Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از ساری،سردار مرتضی میرزایی فرمانده انتظامی مازندران پس از بازدید از مسیر فرعی جایگزین جاده اصلی بالادست سد هراز، در نشستی که به همین منظور در فرمانداری شهرستان آمل برگزار شد، گفت: الزاماتی که پلیس تاکید به اجرای آن دارد، برای افزایش ایمنی و حفظ سلامت کاربران جاده در حین تردد در این مسیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به اینکه بعد از اجرایی شدن سد مخزنی هراز حدود ۹ کیلومتر از این جاده در دریاچه این سد قرار می‌گیرد، افزود: شرایط جاده ۴ کیلومتری جایگزین بطوری است که در زمان فعلی امکان تردد کامیون و اتوبوس وجود ندارد و می‌بایست تدابیر ویژه‌ای نیز در این خصوص اندیشیده شود.

سردار میرزایی هدف بازدید مسئولان استانی از تونل نیمه کاره سد هراز را بررسی شرایط تردد خودرو‌های عبوری جاده هراز از مسیر فرعی بالادست سد هراز آمل عنوان کرد و گفت: کمیسیون‌های مربوطه استانی می‌بایست تصمیمات نهایی خود را برای تردد در این جاده اعلام و الزامات آن ظرف ۲۴ ساعت آینده اجرایی شود و پلیس هم منعی برای تردد نخواهد داشت.

فرماندار شهرستان آمل نیز در این نشست با اشاره به اینکه تا تکمیل جاده اصلی ۱۱ کیلومتری بالادست سد هراز، یک جاده فرعی به طول ۴ کیلومتر برای کاهش حجم ترافیک و نیز هدایت تردد خودرو‌ها برای تسریع در ساخت سد ساخته شده و آماده بهره برداری نهایی می‌باشد، افزود: وجود برخی الزامات که خواست پلیس از اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان است، انتظار می‌رود هرچه سریعتر برطرف تا شرایط تردد برقرار شود.

سد هراز در ۲۰ کیلومتری جنوب شهر آمل بر روی رودخانه هراز به ارتفاع ۱۵۰ متر در دست اجراست که هم اکنون ۴۰ درصد عملیات اجرایی آن انجام شد و ساخت جاده جایگزین سد هراز و ایمنی تونل بر اساس استاندارد‌های وزارت راه و شهرسازی ساخته می‌شود.
انتهای پیام/س

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سد هراز پلیس راه مازندران محور هراز سد هراز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۴۱۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صداوسیما، «ارسلان رحیمی» امروز (چهارشنبه، ۱۲ اردیبهشت) در نشست خبری با بیان اینکه سرقت از خطوط همیشه وجود داشته و مسئله اصلی صدماتی است که به نفرات و محیط زیست وارد می‌شود، گفت: در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی افزود: در سال ۱۴۰۱ انتقال نفت و فرآورده از مسیر خطوط ۱۳۲ میلیارد لیتر بود، رقم انتقال از خطوط در سال ۱۴۰۲ به ۱۳۷ میلیارد لیتر رسیده که از این میزان ۷۱ میلیارد لیتر انتقال نفت و ۶۶ میلیارد لیتر فراورده نفتی منتقل شده است.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران گفت: انتقال فرآورده با خط لوله حدود یک میلیارد دلار برای کشور ارزش افزوده دارد، چنانچه اگر بخواهیم ۱۳۷ میلیارد لیتر را با نفتکش انتقال دهیم، نیازمند ۵.۵ میلیون نفتکش هستیم و هر نفتکش هر مسیر رفت و برگشت را ۱۲۰۰ کیلومتر طی می‌کند که مصرف گازوئیل آن‌هم به طور میانگین برابر ۳۸ لیتر در هر صد کیلومتر خواهد بود که اگر بخواهیم با نفتکش نفت و فرآورده‌های نفتی را انتقال دهیم، نیازمند ۲.۵ میلیارد لیتر گازوئیل هستیم.

وی گفت: هم اکنون ۸۰۰ میلیون لیتر سوخت برای انتقال مصرف می‌کنیم؛ بنابراین با این کار ۱.۷ میلیارد لیتر سوخت صرفه‌جویی می‌شود که برابر با یک میلیارد دلار خواهد بود.

مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران افزود: خط لوله گوره جاسک هدف اصلی‌اش صادراتی بود و این موضوع در اساسنامه آن ذکر شده است. این پروژه مربوط به شرکت ملی نفت بوده و یک انشعاب این خط لوله، نفت خام بندرعباس را تأمین خواهد کرد.

رحیمی ادامه داد: ۳.۸۵۰ میلیارد سوخت به نیروگاه‌ها تحویل داده شد. در زمینه جلوگیری از قاچاق و انشعاب از خط لوله نیز دو راهکار استفاده از پهپاد و فیبر نوری را مدنظر داریم.

وی گفت: در سال جدید حدود ۱۰۰۰ کیلومتر به خطوط لوله کشور افزوده خواهد شد که اصلی‌ترین آنها خط لوله ۲۶ اینچی رفسنجان به بندرعباس، خط لوله تبریز به ارومیه و خط لوله ۲۲۸ کیلومتری رفسنجان به یزد و خط لوله نظامیه اهواز به اندیمشک خواهد بود.

 

دیگر خبرها

  • افزایش یک‌هزار کیلومتری طول خطوط لوله انتقال نفت در سال جاری
  • افزایش ۴ درصدی ترددها در جاده های کرمان
  • آخرین وضعیت جاده‌های کشور؛ امروز چهارشنبه ۱۲ اردیبهشت / ترافیک سنگین در محور چالوس و هراز
  • هراز و کندوان تعطیلات آخر هفته یکطرفه می‌شوند
  • ◄ افزایش چند برابری جرائم رانندگی؛ تامین ایمنی یا کسب درآمد؟
  • کنترل ۲۱۵۰ دستگاه ناوگان عمومی در محور‌های مازندران
  • تعداد سامانه‌های ثبت تخلفات در جاده‌های زنجان به ۴۱ دستگاه افزایش می‌یابد
  • ساخت هر کیلومتر مربع آسفالت چقدر هزینه دارد؟
  • هر کیلومتر آسفالت ۳.۵ میلیارد تومان هزینه دارد
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز