Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-01@11:28:47 GMT

مشکل پایتخت کمبود بودجه نیست

تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۲۶۵۷۵

احمد صادقی گفت: امیدواریم با وعده‌هایی که دولت برای حمایت از مدیریت شهری داشته نه تنها این مسائلی که برای بودجه شهرداری مطرح شده کنار گذاشته بشود بلکه کمک‌های دیگری که دولت قولشان را داده هم در بودجه سال ۱۴۰۱ گنجانده بشود. احمد صادقی عضو کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای اسلامی شهر تهران درباره نارضایتی‌های پدیدآمده درمورد بودجه ۱۴۰۱ شهرداری تهران به میزان گفت: درباره تذکراتی که به آقای شهردار داده شده باید به این نکته اشاره کنم که در اواخر جلسه‌ی روز سه شنبه‌ی شورای شهر آقای لطف الله فروزنده معاون برنامه‌ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورا، گزارشی را از حضور آقای زاکانی در جلسه هیات دولت و اعتراضشان به ابلاغیه‌ی سازمان برنامه و بودجه را ارائه دادند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به نظر من این گزارشی که آقای فروزنده ارائه کردند گزارش کاملی بود و به مسائل مربوط به بودجه شهرداری به خوبی پاسخ می‌دهد. بر اساس این گزارش اولا در نشستی که مدیران شهری پایتخت با آقای رئیسی ریاست محترم جمهوری داشته اند ایشان تاکید زیادی درباره حمایت‌های بیشتر از مدیریت شهری داشته اند.   وی ادامه داد: نکته دیگر اینکه باید بدانیم سازمان برنامه و بودجه همه‌ی دولت نیست. این سازمان نقطه نظراتی را به جهت بحث کلیات بودجه به دولت انتقال می‌دهد و بعد روی این نقطه نظرات در جلسه هیات دولت بحث‌هایی شکل می‌گیرد. این درواقع مصوبه‌ی بعدی است که به عنوان کلیات بودجه دولت بیرون می‌آید. آقای زاکانی در نشست با مسوولان دولت به بخشنامه‌ی سازمان برنامه و بودجه اعتراض کرده اند و نظر وزارت کشور هم به نظر آقای زاکانی درباره اینکه چرا بخشی از ردیف‌های بودجه حذف شده و بخشی از کمک‌ها کاهش پیدا کرده نزدیک است.   بیشتر بخوانید: دولت به موضوع آلودگی هوای تهران ورود کند   عضو کمیسیون برنامه و بودجه‌ی شورای شهر تهران افزود: در آن نشست وزیر کشور از موضع آقای زاکانی دفاع کردند و قرار بر این گذاشته شده تا گروهی کارشناسی از شهرداری تهران در خود کمیسیون‌های دولت تنظیم بشود و موضوع بودجه را در آنجا پیگیری کنند. امیدواریم با وعده‌هایی که دولت برای حمایت از مدیریت شهری داشته نه تنها این مسائلی که برای بودجه شهرداری مطرح شده کنار گذاشته بشود بلکه کمک‌های دیگری که دولت قولشان را داده هم در بودجه سال ۱۴۰۱ گنجانده بشود.
صادقی در واکنش به اینکه حل معضلات شهر تهران از قبیل مشکل آلودگی هوا و حمل و نقل عمومی در گرو تامین بودجه‌های لازم است گفت: حل همه این مشکلات در گرو این است که ما یک مدیریت یکپارچه شهری داشته باشیم. مساله‌ی ما کمبود بودجه نیست. هر یک از ده‌ها نهاد و دستگاهی که در شهر تهران مستقر هستند و قسمتی از کار را بر عهده دارند به هرحال بودجه‌هایی در ارتباط با مسائل و مشکلات تهران از آلودگی هوا تا موضوعات دیگر دریافت می‌کنند. اما مشکل اصلی این است که مدیریت واحدی برای اداره شهر وجود ندارد و هر نهادی به شکل جزیره‌ای عمل می‌کند و هیچکس هم پاسخگو نیست. ما باید این مساله را حل کنیم. به نظر من در رابطه با مساله‌ی آلودگی هوا ما نه مشکل طرح و برنامه داریم و نه کمبودی در زمینه‌ی کار پژوهشی یا بودجه داریم. مشکل ما این است که یک نفر مسوول نیست که پاسخ بدهد و برنامه ریزی و مدیریت واحدی وجود داشته باشد تا همه با یک فرماندهی واحد عمل کنند. مشکل اصلی ما این است.   انتهای پیام/ برچسب ها: احمد صادقی شورای شهر

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: احمد صادقی شورای شهر برنامه و بودجه آقای زاکانی شهری داشته شهر تهران ی شورای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۲۶۵۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس

نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) در جریان بررسی بخش دوم بودجه سال ۱۴۰۳ با کلیات گزارش کمیسیون تلفیق در مورد جدول ۱۰- ج در خصوص اعتبارات استانی با ۱۵۴ رأی موافق، ۲۷ رأی مخالف و ۸ رأی ممتنع از مجموع ۲۱۰ نماینده حاضر در جلسه موافقت کردند.

حمیدرضا حاجی بابایی در نشست علنی نوبت صبح امروز (سه شنبه، ۱۱ اردیبهشت) مجلس شورای اسلامی در توضیح بخش درآمدی جدول ۱۰- ج لایحه بودجه ۱۴۰۳ گفت: این جدول مربوط به اعتبارات استانی می‌باشد که ریالی در آن بالا و پایین نشده است، بخشی از آن به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود، این جدول به بخش‌های مختلفی تقسیم می‌شود، در بخشی از جدول حدود ۱۵۰۰ میلیارد تومان به بودجه‌های جهادی اختصاص داده شده که به طور مساوی به تمام استان‌ها تقسیم می‌شود. هیچ گونه تغییری در این جدول اعمال نشده است فقط ۴ ستون به آن اضافه شده، ۴ مورد آن نیز در مورد مباحث استانی می‌باشد.

داوود منظور رئیس سازمان برنامه و بودجه در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: این جدول با نظر دولت تنظیم شده، تغییرات مختصری بر آن اعمال گردیده که مخالفتی با آن نداریم، مبالغ عنوان شده در این جدول به صورت یکجا برای حل مسائل مدارس نیمه تمام، راه‌های روستایی و آبرسانی به مناطق محروم اختصاص داده می‌شود و همگی در یک ستون آورده می‌شود، اما در ستون توازن یک سوءبرداشتی نشود، بودجه در اختیار نمایندگان است، قطعا توافق ما این نیست که بودجه را در اختیار نمایندگان بگذاریم بلکه این اعتبارات بودجه‌ای در اختیار شورای برنامه ریزی استان‌ها قرار می‌گیرد.

حاجی بابایی رئیس کمیسیون تلفیق در ادامه، گفت: تمام بودجه با همکاری دولت و مجلس دنبال شده است، این جدول نیز براساس توافق دولت و مجلس به نتیجه رسیده است، تلاش می‌شود با رعایت انصاف و عدالت بودجه تقسیم شود.

قالیباف در توضیح جدول ۱۰- ج، گفت: بخشی که در توازن یک آمده و در زیرمجموعه نمایندگان قرار می‌گیرد توافق بر این شده است که در سازمان برنامه، شورای برنامه ریزی آن استان در حوزه مسائل عمرانی با برنامه قرار بگیرد، با نظر دوستان در همان سیستم نیز انجام پذیرد، حتی اولویت هم باید با کار‌های زیرساختی باشد، چون توافق صورت گرفته ابهامی نیز ایجاد نمی‌شود.

رئیس مجلس در ادامه یادآور شد: ۱.۵ همتی که برای موضوع فنی و حرفه‌ای اختصاص داده شده بود که در حوزه ملی باشد با پیشنهاد دولت در همان مبحث استانی تعلق می‌گیرد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • مشکل کمبود دبیر و آموزگار در سال تحصیلی جدید حل شد
  • مشکل کمبود پرستار با جذب نبرو حل نمی‌شود/ معیشت بزرگ‌ترین دلیل مهاجرت پرستاران
  • اضافه شدن هزار و ۴۸۰ نیروی جدید به آموزش و پرورش خراسان جنوبی
  • مدیریت «بازار دارو» یکی از اولویت‌های دولت است
  • تعیین اعتبارات محرومیت‌زدایی استانی در لایحه بودجه ۱۴۰۳ در مجلس
  • رفع مشکل کمبود فشار آب در مناطق کوی دانشگاه شهرستان نقده
  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • با بودجه ۳میلیارد تومانی در کجای پایتخت می‌توان خرید؟/ جدول قیمت‌ها
  • پایتخت تقسیم می شود؟