Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان از یزد، غلامرضا فتاحی مدیر حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان یزد گفت:  سازمان حفظ نباتات به عنوان متولی امر کنترل آفات برای ایجاد و حفظ امنیت غذایی، کاهش نگرانی‌های به حق دلسوزان و دوست داران طبیعت، کاهش اثرات مخرب زیست محیطی و مقاومت به آفت کش‌ها روش " مدیریت تلفیقی آفات " را به عنوان اصل مهم برای کاهش مصرف سموم شیمیایی و خسارت ناشی از آن‌ها مد نظر قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او با اشاره به صدمات جبران ناپذیر مصرف سموم در بخش کشاورزی افزود: برای کاهش خسارت آفات و در عین حال سالم بودن محصولات کشاورزی در سال‌های اخیر حذف آفت کش‌های شیمیایی پرخطر و جایگزینی با آفت کش‌های شیمیایی کم خطر، گسترش روش‌های غیرشیمیایی و  بیولوژیک کنترل آفات در اولویت برنامه‌های این سازمان قرار گرفته است.

فتاحی در این زمینه اظهار داشت: به منظور گرامیداشت ۱۲ آذر، روز جهانی بدون سم، همایشی برگزارشد دراین جلسه پس ازبحث وتبادل نظر پیرامون موضوع امنیت غذایی و حفظ سلامت مصرف کنندگان محصولات کشاورزی تصمیماتی به شرح ذیل اتخاذ شد:

۱-تهیه طرح نظارت بر امر تولید محصول گواهی شده از سوی معاونت غذاودارو وطرح موضوع در شورای سلامت استان

۲-اجرای طرح مدیریت کنترل تلفیقی عوامل خسارتزای محصولات گلخانه‌ای از سوی مدیریت حفظ نباتات در سطح وسیع باتصویب اعتبار مورد نیاز از سوی مراجع ذیصلاح

۳-انتخاب آزمایشگاه صاحب صلاحیت آزمایشگاه کنترل باقیمانده سموم و موادشیمیایی در محصولات کشاورزی بخش خصوصی از سوی معاونت غذا و دارو
 
۴-برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه تولید کنندگان محصولات کشاورزی درخصوص به کارگیری مدیریت کنترل تلفیقی عوامل خسارتزای محصولات واحد‌های تولیدی

۵-برگزاری جلسات منظم در خصوص عملیاتی نمودن سیاست‌ها و راهکار‌های تولید محصولات گواهی شده (سالم) با حضور ارگان‌های مربوطه.

انتهای پیام/ی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سموم کشاورزی جهاد کشاورزی آفات مزارع محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۴۸۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز از آغاز عملیات اجرایی امحاء مزارع آلوده به فاضلاب خام در شرق کلان شهر شیراز خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز به نقل از روابط عمومی مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز، محمد میرزایی در حاشیه عملیات مذکور گفت: از صبح سه شنبه یازدهم اردیبهشت ماه عملیات امحاء مزارع مذکور در سطح 270 هکتار از اراضی منطقه گردخون در حومه کلان شهر شیراز آغاز شده است. 

این مقام مسئول با اذعان به اینکه کار قلع و قمع مزارع گندم و جو آبیاری شده با فاضلاب خام با بکارگیری قریب به 20 دستگاه تراکتور و پنج دستگاه لودر در حال انجام است، تصریح کرد: پیش بینی می‌شود این اقدام در بیش از ده قطعه از مزارع تا پایان روز به اتمام برسد. 

وی با بیان اینکه کار امحاء مزارع به دستور مقام قضایی و نظر شبکه بهداشت و درمان مبنی بر آلودگی مزارع در دستور کار مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز قرار گرفته است، ابراز کرد: این عملیات با مشارکت دستگاه‌های متولی در قالب گشت‌های هم‌پوشان برنامه ریزی و به مرحله اجرا رسیده است. 

میرزایی با تاکید بر اینکه حفظ سلامت عموم جامعه و تولید محصول سالم عاری از هرگونه آلودگی خط قرمز متولیان تولید است، بیان کرد: جهاد کشاورزی همگام با دیگر نهاد‌های ذی مدخل به طور جدی با هرگونه تهدید سلامت مردم مقابله و با سوء استفاده گران به هر شکل ممکن برخورد قانونی خواهد کرد.

سرپرست مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان شیراز ضمن اطمینان خاطر به مصرف کنندگان محصولات کشاورزی به جهت صیانت از تولید محصول سالم و با کیفیت افزود: صیانت از تولید محصول سالم امری فرا دستگاهی است که نیازمند همکاری تمامی دستگاه است.

انتهای پیام/424/.

دیگر خبرها

  • دشت هراز بزرگترین تولیدکننده برنج مازندران است
  • حدود ۵۰ هزار نفر در بخش دامپروری قم مشغول به‌کارند
  • مشکل تولید بذر کشاورزی در مازندران امسال رفع خواهد شد
  • بلوک بندی اراضی کشاورزی/ بذر در مازندران تولید می شود
  • گرانی میوه ناشی از ضعف نظارتی دستگاه‌هاست
  • کارهای زیربنایی برای نگهداری استاندارد محصولات کشاورزی در مازندران اجرا شود
  • تحقق جهش تولید و افزایش اشتغال با ایجاد زنجیره ارزش محصولات کشاورزی
  • عملیات امحای مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • عملیات امحاء مزارع آلوده در شرق شیراز آغاز شد
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان