Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار آذربایجان‌ شرقی با تاکید بر اینکه زمان گفتاردرمانی تمام شده است، گفت: وقتی عارضه‌ها مشخص شده و شاخص‌ها گویای مشکلات هستند، مجموعه‌ای چابک و کارآمد باید وارد شده و موانع را مرتفع کند.

به گزارش خبرگزاری برنا در آذربایجان شرقی، عابدین خرّم در همایش گرامی‌داشت روز ملی صنعت و معدن در تبریز، با اشاره به اعلام شعار سال از سوی رهبر معظم انقلاب، اظهار داشت: این شعار برای مسئولان شعار نیست، بلکه تکلیف است و همه باید برای پشتیبانی و رفع موانع تولید کمر همت ببندیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به مشکلات بخش صنعت و معدن استان نظیر ارزش افزوده پایین و فرسودگی صنایع، گفت: یکی از راهکارهای اساسی برای حل این مشکلات، شرکت‌های دانش‌بنیان به عنوان حلقه واسط صنعت و دانش هستند و اگر بخواهیم از این تنگنا عبور کنیم حتما باید سراغ شرکت‌های دانش بنیان برویم.

خرّم با بیان اینکه جوانان نخبه، دارای انگیزه تحول در نظام مهندسی صنعت هستند، افزود: مکتب مهندسی معکوس در صنایع دفاعی متعلق به ماست و با توسل به این مکتب باید بهره‌وری را در صنعت بالا ببریم.

وی تاکید کرد: در کنار تجربه و توان صاحبان صنعت، نیروی جوان و تحصیل‌کرده نیز باید ایفای نقش کند و بخش صنعت مأمن نیروهای دانش‌بنیان و چابک باشد. 

استاندار آذربایجان شرقی با تاکید بر تحول اساسی در صنایع پایین‌دستی با هدف افزایش درآمد سرانه، گفت: اگر صنایع بالادستی را به‌طور کامل فعال کنیم، در اشتغال‌زایی مستقیم و غیرمستقیم سهم بسزایی دارند؛ به عنوان مثال راه‌اندازی نفلین سینیت، می‌تواند برای بیش از ۲۵هزار نفر شغل ایجاد کند.

وی با بیان اینکه نیازمند یک جهش در حوزه صنعت و معدن هستیم، افزود: همدلی و همراستایی همه بخش‌ها ضروری است و نگاه‌های ما حتما باید فراملی باشد. 

خرّم با بیان اینکه اهالی صنعت، مشکلات و راهکارها را می‌دانند و همه سازمان‌ها باید در خدمت اهالی صنعت باشد، افزود: این قول را می‌دهیم که همه مسئولان استان، مأموریت رفع موانع کسب‌وکار را برعهده داشته باشند.

وی تاکید کرد: کسانی که در مسیر تولید مانع ایجاد می‌کنند، باید ا سیستم مدیریتی کنار گذاشته شوند و این اراده در دولت و دستگاه قضایی وجود دارد.

خرّم با اشاره به اینکه طی چهل روز خدمتم، از بیش از ۳۵ کارخانه و واحد تولیدی بازدید کردم، گفت: در برخی واحدها فاصله مدیریت و بدنه کار طولانی است، در حالی که اگر این ارتباط نزدیک و معنادار باشد بهره‌وری بالا می‌رود.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا صنعت و معدن رهبر معظم مشکلات معدن صنعت آذربایجان شرقی درآمد دولت دستگاه قضایی صنعت تبریز تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۳۴۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار

به گزارش گروه سیاسی ایسکانیوز؛ علیرضا فخاری، در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهرهای این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

بیشتر بخوانید؛ وحیدی: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تطبیق طرح تقسیم استانهای غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی‌تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب‌بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا باعدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جاهایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229381 برچسب‌ها تقسیمات کشوری

دیگر خبرها

  • جلیل سبحانی از ورود هوش مصنوعی به صنایع پتروشیمی خبر داد
  • ضرورت برگزاری تورهای گردشگری مذهبی در آذربایجان شرقی
  • جلسه رفع موانع تولید استان در واگن های زرند
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • ضرورت همکاری دستگاه‌ها در اجرای پروژه استراتژیک جاده جلفا-کلاله
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات جدید از تشکیل استان‌های غربی و شرقی تهران
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران