Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر خارجه آمریکا هشدار داد که درگیری مستمر در اتیوپی ممکن است به انهدام این کشور منجر شود. همزمان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل درباره افزایش تعداد آوارگان در اتیوپی و کسر بودجه ۱.۲ میلیارد دلاری این سازمان در طرح کمک‌های بشردوستانه هشدار داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز عربی، آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا در همایش مجازی «رویترز نکست» اظهار کرد: آمریکا می‌تواند تحریم‌هایی را علیه عاملان بالا گرفتن درگیری در اتیوپی اعمال کند، ما برخی از این تحریم‌ها را در مورد اریتره که متاسفانه نقش بسیار منفی در این درام ایفا کرد، به کار بردیم، ما هنوز این ابزارها را در اختیار داریم تا علیه دیگران استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بلینکن در ادامه گفت: تنش‌های قومیتی روبه‌فزونی در اتیوپی خطر انفجار کشور را به دنبال دارد.

چهارم نوامبر ۲۰۲۰ پس از ورود نیروهای ارتش اتیوپی به اقلیم تیگرای در پاسخ به حمله نیروهای این اقلیم به پایگاه ارتش، درگیری‌های شدیدی میان این نیروها و جبهه مردمی آزادسازی تیگرای شکل گرفتند که به تازگی درگیری‌ها میان دو طرف شدت یافته‌اند.

دفتر آبی احمد، نخست وزیر اتیوپی در توییتی از آزادسازی چهار شهر در شمال اقلیم تیگرای از دست نیروهای این اقلیم خبر داد.

در این توییت اعلام شد: شهرهای محال میدا، شفا روبت، هاربون و مکوی که در اشغال جبهه "تروریستی" آزادسازی تیگرای بودند، آزاد شدند.

شهرهای یاد شده در استان امهری قرار دارند و در طول هفته گذشته نیروهای ارتش اتیوپی توانستند شبه‌نظامیان وابسته به اقلیم تیگرای را از بیش از ۲۰ شهر در این استان و نیز استان عفار بیرون کنند.

طبق اطلاعات منتشر شده، یگان‌های این نیروهای شبه‌نظامی به سمت شمال تا مرزهای اداری استان تیگرای عقب‌نشینی کردند.

از سوی دیگر استفان دوجاریک، سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در کنفرانس مطبوعاتی در مقر این سازمان در نیویورک نسبت به افزایش آوارگی‌های گسترده و بالا رفتن تعداد آوارگان در اقلیم‌های شمالی اتیوپی به دلیل درگیری‌ها در این کشور هشدار داد.

دوجاریک اظهار کرد: سازمان ملل در طرح کمک‌های بشردوستانه برای رفع نیازهای انسانی در سراسر اتیوپی با حدود ۱.۲ میلیارد دلار کمبود مواجه خواهد شد که مبلغ ۳۳۵ میلیون دلار آن مربوط به شمال این کشور است.

سخنگوی دبیرکل سازمان ملل در ادامه گفت: طبق جدیدترین آمارها تعداد جنگ‌زدگان در امهری به ۳.۷ میلیون تن، در عفار به بیش از ۵۰۰ هزار تن و در تیگرای به ۵.۲ میلیون تن رسیده و دستکم ۴۰۰ هزار تن از این افراد با خطر گرسنگی مواجه هستند.

او تاکید کرد: از ۲۴ تا ۳۰ نوامبر گذشته چهار کاروان شامل ۱۵۷ دستگاه کامیون حامل کمک‌های بشردوستانه وارد شهر میکیلی، مرکز اقلیم تیگرای شده‌اند و این اولین عملیات انتقال کمک‌های بشردوستانه از ۱۸ اکتبر گذشته بوده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بلینکن اتیوپی کمک های بشردوستانه سازمان ملل اقلیم تیگرای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۴۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایگاه خبری اکسیوس: آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است

پایگاه خبری اکسیوس اعلام کرد با آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا از سوی رژیم صهیونیستی، اعضای کنگره و حتی مقامات ارشد دولت بایدن تحت فشار شدیدی برای تجدیدنظر درخصوص تحریم‌های احتمالی علیه رژیم صهیونیستی قرار دارد.

به گزارش منابع مطلع آمریکا قصد داشته تا از ارائه کمک نظامی و آموزش به گردان «Netzah Yehuda» خودداری کند که خود اقدامی بی‌سابقه در روابط واشنگتن و تل‌آویو محسوب می‌شد.

یک قانون امضا شده در سال ۱۹۹۷ در آمریکا، این کشور را از ارائه کمک‌های خارجی و ارائه آمورش‌ها از سوی وزارت دفاع به نیروهای پلیس، نظامی و امنیتی که متهم به نقض حقوق بشر هستند، ممنوع می‌کند.

هفته گذشته پایگاه خبری اکسیوس گزارش داده بود که بلینکن به دنبال اعمال تحریم‌هایی علیه گردان «Netzah Yehuda» ارتش رژیم صهیونیستی است.

انتشار این خب باعث شد تا بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و یائیر لاپید، رئیس اپوزیسیون این رژیم به طور علنی از جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا بخواهند تا از انجام چنین اقدامی پرهیز کند.

یوآو گالانت وزیر جنگ رژیم صهیونیستی و بنی گانتس، عضو کابینه جنگی این رژیم در این رابطه با بلینکن به گفت‌وگو پرداختند و اسحاق هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی نیز با کامالا هریس، معاون رئیس‌جمهور آمریکا به گفت‌وگو پرداخت.

به گفته مقامات رژیم صهیونیستی، تل‌آویو در پیغام‌های خود به ـآمریکا از این کشور خواسته تا در تحریم این گردان ارتش رژیم صهیونیستی تجدیدنظر کند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • سال گذشته گرم‌ترین سال در جهان ثبت شد
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • آخرین قوانین کشورها برای مقابله با خطرات هوش مصنوعی
  • امروز بازدارندگی و قدرت تهاجمی نیروهای مسلح برای همگان آشکار است
  • حریق یک مرکز اقامتی در میدان ولیعصر تهران
  • عملیات «وعده صادق» گوشه‌ای از اقتدار نیروهای مسلح کشور بود
  • حمله پهپادی به میدان گازی کورمور در شمال عراق
  • پایگاه خبری اکسیوس: آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است
  • اکسیوس : آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است
  • اکسیوس: آمریکا درحال بررسی برنامه‌های خود برای تحریم ارتش اسرائیل است