دقیقی تری بود و ما داوران پیانو مواردی چون کیفیت،تکنیک،فهم موسیقی، رنگ بندی و اجرای حرفه ‌ای را به عنوان فاکتورهای داوری در نظر گرفتیم و آثار را با هم مقایسه کردیم.

این نوازنده باسابقه پیانو درباره تاثیر جشنواره موسیقی جوان بر روند موسیقی کشور گفت: به نظر من برگزاری جشنواره موسیقی جوان در ایران بین نسل جوان انگیزه بالایی ایجاد می کند و برای چندین ماه نسل نوجوان وجوان را درگیر خود می کند که با اشتیاق شرکت می کنند،تمرین می ‌کنند،استرس و نگرانی دارند و پرتلاش هستند و به نظرم همه اینها به نفع موسیقی است. درست است که نوازندگان پیانو در بخش موسیقی کلاسیک در کل کشور زیاد هستند اما حضورشان در جشنواره بایستی با آمادگی بیشتری صورت گیرد و همین آماده شدن برای چنین رویدادی به پیشرفت موسیقی کلاسیک بسیار کمک می کند.

کد خبر 5365392 علیرضا سعیدی

منبع: مهر

کلیدواژه: پانزدهمین جشنواره موسیقی جوان جشنواره موسیقی جوان موسیقی کلاسیک تئاتر ایران کارگردان تئاتر پانزدهمین جشنواره سینماحقیقت فیلم سینمایی موسیقی ایرانی حضور هنر ایران در جهان تماشاخانه ایرانشهر سازمان صداوسیما سینمای مستند سازمان سینمایی هنرمندان تئاتر موسیقی پاپ فیلم کوتاه قاسم سلیمانی جشنواره موسیقی جوان پانزدهمین جشنواره شرکت کنندگان بخش پیانو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۱۶۱۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، دبیر جشنواره موسیقی تاک گفت : این جشنواره با هدف شناسایی و استفاده از ظرفیت‌های موجود در موسیقی سنتی و محلی ایران و معرفی هنرمندان بومی در حال برگزاریست.

قدسی افزود: جشنواره تاک در چند بخش شامل اجرا‌های صحنه‌ای (کنسرت)، موسیقی سنتی و محلی، برگزاری کارگاه‌های آموزشی متنوع با موضوعات مختلف شعر و موسیقی و سازسازی، برپایی دومین دوره نمایشگاه ساز، تور گردشگری شهر و بازدید از اماکن تاریخی و دیدنی ملایر همراه با برپایی نمایشگاه صنایع دستی و سوغات خواهد بود.

موضوعات کارگاه‌ها شامل پیوند شعر و موسیقی، تاثیر شعر در موسیقی، اصول و مبانی سازسازی، چوب شناسی، فیزیک سوت و رگلاژ ساز، اصول نگهداری از ساز، تحلیل ساختار موسیقی، آسیب‌شناسی موسیقی ایرانی در چند دهه اخیر، اصول و مبانی گروه‌نوازی، ریتم‌شناسی و وزن‌خوانی، ارتباط هنر با صنعت، گردشگری موسیقی، بررسی سبک‌ها و مکتب‌های مختلف آواز و مناسب‌خوانی است.

دیگر خبرها

  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌ کشورهای اکو برگزار می‌شود 
  • پانزدهمین اجلاس روسای راه‌آهن‌های کشور‌های اکو برگزار می‌شود
  • ملایر میزبان نخستین جشنواره موسیقی تاک
  • فارس و بوشهر زیر ذره‌بین دفتر موسیقی رفتند
  • اعلام برنامه های روز ملی خلیج فارس در هرمزگان
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنرهای نمایشی کانون پرورش فکری آذربایجان‌غربی
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی در آذربایجان غربی
  • امیریه دامغان میزبان پانزدهمین جشنواره گل غلتان نوزادان می شود
  • «نئوتنالیتی» شنیدنی شد/ انتشار مجموعه «قاوال مکتبی»
  • مرحله استانی دومین جشنواره سرود فجر بسیج در بوشهر برگزار شد