Web Analytics Made Easy - Statcounter

امارات و ترکیه به دنبال فعال سازی مسیر تجارت زمینی از راه ایران برای دور زدن مسیر دریایی هستند.

به گزارش عصرایران به نقل از رسانه های عربی، امارات و ترکیه برای مبادله کالا با یکدیگر قصد دارند مسیر زمینی (از طریق ایران) را فعال کنند. این مسیر جایگزین مسیر دریایی فعلی خواهد شد. مسیر زمینی نسبت به مسیر دریایی، بسیار کوتاه تر و ارزان تر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در مسیر دریایی فعلی، کالاها از طریق کشتی از بندر مرسین ترکیه در ساحل دریای مدیترانه به امارت در خلیج فارس منتقل می شوند. این مسیر با عبور از کانال سوئز(مصر)، دریای سرخ، اقیانوس هند، دریای عرب، دریای عمان و خلیج فارس ۲۰ روز طول می کشد.



در حالی که انتقال کالا از مسیر زمینی ترکیه به ایران (بندرعباس) و سپس از راه دریا به امارات کمتر از ۸ روز طول می کشد.

همچنین مسیر زمینی نسبت به دریایی ارزان تر هم هست. شبکه خبری مصری رصدنیوز با انتشار این خبر مسیر زمینی را تهدیدی برای کانال سوئز دانست.

این رسانه همچنین نوشت این موضوع یکی از مسائل مورد بحث در سفر  شیخ محمد بن زاید ولیعهد ابوظبی به ترکیه بود.
در روزهای اخیر نیز خبرهایی از بهبود روابط میان ایران و امارات منتشر شد.  وزیران خارجه دو کشور ایران و امارات چند بار باهم تلفنی مکالمه داشتند و علی باقری معاون وزیر خارجه ایران هم در سفر به امارات، با انور قرقاش مشاور سیاست خارجی دولت امارات دیدار مثبتی داشت.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مسیر دریایی مسیر زمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۱۲۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان

ایسنا/گلستان سرپرست بنادر و دریانوردی گلستان با اشاره به استقبال گردشگران از ناودگان دریایی مسیر بندرترکمن به آشوراده گفت: این مسیر نیازمند علائم کمک ناوبری جهت ایمن‌سازی آبراه بوده که با همکاری واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

سیدمحسن طیرانی صبح جمعه در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در نشست مشترک مدیرکل بندر امیرآباد با مدیرکل و کارکنان بنادر استان گلستان ضمن بررسی روند همکاری بین دو بندر همجوار شمالی کشور، مشکلات و نقاط ضعف و قوت مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و راهکارهای لازم برای ارتقای کیفیت خدمات رسانی ارائه شد.

وی با بیان اینکه افزایش ۲۰ سانتی‌متری ارتفاع سطح آب خلیج گرگان باعث کاهش شوری آب و مهاجرت پرندگان به خلیج گرگان شده است، ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده حدود ۴۰۰ متر به پهنای سواحل اضافه کرده است.

سرپرست بنادر و دریانوردی استان گلستان ادامه داد: لایروبی کانال آشوراده و تبادل آب بین دریا و خلیج موجب شده تا شناورهای سبک به راحتی در خلیج گرگان تردد داشته باشند.

سیدمحسن طیرانی در ادامه با اشاره به اینکه در راستای اجرای طرح سفرهای نوروزی ۱۴۰۳ بیشترین جذب مسافر در سفرهای دریایی از مسیر اسکله بندرترکمن به جزیره آشوراده انجام شد، افزود: در این ایام حدود ۴۱ هزار و ۴۹۰ نفر مسافر و گردشگر تردد داشته‌اند که نیاز به علائم کمک ناوبری جهت ایمن سازی آبراه بوده  و با هماهنگی بعمل آمده واحد دریایی بنادر گلستان با واحد دریایی بندر امیرآباد فراهم شده و به زودی در مسیر تردد شناورها قرار خواهد گرفت.

به گفته سرپرست بنادر گلستان، یکی از اتفاقات مهمی که در نوروز ۱۴۰۳ محقق شد، قرار دادن شناور جستجو و نجات دریایی توسط واحد دریایی بندر امیرآباد برای اسکله‌های بندرترکمن و بندرگز بود که در تامین امنیت ترددهای دریایی بسیار مثمرثمر بود.

به گزارش ایسنا، در نشست مشترک مدیرکل بندر امیرآباد و سرپرست بنادر استان گلستان، بر افزایش همکاری‌ها بین بنادر این دو منطقه تاکید شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نصب علائم کمک ناوبری در مسیر تردد شناورهای دریایی گلستان
  • موج کوتاه در دریای خزر
  • وقوع حادثه دریایی جدید در جنوب غرب عدن
  • حادثه دریایی جدید در جنوب غرب عدن
  • وزش باد شمال شرقی در خلیج فارس و دریای عمان از امشب
  • ادعای اردوغان: دیگر تجارت گسترده گذشته با اسرائیل را نداریم
  • تهدیدهای ترانزیت دریایی در ۱۴۰۳
  • اردوغان: دیگر تجارت گسترده گذشته با اسرائیل را نداریم
  • اتصال اروپا به خلیج فارس از طریق ترکیه و عراق | مسیر ترانزیت جدید بدون ایران
  • بانک ذخایر دریایی ایران افتتاح می شود